Ever canim bendede ağiz kuruluğu yapmisti doktoruma sormuştum o da yapabilecegini söylemişti test tarihin ne zaman canim heycanla bekliyorum forumda giden gelenlerin sonucunu öğrenicem diye heycandan ölücem yakında o olucak
Ever canim bendede ağiz kuruluğu yapmisti doktoruma sormuştum o da yapabilecegini söylemişti test tarihin ne zaman canim heycanla bekliyorum forumda giden gelenlerin sonucunu öğrenicem diye heycandan ölücem yakında o olucak
))) Aman sakın allah korusun.. 30 kasım transfer günüm bugün transferin 7 . günü. sanırım pazartesi dananın kuyruğu kopacak:-((.
Ben 8. katta oturuyorum bilmem artık oradan atlayıp uçmayı dener mıyım))) Şaka tabi ki.. Fakat fazlaca ümidim olmadığı için gidipte yaptırasım yok sanıyorum bu ilaçları alırken regle olamam ben de mi . Hani testi yaptırmadan kendiliğimden öğreneyim diye düşünmüştüm..
hadi hayirlisi........ben senin icin cok umutluyum......kacinci gün embyro transferiydi - 2./3. yoksa blastozyste mi transfer edildi? blasto larda transferden mesela 10 gün sonra evde test de yaptirabilrsin........uff gercekten cok heyecanli oluyor vallahi...
o ilaclar regl olmamayi etkiler ama herzaman da degil...bir defa tüp bebek denemesinde, ben o ilaclari alirken gelmisti adetim.
Theo, yok yapma yarin daha cok erken.......negativ cikar kendini durduk yere mahvedersin....gercekten...daha cok erken...
Theo, ancak belki pazartesi 10 kasim yapabilirsin canim.......oda bu erken testler olmasi gerek..yani normal gebelik testleri degil..onlarda yine negativ cikar.
bize hemen haber vericen dimi :)) söz ama :))
demin 10 kasim yazmisim, düzelltim - 10 aralik tabii :) türkcde aylari karistiriyorum bazen :))
insallah olucak..olumlu seyler düsün olumlu olsun :)) biliyorum demesi kolay, en zor dönem zaten bu bekleme süresi...
bende kibrisa gittigimde tahminen 27./28. aralik döllenme tarihi olabilir..yani aramizda sanirim söyle böyle 4 hafta olucak :))
sen simdi "olmazsa" diye düsünme bence :))
Allah büyüktür......yardimciniz olur insallah.......
ben zaten bütün 15 senedir biriktirdiklerim gitti tüp bebeklere....ama napalim saglik olsun diyorum.........
Evet sağlık olsun ..
Ne diyebilirsin ki başka
))
Sende bir git gel) senin heyecanınıda burada hep birlikte yaşarız inşallah..,
Sevgiler olsun sana.
sen simdi "olmazsa" diye düsünme bence :))
Allah büyüktür......yardimciniz olur insallah.......
ben zaten bütün 15 senedir biriktirdiklerim gitti tüp bebeklere....ama napalim saglik olsun diyorum.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?