benimde tek duam bu.inşallah herşey yolunda giderde bebişimizi alırız kucağımıza.ama korkuyorum.tamam genetik olarak benim bebeğim ama ya bana ısınmazsa.o yüden doğumda sonra hemen kucağıma alıcam ki kokuma alışsın..yanlışmı düşünüyorum sizce?

arkadaşım bi daha senden olmmazsa yok negatif çıkarsa gibi kelimeler duymuycam bak ağzına acı biber sürerim:))
yaw pozitif düşün lütfen.. hem güzel belirtiler yaşıyorsun .. en son 12 aralıkta burda yuppppiii diye bir yorum başlığı atacaksın dedi dersin :))

tanımadığım biri ile de denemek istedim ama daha ilaçlara başlamamıştım ki beni yarı yolda bıraktı.ve tanımadığım biri ile nasıl konuşup rahat hissetcem kendimi. kuzenim saolsun beni çok iyi anlıyor ve bende onu tabi.inşallah herşey yolunda gider...dua edin nolur...tek çaremm..

Canım başarılar diliyorum umarım herşey dilediğince güzel olur. Dünyaya bizden selam arkandan geliyoruz unutma!

bağışım üstüne
ALLAHIM tarih attıkça heyecanım katlanıyor hele sende böyle yazıyorsun iyice misyon yükleniyor sanki
ay nebileyim ne diyeceğimi bilemez oluyorum
drugen nar ayıklayıp yiyiyorum rahim kalınlığı için nedersin burdan duymuştum.

tuna sakın öyle düşünme.. bak evlatlık alınanlar bile kan bağı olmadan nasıl seviyor ailelerini.. kaldı ki o bebiş senin geninden ne kadarda sığınıp sarılacaktır sana.. benim komşumun 1.5 yaşında kızı var hamileliği boyunca ben hergün onla anasının karnındayken konuşuyordum şimdi bana nasıl düşkün anlatamam...

bir şey diyeyimmi benim hislerim kuvvetlidir..
o bebek buraya gelecek :))

HAYIRLI OLSUN HAKKINDA İNŞALLAH
tabiki kucağına alınca (ALLAH NASİP ETSİN) emin ol bebek sana sen bebeğe doyamıcaksın.
şimdi sorucaksın belki bebeğin varmı diye hayır 9 yıldır onu bekliyorum ama bu yumurta donasyonu durumuna geçtim geçeli sanki bebek bende ve varmış gibi kendimi alamıyorum bu duygudan arkadaşım.

9 yıldır ilk defa ben bu cümleleri inanarak yazıyorum sanki yaklaşıyorum birşeylere inşallah...

monrose nasıl sevindim ya.. ne güzel bir şey bebeğine kavuşmuş olman.. sütün artar gün geçtikçe inşallah..
Allahım bahtını açık etsin..hayırlı, sağlıklıi vatanına milletine ailesine faydalı , ahlaklı, vicdanlı bir evlat olsun
Forum bebişimiz oldu :))

hislerin kuvvetli olduğunu söylemiş sin benim bebeklerimde gelicekmi?EVVELALLAH

artık yaklaşıyor günlerim tabi heyecan alabildiğine şunu şöyle yaparım bu böyle olurmu falanlarım işbaşında

senin bebeklerden ne haber inşallah kalp atışını duyar da uçarsın hemde 2 tanedir inşallah......

gerçektenmi:) inşallah.ben hep pozitif düşünüyorum.olmayacağını aklıma bile getirmiyorum.yumurtalıklarım çok iyi imiş ve bütün tahliller çok güzel.tek eksiğim bi rahim.şu rahim nakli basit bi işlem değilki hemen taktırıp doğuruvereyim.Rabbimin sınavıda bu napayım. ama bu çareyi denemezsem kendimi hiç iyi hissetmeyecek ve çok mutsuz olucaktım.bazı kişiler çok önyargılı.başkasına bebeğini nasıl taşıtırsın diyorlar.sanki ben fiziğim bozulmasın diye mi bu yola başvurdum.hiç düşünmeden empati yapmadan konuşuyorlar.Rabbim sabır versin hepimize de bebişlerimize kavuşalım...

sağol zilancım inşallah hepimiz çiter çifter severiz . düşünüyorumda ne güzel olur bu topiği "2013 anne bebek topiği" haline getiriyormuşuz bebeklerimizin muhabbetlerini yaparmışız ..:))
yarın inşallah doktorumdan güzel haberler alırım.
Allahımın izniyle sendende alırız yakında güzel havadisler ..
sahi ben sana zilanın anlamını sormuştum ?

elalemi boşver. millet boş boş konuşur ama bitaneside senin için iyi birşey yapmaz zahmete girip.. hiçç umursama

Canım içimden çok kuvvetli bir his senin hamile olduğunu söylüyor .bak hem kanaman tekrar olmadi bir sorun olsa. tekrar olurdu demi canim test bazilarinda 10.gundeçikıyor bazende çikmaya biliyor yani bence az daha sabır arkdaşim.biliyorum beklemek çok zorr.hatta bana bu işte en zor şu meşhur 12 gunü beklemek gelmisti.ya keşke hemen öğrene bilsek doktorunyaninda transferden bir saat sonra felan demi .O zamanda doktorlar kaçacakyer ararlardi. Hep biz mi yasyaşiycaz bu stresi demi canım

Korkma tabiki sana alisir o senin bebisin

Zaten hemsire direk kucagina veriyor

Koklasin seni annesi alissin diyor onemli olan o ilk koku

Hatta esimede eve gider gitmez bebeginizi ciplak omzunuza yatirin dediler

Babayada hemen alissin diye

Allah yardimcin olsun arkadasim sinandigin sey buyuk

Ödulunde kocaman olur insallahhh

İsteyen herkesin tez zamanda bebekleri olsun yurekten dua ediyorum

Tunanehir umarim herşey senin için iyi gider canım seni çok iyi anlıyoruz yanındayız.biz burada seviçlerimizi üzüntülerimizi paylaşiyoruz hepimizin ortak noktasi evlat sahibi olmak güzel haberlerini bekliyoruz

Son düzenleme:

Canım bana seçenek sunmamışlardı. Direk oraya yerleştirdiler ama adını hatırlayamıyorum. Sen üçünü de yaz buraya. Anımsarım o zaman. Ben o zaman çalışıyordum. Transferden 3 gün sonra işe başlamıştım. İşim masa başındaydı eve gelince de dinleniyordum. Bir de zaman daha iyi geçiyor çalışınca. Şimdi gebeliğim riskli olduğu için işten çıkarıldım :)

Canımmmm öncelikle sana geçmiş olsun. Kolay doğum olmazına çok sevindim. Miniğimize de hoşgeldin diyorum. Allah sağlıkla, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Şansı bahtı açık olsun inşallah. Sarıl bebişine, çek kokusunu içine devamlı. Sarılık geçer gider hiç üzme kendini. Hasretin bitti çok şükür :)

Anladım canım. Allah yardımcınız olsun. İnşallah ilk denemede kavuşursun bebeğine. Bebeğim ısınamazsa diye düşünme sakın. Bebekler, çocuklar kim onu annesi olarak severse onu sever bence. Küçük yaşta evlat edinilen bebekler annelerine ısınmıyor mu yani? Onlarda bile sorun olmuyor. Kaldı ki sen onun gerçek annesisin. Öyle birşey olmaz.

maşallah arkadaşım maşallah allah bizlerede nasip etsin en yakın zamanda uzun ömürlü sağlıklı hayırlı mutlu bir evlat olsun işallah..tebrik ederim eşin ve seni ömürlü olsun tekrardan

rüzgar selin evet bende çalışmaya devam etmeyi düşünüyorum laborantım ben ama cok aktif değilim yani 1 saat 1,5 saate işlerim bitiyor 6 saat en az oturuyorum ama şu var benimde kafamı kurcalayan iş yerimizin yolu cok bozuk aşırı derecede sallanıyoruz hatta zıplıyoruz ben senelik iznimde gidicem kıbrısa 15 fana iznim olucak olmazsa 4-5 gün daha rapor almayı düşünüyorum en azından 12 gün sonra hamile olup olmadıüımı öğreneyim ona göre iş başı yapalım diye düşünüyorum ama sırf şu yol ve laboratuvarda çalıştığım için kimyasala fazla maruz kalıyoruz o kafamı karıştırıyor yoksa normal bir hamilelik süreci olsa çok rahat 9 ay calışığ tüm izinlerini doğumdan sonra kullanabilirsin yani işide bırakmak istemiyorum devlet dairesindeyim ben sözlşemeli olarak ama bebeğide riske atmak istemiyorum yukarı tükürsen bıyık aşağı tukürsen sakal bu konuda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…