Canım doktorlar bu konuda çok anlayışlı. Rapor iste veriyorlar hem için rahat etmiş olur.

Arkadaşlar bugün 16 hafta olduk. Ama benim lekelenmelerim dün akşamdan beri çok arttı. Bugün riskli gebelik uzmanına gidicem. Ama artık çok yorgunum. Her gün bebeğime bişey olursa diye ölüp ölüp diriliyorum umarım sizin hamileliğiniz çok güzel geçer.

Moonrose canım ne güzel!! Artık sen de bir annesin..... Bebeğini sağlık ve mutlulukla büyütmen dileğiyle........ Darısı tüm bebek isteyen ve bekleyenlerin başına...

THEO sen hamilesin !!!!!!!

Rüzgarselin bu işler çok zorlu biliyorsun.... Biraz daha sabır.... Sakin ol ve çok gerilme çünkü duygular bebeği de etkiliyor biliyorsun... İnşallah atlatacaksın....

sağlıkla huzurla büyüsün meleğin mutluluğunuza mutluluk katsın bolluk bereket kısmet şans huzur getirsin evinize inşallah. sütüm yok diye sakın bırakma hergün dene hergün hatta heran emzir inan geliyor çok çok hemde

evet sende öncen olucak, kismetse tabii..anlatirim ayrintili ayrintili gittigmde, döndügümde...insallah.......o gün gelsinde............cok ama cok sabirsizlandim!!! :))

Bebek bende çok sabırsızlanıyorum tüp bebek denemelerimin hiç birinde böyle olmamıştım. Bu sefer çok umutluyum. Yanlış mı yapıyorum acaba? Aman olsun umutluyum işte...

Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var. Doğuş Lefkoşe'de değil mi? Ancak sayfasında Girne otelleri de var. Girne ile Lefkoşe birbirine çok mu yakın?

inşallah iki tane dir bebeklerin canım bu bekleyişin mükafatı ikiz olur inşallah
zilanınanlamını sormuşsun bizim bir ninemiz vardı kuranı kerim okurdu ve biliyordu 9 senedir beklediğimi beni nezaman görse üzülme senin evladı olucak der dua ederdi üye olurkende onu yazdım.

Canım desteğin için çok teşekkürler..
peki demem bi daha

Rüzgarselin bu işler çok zorlu biliyorsun.... Biraz daha sabır.... Sakin ol ve çok gerilme çünkü duygular bebeği de etkiliyor biliyorsun... İnşallah atlatacaksın....

Teşekkürler fbli. Doktordan geldim çok şükür bebeğim iyiymiş. Bence de atlatacağız ama işte arada bir moralim bozuluyor. Bazen oluyor. Bu arada enteresan bir şkilde Doktor beni bi güzel aşağıladı. Çok narin bi yapım varmış. Kapasitem yokmuş. Naapsın vücut zorlanıyomuş falan. Bu rahim bbeği 9 ay taşıyamazmış. Prematüre doğarmış. Bişey olacak diye korktum dedim. Çünkü takıntılısın dedi. Bu arada bunu tanışmamızın 2. Dakikasında söyledi. Korku demek takıntı demekmiş. Takıntılarımdan kurtulmalıymışım. Çıkınca çok güldüm adama. Bebeğim iyiymiş ya umursamadım ama sonradan farkettim ki adam bana hakaret edip durdu :) bu riskli doğum uzmanları biraz değişik oluyor :) diğeri de soru sordum diye beni azarlamıştı. Normal kadın doğumcuların gözünü seveyim :)

Kendisini tanıyorum, bir kaç toplantısına katılmıştım. Evet insanı çok etkiliyor ve maneviyatını güçlendiriyor..
Olumsuz olmak ister miyim ben.. Daha önceki tüp bebek tedavilerinde çok ümidim vardı ardından gelen hayal kırıklığı ümidin büyüklüğü kadar büyük oluyor yaşadım y. Ondan bu serzenişlerim. Transfer sırasındaki kanama beni benden aldı ya ondan ümidim kırıldı..
Çevremdeki kimse bilmiyortedavi olduğumu annem ben ve kocam. .. Sonunda açıklama yapmak zorunda kalmamak için..
Donasyonu sadece ben ve eşim biliyor.
Biraz önce annem aradı vve sesi o kadar heyecanlı ki.. Şimdi kendimi bıraktım kocamla annemi düşünüyorum..

Hakkımızda herşeyin hayırlısı ... Oluyorsa vardır hikmeti olmuyorsa da vardır hikmeti di mi ?

neden riskli canım?inşallah sağlık sıhhatle bebeğini kucağına alırsın, inşallah çok kolay geçer hamileliğin bundan sonra. işte doğru zaman geçiyor ama çıkman da iyi olmuş aslında, yorgunluk, stres olmaz en azından.
antınkaya, büyük anadolu ve onar village seçenekler..

bebeğinin iyi olmasına çok sevindim, inşallah bundan sonrası çok kolay ve sorunsuz geçer.tabi bunlar çok zor elde edilen bebekler olunca ister istemez endişe ediyoruz, bu çok normal ama biraz tevekkül etmek gerekli sanırım..ama sen öylemisin dersen hayır ben de öyle değilim, bu kadar başarısız tüp denemesinden sonra hele iyice panik oldum ama kendimi kontrol etmeye çalışıyorum..şu beyin aslında...herşey onda bitiyor, ne düşünürsek o oluyor...iyi düşünelim iyi şeyler olsun tabi bunu başarabilirsek...

sendsen naber nerelerdesin
moonrose78 n ekadar mutlu oldum anlatamam
sanki ben doğum yaptım ve evladım kucağımda kokusuda burnumda
ALLAH darısını başımıza hayırlısıyla

sagol yusufzilan, iyiyim kosturuyorum, haftaya izine ayriliyorum ve insallah kismetse sene sonuna dogru kibrisa yolcucluk :)) donörüm bulunmus......heyecanli günler basliyor :))

Bebek bende çok sabırsızlanıyorum tüp bebek denemelerimin hiç birinde böyle olmamıştım. Bu sefer çok umutluyum. Yanlış mı yapıyorum acaba? Aman olsun umutluyum işte...

vallahi canim bende öyle...biliyorum ilk defasinda olmayabilir, ikinici, ücüncü defa da sürebilir..ama nedense ilk defa sansimin cok yüksek oldugunu düsünüyorum haliyle..o yüzdende seviniyorum...son günlerde hic uyku bile tutmuyor...uyanir uyanmaz hep hayal ediyorum, hamileyim, ilk utrason, migde bulantisi, bas dönmesi :)) allahim diyorum, tek 9 ay boyunca her gün migdem bulansin, buna katlanirim, yeterki saglikli, hayirli evlat veya evlatlar bize ver diye :))

Karnımın hem sağına hem soluna hafif ağrılar giriyor arada , dış gebelikten çok korkuyorum . Bir görebilsem artık bebeğimi yüreğime su serpilse artık ...

Evet bugün yine ultrasona girdim. Kalimerom tekmiş... yani annesinin birtanesi olacak :)
tam olması gerektiği yerdeymiş, oluşum iyimiş, kesenin için doluymuş, embriyo kesenin içindeymiş.
bazı durumlarda kese görünüyor ama içi boş olabiliyor şükürki bebeğim benimle.
tabi yine bir yığın tahlil vs. progesteran iyi düzeyde yinede kullanmaya devam.
Estrofemi artık bırakabilirmişim.
buarada ben boğazımı üşüttüm köh köh öksürüyorum bu kötü oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…