arkadaşım ben 38 yaşındayım,ve oluşan emriyo sayısı 8 idi kalanları 500euro karşılığı donduracaklardı.istemedik iyiki olsaydı onlarda tutmazdı.ben dünyadan hic memnun kalmadım.belki siz memnun kalırsınız.
ben okuduysan eğer adet oldum bugün 5.günü ilacıma da başladım önce 1 sonra sabah akşam olucak 13 yada 14 günü ulturason
sonra çağıracaklar sanırım bende tam ne zaman çağıracaklarını (eşimde bende çok heyecanlıyız.)
sayenizde ferah tutuyorum bunları konuşacak kimsem yok çünkü teşekkür ederim.
bende kücük miyom ve kist vardı.onlarıda prıblem olmasın diye lakoroskopiyle ameliyat oldum. 2cidenemeden önce sıra rahim filmine gelince dr.a ısrar etmeme rağmen gerek duym adı.guatır testide istemedi ne yapabilirdimki.benim problemlerimle ilgilenmeniz ne güzel burdaki herkezi cok seviyorum yanlız değilim
merhaba arkadaşım tedavin hayırlı olsun...önce bir sonra sabah akşam dediğin estrofem mi??? bende ilk tüp denememde dr bana üç tane iç dedi ama bir kerede iç dememişti sabah öylen akşam almıştım tabi yanlış olmuştu... genelde tek doz alıyoruz sayısı ne olursa olsun... emin olmak için tekrar dr una sor istersen...
Somtik arakadasim merak ettim, sende zamaninda donasyondan once rahim filmi falan cekildimi? Bazen myom, polyp falan embyrio yerlesmeyide etkileyebiliyor. Birde guatir degerlerine bakildimi, bilhassa tsh, ft3 ve ft4? Tsh mesela yuksek oldugunda cok problemli oluyormus ondan soruyorum. Insallah yuce tannrim sanada bizlerede bir gun cocuk verir hayirlisiyla...
Arkadaslarrrrr sizlerin yazdiklarinda hep transferlerinizin adetten14 yada15 gun sonra yapildigini yazmissiniz AMA BENiM TRANSFERiMi ADETIMDEN 22GÜNN SONRA YAPILDI Aklim cok karisti ya lutfenn bana yazin bu KADAR uzun sure sonra transfer yapilmasi dogrumuyydu
Tress herkes aynı günlerde transfer olacak diye birşey yok. Doktorun senin durumuna göre uygun günü seçiyor. Burada 22. Gün civarında transferi olup hamile kalan biri vardı. Ayseviydi sanırım. Doktora güven canım. Senin vücudun ne zaman hazır olursa o zaman yaparlar. İnşallah bu denemede pozitifi görürsün.
bende kücük miyom ve kist vardı.onlarıda prıblem olmasın diye lakoroskopiyle ameliyat oldum. 2cidenemeden önce sıra rahim filmine gelince dr.a ısrar etmeme rağmen gerek duym adı.guatır testide istemedi ne yapabilirdimki.benim problemlerimle ilgilenmeniz ne güzel burdaki herkezi cok seviyorum yanlız değilim
Anladım canım belki de haklısındır, fazla kalınlaştıysa sorun olabilir ama tutmayacak kadar fazla kalınsa doktorun önümüzdeki ay yapalım diyebileceğini düşünüyorum. neyse sen şimdi unutmaya çalış eskiyi. Önümüzde yeni umutlar var. Hayırlısıyla al gel bebeklerini :)Benim bu durumum ilk denememde oldu .şuan ikinci icin gidicem .benimki yumurta donasyonuydu ve rahim kalinlasmasi gibi bir sorunum yoktu en son gitmeden 10 gun once kalinlik 11mm di bana donor ayarlandi ve 14. gun çagmislardi fakat bizim hesapta olmayan bir sorun cikti ve yetisemedik.doktor beyde hapa devam edin başka dönor ayarliycaz dediler.yani adet olup yeniden hazirlanmadim .Oyle yada Boyle negatif oldu sonuç.Gecenlerde kendi doktorum transfer gec yapildigi zaman rahim fazla kalinlasmiş ise tutmama Riksi yukselir dedi benimde kafam karişti
Sevgili Portakal, evet öyle..biz sanirm aralik sonuna gidecegiz, yeni yilin ilk haftasina kadar ordayiz..bencede sakin bir dönem olur, yilbasi araya girdigi icin.
evet bana zyklus umu donör ün zyklusuyla senchronise edilmesi icin dogum kontrol hapi - yasmin olabilir, baskasi da olabilirmis - kullanacaksin dediler, tam 21 gün kullarniyorsun bu hapi, sonra 2-3 gün icersinde adet görüyormusum. bu adet gördügüm anda iste donör de adet görüyor ve ignelerine donör basliyor.
sende mi dogus merkezine gidecektin ocak ayinda?
Arkadaslarrrrr sizlerin yazdiklarinda hep transferlerinizin adetten14 yada15 gun sonra yapildigini yazmissiniz AMA BENiM TRANSFERiMi ADETIMDEN 22GÜNN SONRA YAPILDI Aklim cok karisti ya lutfenn bana yazin bu KADAR uzun sure sonra transfer yapilmasi dogrumuyydu
merhabalar.bende doğuş tüp bebek hastasıyım.benim doğuştan rahmim olmadığı için taşıyıcı annelik yoluyla evlat sahibi olabilirim ancak. kuzenim benim için bebeğimi doğuracak inşallahh.çook isterdim kendi evladımı karnımda taşımak ama napayım çarem yokk.bugün birlikte doğum kontrol hapına başladık.sonrasında ben normal tüp bebek tedavisi gibi ilaçlarıma başlıyorum.umarım herşey yolunda gider.ocakta transfer yapılacak.bu arada doktorum verda tunçbilek.dünya tatlısı bi bayann.Rabbim herkesin gönlüne göre versinn..benim gibi olan varsa burdan görüşmek isterimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?