rüzgar selin evet bende çalışmaya devam etmeyi düşünüyorum laborantım ben ama cok aktif değilim yani 1 saat 1,5 saate işlerim bitiyor 6 saat en az oturuyorum ama şu var benimde kafamı kurcalayan iş yerimizin yolu cok bozuk aşırı derecede sallanıyoruz hatta zıplıyoruz ben senelik iznimde gidicem kıbrısa 15 fana iznim olucak olmazsa 4-5 gün daha rapor almayı düşünüyorum en azından 12 gün sonra hamile olup olmadıüımı öğreneyim ona göre iş başı yapalım diye düşünüyorum ama sırf şu yol ve laboratuvarda çalıştığım için kimyasala fazla maruz kalıyoruz o kafamı karıştırıyor yoksa normal bir hamilelik süreci olsa çok rahat 9 ay calışığ tüm izinlerini doğumdan sonra kullanabilirsin yani işide bırakmak istemiyorum devlet dairesindeyim ben sözlşemeli olarak ama bebeğide riske atmak istemiyorum yukarı tükürsen bıyık aşağı tukürsen sakal bu konuda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum...
Merhaba arkadaşlar,
29 Kasım da bebişimi kucağıma aldım çok şükür... İlginiz desteğiniz için çok teşekkür ederim. Dualarınız sayesinde çok kolay bir doğum gerçekleştirdim. Ancak sütüm çok az olduğu için bebeğimin sarılığı çok yükseldi 1 gece fototerapi gördü. şimdi mamaya başladım biraz toparladı çok şükür... Allah herkese bu güzel duyguları yaşatsın inşallah en çok da bebeğimi ilk gördüğüm an aklıma geldikçe bile ağlıyorum. O kadar güzel ki ... o kadar güzel kokuyor ki... bu cennet kokusunu her kadın duymalı...
))) Aman sakın allah korusun.. 30 kasım transfer günüm bugün transferin 7 . günü. sanırım pazartesi dananın kuyruğu kopacak:-((.
Ben 8. katta oturuyorum bilmem artık oradan atlayıp uçmayı dener mıyım))) Şaka tabi ki.. Fakat fazlaca ümidim olmadığı için gidipte yaptırasım yok sanıyorum bu ilaçları alırken regle olamam ben de mi . Hani testi yaptırmadan kendiliğimden öğreneyim diye düşünmüştüm..
Arkadaşlar bugün 16 hafta olduk. Ama benim lekelenmelerim dün akşamdan beri çok arttı. Bugün riskli gebelik uzmanına gidicem. Ama artık çok yorgunum. Her gün bebeğime bişey olursa diye ölüp ölüp diriliyorumumarım sizin hamileliğiniz çok güzel geçer.
evet sende öncen olucak, kismetse tabii..anlatirim ayrintili ayrintili gittigmde, döndügümde...insallah.......o gün gelsinde............cok ama cok sabirsizlandim!!! :))
sağol zilancım inşallah hepimiz çiter çifter severiz . düşünüyorumda ne güzel olur bu topiği "2013 anne bebek topiği" haline getiriyormuşuz bebeklerimizin muhabbetlerini yaparmışız ..:))
yarın inşallah doktorumdan güzel haberler alırım.
Allahımın izniyle sendende alırız yakında güzel havadisler ..
sahi ben sana zilanın anlamını sormuştum ?
THEO sen hamilesin !!!!!!!
arkadaşım bi daha senden olmmazsa yok negatif çıkarsa gibi kelimeler duymuycam bak ağzına acı biber sürerim:))
yaw pozitif düşün lütfen.. hem güzel belirtiler yaşıyorsun .. en son 12 aralıkta burda yuppppiii diye bir yorum başlığı atacaksın dedi dersin :))
Rüzgarselin bu işler çok zorlu biliyorsun.... Biraz daha sabır.... Sakin ol ve çok gerilme çünkü duygular bebeği de etkiliyor biliyorsun... İnşallah atlatacaksın....
moonrose78 in son yazdıklarını hayal etsene cennet kokulu bebeğini kucağına aldığını onun kokusunda ALLAHIMIN o bize laik kıldığı emaneti hayal et bunları unut bence idrakını zorlasan bu dertler neymiş ki diyeceksin?
hadi dön o korkulu rüyalardan da bize pozitiv olunca nasıl yazıcaksın o cümleleri nasıl süsleyipde bize yazıcaksın bunların planını yaparsan kötü enerjiler dağılıp gidicek hadi arkadaşım birbirimize bu güçleri yansıtalım bol şans.
sana tavsiyem cemalnur sargut takip edersen sana iyi gelebilir.
tebrik ederim:)sağlık sıhhatle bebeklerini kucağına alırsın inşallah. doktorun şevket beymiydi, bir taraftan geçmişi okuyorum da...firdevs, verda ve şevket doğuştalar değil mi?ben şevket beyi hiç düşünmedim...verda ya da firdevs hakkında bildiğin birşey var mı?
hangi otelde kaldınız?[/QUOTE
sevgili Zeytin , direk bana sormadiniz ama ayni klinik olunca yazma geregi duydum.
Aramiza hosgeldin .emeklerin bosa gitmez insallah,kisa zamanda hayirli haberlerle paylasimlar dileriz.
Benim doktorumda Sevket bey,Firdevs hanim hangisi uygunsa yapiyor.Firdevs hanimda daha cok kisi hamile kalyior tatli dilli --rahatlatiyor bizleri..
Cok otel vardi Oscar Otel var Girnede -Altinkaya Otel vardi.. Sorun olmadi hic hepside iyiydi..
iyi aksamlar .
teşekkürler canım, inşallah hiçbirimizin emekleri boşa gitmez, hepimiz en kısa zamnada bebeklermize kavuşuruz.
siz transferden sonra hemen çalışmaya başlıyormusunuz?
Canım bana seçenek sunmamışlardı. Direk oraya yerleştirdiler ama adını hatırlayamıyorum. Sen üçünü de yaz buraya. Anımsarım o zaman. Ben o zaman çalışıyordum. Transferden 3 gün sonra işe başlamıştım. İşim masa başındaydı eve gelince de dinleniyordum. Bir de zaman daha iyi geçiyor çalışınca. Şimdi gebeliğim riskli olduğu için işten çıkarıldım :)
Teşekkürler fbli. Doktordan geldim çok şükür bebeğim iyiymiş. Bence de atlatacağız ama işte arada bir moralim bozuluyor. Bazen oluyor. Bu arada enteresan bir şkilde Doktor beni bi güzel aşağıladı. Çok narin bi yapım varmış. Kapasitem yokmuş. Naapsın vücut zorlanıyomuş falan. Bu rahim bbeği 9 ay taşıyamazmış. Prematüre doğarmış. Bişey olacak diye korktum dedim. Çünkü takıntılısın dedi. Bu arada bunu tanışmamızın 2. Dakikasında söyledi. Korku demek takıntı demekmiş. Takıntılarımdan kurtulmalıymışım. Çıkınca çok güldüm adama. Bebeğim iyiymiş ya umursamadım ama sonradan farkettim ki adam bana hakaret edip durdu :) bu riskli doğum uzmanları biraz değişik oluyor :) diğeri de soru sordum diye beni azarlamıştı. Normal kadın doğumcuların gözünü seveyim :)
sendsen naber nerelerdesin
moonrose78 n ekadar mutlu oldum anlatamam
sanki ben doğum yaptım ve evladım kucağımda kokusuda burnumda
ALLAH darısını başımıza hayırlısıyla
Bebek bende çok sabırsızlanıyorum tüp bebek denemelerimin hiç birinde böyle olmamıştım. Bu sefer çok umutluyum. Yanlış mı yapıyorum acaba? Aman olsun umutluyum işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?