Saglikla buyut canim.Darisi burdaki tum kader arkadaslarimizla bize insaallah

Rabbim acisini gostermesin size saglicakla büyüt ❤❤❤❤

Sağlıkla büyüsün Darısı bizlere olsun inşallah
Yaşadığımız tüm kötü anları unutturacak inşallah hayatımıza girince

Tebrik ediyorum seni canim bu kadar kiloyu nasil verebildin paylaşırmısın İnşaAllah bu son tedavin olsun

Canııııımmmm nasılda özlemiştim seni
Nasılsın kuzum
Evladını öpüyorum meleğim
İyi ki yazdın

Canııııımmmm nasılda özlemiştim seni
Nasılsın kuzum
Evladını öpüyorum meleğim
İyi ki yazdın
Teşekkürler iyiyim siz nasılsınız fırsat buldukça bakıyorum yazılara ama ben bakana kadar en az 20-30 sayfa ilerliyor çok hakim değilim olanlara ama inşallah siz ve buradaki herkes tez zamanda anne olursunuz kucaklarınız dolar

Merhaba iyi bayramlar
Rabbim bize de o gunleri gostersin insallah yumurta donasyonu benim de babasina benzesin yaa hem babasi kadar yakisikli iyi yurekli merhametli durust sevecen bir insan olsun hic gocunmam benim cocugum babasina cekmis derim evladim icin omrumu veririm yeterki saglikli bir evladim olsun

Tebrik ediyorum seni canim bu kadar kiloyu nasil verebildin paylaşırmısın İnşaAllah bu son tedavin olsun
Saol canim benim ben glutenli urunleri hayatimdan cikardim birazda spor yaptim 32 kiloya by byeeees dedim simdi koruma donemindeyim dikkat ediyorum. Insallahhhhh hepimizin son tedavisi olur insallahh❤❤❤❤❤❤❤❤

Arkadaslar 18 19 mm kaviteden bagimsiz 2 adet miyomum var.Arkadaslar miyomlari benzer sekilde olupta hamilelik sureclerini nasil gecirdiniz.Sıkintilar olupta miyom aldirmak zorunda kalaniniz oldu mu.Doktorlar sıkinti cikarmaz ilerisi icin diyorlar ama bu zamana kadar bi suru yalnislarla dolu öyküm olunca korkuyorum acikcasi.Bilgisi olan yazarsa sevinirim.

taktir etdim seni Amin canım hepimizin yüzü gülsün artık inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…