Ever canim bendede ağiz kuruluğu yapmisti doktoruma sormuştum o da yapabilecegini söylemişti test tarihin ne zaman canim heycanla bekliyorum forumda giden gelenlerin sonucunu öğrenicem diye heycandan ölücem yakında o olucak

aynen bende cok heyecanlaniyorum :) son günlerde bu forumdan ayrilasim gelmiyor vallahi :))

darisi bizlere artik..............

))) Aman sakın allah korusun.. 30 kasım transfer günüm bugün transferin 7 . günü. sanırım pazartesi dananın kuyruğu kopacak:-((.

Ben 8. katta oturuyorum bilmem artık oradan atlayıp uçmayı dener mıyım))) Şaka tabi ki.. Fakat fazlaca ümidim olmadığı için gidipte yaptırasım yok sanıyorum bu ilaçları alırken regle olamam ben de mi . Hani testi yaptırmadan kendiliğimden öğreneyim diye düşünmüştüm..

Nerden başladığını anlamadığım ara ara hızlanan baş ağrısı
Garip bir ağız kuruluğu su bile içsem geçmiyor yani o kadar diyim
Mememdeki acı
saçma baş dönmesi ve görme bozukluğu

Şimdi ben bunu içmeye devam ettiğim sürece bunlar devam edecek .. Hani diyorum ki gebe değilsem zaten regl olurum böylece test yaptırmayıp o heyecamı yaşamamış olurum diye düşünmüştüm

hadi hayirlisi........ben senin icin cok umutluyum......kacinci gün embyro transferiydi - 2./3. yoksa blastozyste mi transfer edildi? blasto larda transferden mesela 10 gün sonra evde test de yaptirabilrsin........uff gercekten cok heyecanli oluyor vallahi...

o ilaclar regl olmamayi etkiler ama herzaman da degil...bir defa tüp bebek denemesinde, ben o ilaclari alirken gelmisti adetim.

Keşke aynı ümidi bende kendim için edebilsem.. Hayır şimdi ben kilo durumunuda saldım.. ) Ooo saldım yanii))) Neyse walla benim embiryolar 4 gün embiryosu .. 27 kasımda döllendi 30v kasımda transfer edildi.. Evde teset yapsam çıkar mı ki..

Theo, yok yapma yarin daha cok erken.......negativ cikar kendini durduk yere mahvedersin....gercekten...daha cok erken...

Theo, ancak belki pazartesi 10 aralik yapabilirsin canim.......oda bu erken testler olmasi gerek..yani normal gebelik testleri degil..onlarda yine negativ cikar.
bize hemen haber vericen dimi :)) söz ama :))

Son düzenleme:
Theo, ancak belki pazartesi 10 kasim yapabilirsin canim.......oda bu erken testler olmasi gerek..yani normal gebelik testleri degil..onlarda yine negativ cikar.
bize hemen haber vericen dimi :)) söz ama :))

))))) 8. kattan uçmayı denemeden önce veririm herhalde))

Yazmadıysam anlayın negatıf:-((

Aa yazarım heralde.. yazarım yazarım..

Saol hayatım .. Yanımda hissettirdiğin için..

demin 10 kasim yazmisim, düzelltim - 10 aralik tabii :) türkcde aylari karistiriyorum bazen :))

insallah olucak..olumlu seyler düsün olumlu olsun :)) biliyorum demesi kolay, en zor dönem zaten bu bekleme süresi...

bende kibrisa gittigimde tahminen 27./28. aralik döllenme tarihi olabilir..yani aramizda sanirim söyle böyle 4 hafta olucak :))

Bir laf vardır ya 40 ımız karıştı diye))) Karışır inşallah... inşallah.

Ben şimdi olmazsa nereden para bulurumu araştırıyorum )) kocam bana oha dedi.))))))

sen simdi "olmazsa" diye düsünme bence :))

Allah büyüktür......yardimciniz olur insallah.......

ben zaten bütün 15 senedir biriktirdiklerim gitti tüp bebeklere....ama napalim saglik olsun diyorum.........

ben zaten bütün 15 senedir biriktirdiklerim gitti tüp bebeklere....ama napalim saglik olsun diyorum.........

Evet sağlık olsun ..
Ne diyebilirsin ki başka
))

Sende bir git gel ) senin heyecanınıda burada hep birlikte yaşarız inşallah..,

Sevgiler olsun sana.

Evet sağlık olsun ..
Ne diyebilirsin ki başka
))

Sende bir git gel ) senin heyecanınıda burada hep birlikte yaşarız inşallah..,

Sevgiler olsun sana.

moonrose78 in son yazdıklarını hayal etsene cennet kokulu bebeğini kucağına aldığını onun kokusunda ALLAHIMIN o bize laik kıldığı emaneti hayal et bunları unut bence idrakını zorlasan bu dertler neymiş ki diyeceksin?
hadi dön o korkulu rüyalardan da bize pozitiv olunca nasıl yazıcaksın o cümleleri nasıl süsleyipde bize yazıcaksın bunların planını yaparsan kötü enerjiler dağılıp gidicek hadi arkadaşım birbirimize bu güçleri yansıtalım bol şans.
sana tavsiyem cemalnur sargut takip edersen sana iyi gelebilir.

sendsen naber nerelerdesin
moonrose78 n ekadar mutlu oldum anlatamam
sanki ben doğum yaptım ve evladım kucağımda kokusuda burnumda
ALLAH darısını başımıza hayırlısıyla

arkadaşım ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN

rabbim bebeğinin efsununu sana ulaştırmış nasılda mutlu oldum anlatamam
sanki ben doğum yapmış gibi hissediyorum tamammını erdirsin
bizleri isimlerimizi geçir aklından evladını koklarken sesin ALLAHIMA yetişir belki bizde vesilen ile bebek sahibi oluruz...

NOT:tedavi sürecindeyim yaklaşık 10 düne kadar gidebilirim estrofem başladım 3gündür
dünya berk bey dr.um yumurta donasyonu.

Canım başarılar diliyorum umarım herşey dilediğince güzel olur. Dünyaya bizden selam arkandan geliyoruz unutma!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…