arkadaşım ben 38 yaşındayım,ve oluşan emriyo sayısı 8 idi kalanları 500euro karşılığı donduracaklardı.istemedik iyiki olsaydı onlarda tutmazdı.ben dünyadan hic memnun kalmadım.belki siz memnun kalırsınız.

Somtik arakadasim merak ettim, sende zamaninda donasyondan once rahim filmi falan cekildimi? Bazen myom, polyp falan embyrio yerlesmeyide etkileyebiliyor. Birde guatir degerlerine bakildimi, bilhassa tsh, ft3 ve ft4? Tsh mesela yuksek oldugunda cok problemli oluyormus ondan soruyorum. Insallah yuce tannrim sanada bizlerede bir gun cocuk verir hayirlisiyla...

merhabalar.bende doğuş tüp bebek hastasıyım.benim doğuştan rahmim olmadığı için taşıyıcı annelik yoluyla evlat sahibi olabilirim ancak. kuzenim benim için bebeğimi doğuracak inşallahh.çook isterdim kendi evladımı karnımda taşımak ama napayım çarem yokk.bugün birlikte doğum kontrol hapına başladık.sonrasında ben normal tüp bebek tedavisi gibi ilaçlarıma başlıyorum.umarım herşey yolunda gider.ocakta transfer yapılacak.bu arada doktorum verda tunçbilek.dünya tatlısı bi bayann.Rabbim herkesin gönlüne göre versinn..benim gibi olan varsa burdan görüşmek isterimm

bende kücük miyom ve kist vardı.onlarıda prıblem olmasın diye lakoroskopiyle ameliyat oldum. 2cidenemeden önce sıra rahim filmine gelince dr.a ısrar etmeme rağmen gerek duym adı.guatır testide istemedi ne yapabilirdimki.benim problemlerimle ilgilenmeniz ne güzel burdaki herkezi cok seviyorum yanlız değilim

merhaba arkadaşım tedavin hayırlı olsun...önce bir sonra sabah akşam dediğin estrofem mi??? bende ilk tüp denememde dr bana üç tane iç dedi ama bir kerede iç dememişti sabah öylen akşam almıştım tabi yanlış olmuştu... genelde tek doz alıyoruz sayısı ne olursa olsun... emin olmak için tekrar dr una sor istersen...

kist dediğin çukulata kistleri mi? şu endometriozis cinsinden yumurtalıklarda olan

5 gün günde 1 adet içiceksin dediler 5.günden sonra günde iki adet içeceksin sabah 1 adet ak
şam 1 adet dedi hatta yazdırdılar.

Arkadaslarrrrr sizlerin yazdiklarinda hep transferlerinizin adetten14 yada15 gun sonra yapildigini yazmissiniz AMA BENiM TRANSFERiMi ADETIMDEN 22GÜNN SONRA YAPILDI Aklim cok karisti ya lutfenn bana yazin bu KADAR uzun sure sonra transfer yapilmasi dogrumuyydu

Tress herkes aynı günlerde transfer olacak diye birşey yok. Doktorun senin durumuna göre uygun günü seçiyor. Burada 22. Gün civarında transferi olup hamile kalan biri vardı. Ayseviydi sanırım. Doktora güven canım. Senin vücudun ne zaman hazır olursa o zaman yaparlar. İnşallah bu denemede pozitifi görürsün.

rüzgarselinee katılıyorum çünkü rahim kalınlığı ilgili diye düşünüyorum

bunun ayarlamasını yaparak hareket etmek zorundalar
endişelenme tres06 ben inananıyorum ki doğru adresdeyiz bunlarla kafanı yorma
ben senin bu defa pozitifi alacağına inanıyorum inşallah bende pozitivi bulurum.

Günaydın yusufzilan. İnşallah hepiniz pozitifi görürsünüz ve inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlkla kucağımıza alırız. Tress bak kendimden örnek vereyim. Benim sol yumurtalığım çalışmıyor. Sadece sağ yumurtalık yumurta üretiyor. İlk denememde yumurtalarım tam zamanında olgunlaştı. 10 tane toplandı ama çoğunun içi boş çıktı. Sonuçta sadece 2 embriyo oluştu. İkinci denememde yumurtalarım 16.günde olgunlaştı çok şaşırdım hatta doktor bile şaşırdı çünkü normal adetim 26-28 günde olur. Sadece 7 yumurta oluştu. Ama güzel haber hepsi de doluydu. 4 embriyo oluştu. 1 tanesi 2. Kalite olduğundan 3 embriyo yerleşti. Yani günle, yumurta sayısıyla ölçmeyin. Bunlar kıstas değil. Önemli olan oluşan embriyo sayısı ve kalitesi. Ve tabii vaktinin gelmesi :)

Benim bu durumum ilk denememde oldu .şuan ikinci icin gidicem .benimki yumurta donasyonuydu ve rahim kalinlasmasi gibi bir sorunum yoktu en son gitmeden 10 gun once kalinlik 11mm di bana donor ayarlandi ve 14. gun çagmislardi fakat bizim hesapta olmayan bir sorun cikti ve yetisemedik.doktor beyde hapa devam edin başka dönor ayarliycaz dediler.yani adet olup yeniden hazirlanmadim .Oyle yada Boyle negatif oldu sonuç.Gecenlerde kendi doktorum transfer gec yapildigi zaman rahim fazla kalinlasmiş ise tutmama Riksi yukselir dedi benimde kafam karişti

somtik, canim elbette..burda hepimiz birbirimize destek olmamiz gerek bence,nitekim hepimiz mutlulugun pesindeyiz....sen bilirsin ama bence guatrina da baktir derim...hem ultrasonla baktirdir (bana 3 negativ tüp bebek sonra baktirdilar, önceden bilmiyordum bunu!!!) ve kan tahliliinden hemen o degerler cikiyor..ve o hormon degerli cok ama cok önemli hamile kalmak icin ve saglikli bebek olusmasi icin, yani mesela tsh degeri 2 den yüksek olursa haplarla indirilmesi gerekiyor, en ideali 1 civarinda olmasi bebek isteyenlerin. bence yine bir doktora git baktir. artik anladimki cogu seyleri biz kendimiz arastirmamiz gerek, her doktor maalesef hemen her tedaviyi sunmuyor bizlere...

Anladım canım belki de haklısındır, fazla kalınlaştıysa sorun olabilir ama tutmayacak kadar fazla kalınsa doktorun önümüzdeki ay yapalım diyebileceğini düşünüyorum. neyse sen şimdi unutmaya çalış eskiyi. Önümüzde yeni umutlar var. Hayırlısıyla al gel bebeklerini :)

Doğum kontrol hapı kullanmam gerektiğini hiç bilmiyordum. Bunu doktoruma hatırlatayım hemen. Evet bende Doğuştan Şevket Beye gideceğim. Ocak Şubat gibi gitmeyi planlıyorum. Benden önce gideceksin senin izlenimlerin çok değerli benim için.Umarım memnun kalırsın.

tress canim, olabiliyor evet...rahimin kalinligina göre karar veriliyor, veya mesela yumurtalar 12. gün toplanabilir, ve 5. gün blasto transfer yapilabilir, ediyor 17. gün....veya bazen yumurtalar da gec toplaniyor, gelismesini bekliyorlar, o yüzden yani o tarihlerle kendini üzme ve doktoruna güven...

Sevgili somtik seni çok umutsuz ve pes etmiş hissettim. Umarım yanılıyorumdur. Benim acizane fikrim bu iş için ayırabileceğim bütçe bu kadar dı diyorsan biraz kendine zaman tanı ruhunu dinlendir.Daha sonra istersen tekrar denersin ya da anne olmanın başka yolları da var. Bu forumda sümüklü böceğin hikayesi adı altında bir sayfa var. Okumanı tavsiye ederim. Ama lütfen olmadı diye kendine eziyet etme.Ben 4 tüp bebek denedim. Olumsuz sonucun ne olduğunu iyi bilirim.Son gittiğimde Dr yine tüp bebek yapalım dediğinde nerdeyse adamı dövecektim. Tüm Dr lar bana umut taciri gibi geliyor artık. Ama bilgisayar oyunlarında bile bir etabı tamamladığında üst tura geçersin. Benim tüp bebek etabım tamamlandı ve üst kura donasyona geçtim. Bu bende bir rahatlama sağladı çünkü dediğim gibi tüp bebek etabının tamamlandığını artık olmayacağını hissediyordum.Donasyon etabını tamamladığını hissettiğimde bir üst kura evlat edinmeye geçeceğim. Amaç anne olmak ise gerisi teferruattır.Sevgiyle kal...

gecmiş sayfalarda görürsün 3 kere denedim.artık bıraktım ben o işleri. evlatlığa başvurdum. beni düşündüğün icin teşekkür ederim.

Merhaba canım evlat edinme de güzel bizim bir tanıdığımız bunu yapmıştı üstelik çocuk ona o kadar benziyordu ki evlat edindiğine bile kuşkuyla bakıyorduk :) Tabii bunu ben de düşündüm ama bazı kocalar inatçıdır tutturur kendi çocuğum diye işte böyle eşlerle bir neticeye ulaşmak çok uzun ve sinir bozucu bir yoldur. Hem donasyon hem tüp bebek sürecinde biz kadınlar daha çok emek veriyoruz kafa yoruyoruz şüphesiz. Dolayısıyla üzüntülerimizi daha yoğun yaşıyoruz. Umarım herşey yolunda gider ve sen de istediğin bebeği tez zamanda kucağına alırsın.

arkadaşım aramıza hoşgeldin . en zor durum seninki olsa gerek. bu topikte taşıyıcı anneliğe hiç rastlamadım.
Verda hanım benim doktorum şuan 6+1 hamileyim. çok çok sıcak bir dokrordur. ona ve ekibine güven ve hep olumlu düşün. gönlüm seninle . inşallah Yüce yaradanımın izniyle herşey rast gider ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…