arkadaşım aramıza hoşgeldin . en zor durum seninki olsa gerek. bu topikte taşıyıcı anneliğe hiç rastlamadım.
Verda hanım benim doktorum şuan 6+1 hamileyim. çok çok sıcak bir dokrordur. ona ve ekibine güven ve hep olumlu düşün. gönlüm seninle . inşallah Yüce yaradanımın izniyle herşey rast gider ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın...
tanımadığım biri ile de denemek istedim ama daha ilaçlara başlamamıştım ki beni yarı yolda bıraktı.ve tanımadığım biri ile nasıl konuşup rahat hissetcem kendimi. kuzenim saolsun beni çok iyi anlıyor ve bende onu tabi.inşallah herşey yolunda gider...dua edin nolur...tek çaremm..Tunanehir hoşgeldin. Tedavin hayırlı olsun. Taşıyıcı annelikte bu forumda ilk olacaksın. İnşallah ilk seferinde pozitifi görürsünüz. Kuzenin olması daha mı iyi sence. Bu durumda tanımadığın birinin taşıması daha iyi diye duymuştum.
Canım başarılar diliyorum umarım herşey dilediğince güzel olur. Dünyaya bizden selam arkandan geliyoruz unutma!
benimde tek duam bu.inşallah herşey yolunda giderde bebişimizi alırız kucağımıza.ama korkuyorum.tamam genetik olarak benim bebeğim ama ya bana ısınmazsa.o yüden doğumda sonra hemen kucağıma alıcam ki kokuma alışsın..yanlışmı düşünüyorum sizce?
tanımadığım biri ile de denemek istedim ama daha ilaçlara başlamamıştım ki beni yarı yolda bıraktı.ve tanımadığım biri ile nasıl konuşup rahat hissetcem kendimi. kuzenim saolsun beni çok iyi anlıyor ve bende onu tabi.inşallah herşey yolunda gider...dua edin nolur...tek çaremm..
Merhaba arkadaşlar,
29 Kasım da bebişimi kucağıma aldım çok şükür... İlginiz desteğiniz için çok teşekkür ederim. Dualarınız sayesinde çok kolay bir doğum gerçekleştirdim. Ancak sütüm çok az olduğu için bebeğimin sarılığı çok yükseldi 1 gece fototerapi gördü. şimdi mamaya başladım biraz toparladı çok şükür... Allah herkese bu güzel duyguları yaşatsın inşallah en çok da bebeğimi ilk gördüğüm an aklıma geldikçe bile ağlıyorum. O kadar güzel ki ... o kadar güzel kokuyor ki... bu cennet kokusunu her kadın duymalı...
tuna sakın öyle düşünme.. bak evlatlık alınanlar bile kan bağı olmadan nasıl seviyor ailelerini.. kaldı ki o bebiş senin geninden ne kadarda sığınıp sarılacaktır sana.. benim komşumun 1.5 yaşında kızı var hamileliği boyunca ben hergün onla anasının karnındayken konuşuyordum şimdi bana nasıl düşkün anlatamam...
bir şey diyeyimmi benim hislerim kuvvetlidir..
o bebek buraya gelecek :))
gerçektenmi:) inşallah.ben hep pozitif düşünüyorum.olmayacağını aklıma bile getirmiyorum.yumurtalıklarım çok iyi imiş ve bütün tahliller çok güzel.tek eksiğim bi rahim.şu rahim nakli basit bi işlem değilki hemen taktırıp doğuruvereyim.Rabbimin sınavıda bu napayım. ama bu çareyi denemezsem kendimi hiç iyi hissetmeyecek ve çok mutsuz olucaktım.bazı kişiler çok önyargılı.başkasına bebeğini nasıl taşıtırsın diyorlar.sanki ben fiziğim bozulmasın diye mi bu yola başvurdum.hiç düşünmeden empati yapmadan konuşuyorlar.Rabbim sabır versin hepimize de bebişlerimize kavuşalım...tuna sakın öyle düşünme.. bak evlatlık alınanlar bile kan bağı olmadan nasıl seviyor ailelerini.. kaldı ki o bebiş senin geninden ne kadarda sığınıp sarılacaktır sana.. benim komşumun 1.5 yaşında kızı var hamileliği boyunca ben hergün onla anasının karnındayken konuşuyordum şimdi bana nasıl düşkün anlatamam...
bir şey diyeyimmi benim hislerim kuvvetlidir..
o bebek buraya gelecek :))
hislerin kuvvetli olduğunu söylemiş sin benim bebeklerimde gelicekmi?EVVELALLAH
artık yaklaşıyor günlerim tabi heyecan alabildiğine şunu şöyle yaparım bu böyle olurmu falanlarım işbaşında
senin bebeklerden ne haber inşallah kalp atışını duyar da uçarsın hemde 2 tanedir inşallah......
gerçektenmi:) inşallah.ben hep pozitif düşünüyorum.olmayacağını aklıma bile getirmiyorum.yumurtalıklarım çok iyi imiş ve bütün tahliller çok güzel.tek eksiğim bi rahim.şu rahim nakli basit bi işlem değilki hemen taktırıp doğuruvereyim.Rabbimin sınavıda bu napayım. ama bu çareyi denemezsem kendimi hiç iyi hissetmeyecek ve çok mutsuz olucaktım.bazı kişiler çok önyargılı.başkasına bebeğini nasıl taşıtırsın diyorlar.sanki ben fiziğim bozulmasın diye mi bu yola başvurdum.hiç düşünmeden empati yapmadan konuşuyorlar.Rabbim sabır versin hepimize de bebişlerimize kavuşalım...
elalemi boşver. millet boş boş konuşur ama bitaneside senin için iyi birşey yapmaz zahmete girip.. hiçç umursama
benimde tek duam bu.inşallah herşey yolunda giderde bebişimizi alırız kucağımıza.ama korkuyorum.tamam genetik olarak benim bebeğim ama ya bana ısınmazsa.o yüden doğumda sonra hemen kucağıma alıcam ki kokuma alışsın..yanlışmı düşünüyorum sizce?
ruzgarselin kaldığınız otelin ismini öğrenebilirmiyim.pakette zaten 3 otel var.benim özel mesaj yazma hakkım yok ama sen otelin ismini bana özelden yazabilirmisin.yemek konusu önemli çünkü hele eşim için büyük sorun yemek..
bir de çalışıyormusun bilmiyorum ama çalışıyorsan transferden sonra eve dönünce çalışmaya başladın mı hemen?
Merhaba arkadaşlar,
29 Kasım da bebişimi kucağıma aldım çok şükür... İlginiz desteğiniz için çok teşekkür ederim. Dualarınız sayesinde çok kolay bir doğum gerçekleştirdim. Ancak sütüm çok az olduğu için bebeğimin sarılığı çok yükseldi 1 gece fototerapi gördü. şimdi mamaya başladım biraz toparladı çok şükür... Allah herkese bu güzel duyguları yaşatsın inşallah en çok da bebeğimi ilk gördüğüm an aklıma geldikçe bile ağlıyorum. O kadar güzel ki ... o kadar güzel kokuyor ki... bu cennet kokusunu her kadın duymalı...
Anladım canım. Allah yardımcınız olsun. İnşallah ilk denemede kavuşursun bebeğine. Bebeğim ısınamazsa diye düşünme sakın. Bebekler, çocuklar kim onu annesi olarak severse onu sever bence. Küçük yaşta evlat edinilen bebekler annelerine ısınmıyor mu yani? Onlarda bile sorun olmuyor. Kaldı ki sen onun gerçek annesisin. Öyle birşey olmaz.tanımadığım biri ile de denemek istedim ama daha ilaçlara başlamamıştım ki beni yarı yolda bıraktı.ve tanımadığım biri ile nasıl konuşup rahat hissetcem kendimi. kuzenim saolsun beni çok iyi anlıyor ve bende onu tabi.inşallah herşey yolunda gider...dua edin nolur...tek çaremm..
Merhaba arkadaşlar,
Canım bana seçenek sunmamışlardı. Direk oraya yerleştirdiler ama adını hatırlayamıyorum. Sen üçünü de yaz buraya. Anımsarım o zaman. Ben o zaman çalışıyordum. Transferden 3 gün sonra işe başlamıştım. İşim masa başındaydı eve gelince de dinleniyordum. Bir de zaman daha iyi geçiyor çalışınca. Şimdi gebeliğim riskli olduğu için işten çıkarıldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?