Ayyyyy canım çok sevindim ne güzel sen 3. Ye ultrasona giriyorsun ben hala bir kerecik bile göremedim bebeğimi . Karından mı ultrasonla bakıyor doktorun? Bu arada senin karnın hiç çıktı mı çok erken olmasına rağmen benim biraz göbeğim çıktı . Birde arasıra bende de ağrı oluyor demiştin yaa ağrıların nerede oluyor benim karnımın iki yanında oluyor genelde birde göbek deliğinden aşağıya doğru bir çizgi boyunca ağrı oluyor sanki orada bir damar yada kas geriliyor gibi ama Allah'tan dünki kahverengi akıntı bir daha olmadı .
neden riskli canım?inşallah sağlık sıhhatle bebeğini kucağına alırsın, inşallah çok kolay geçer hamileliğin bundan sonra. işte doğru zaman geçiyor ama çıkman da iyi olmuş aslında, yorgunluk, stres olmaz en azından.
antınkaya, büyük anadolu ve onar village seçenekler..
bebeğinin iyi olmasına çok sevindim, inşallah bundan sonrası çok kolay ve sorunsuz geçer.tabi bunlar çok zor elde edilen bebekler olunca ister istemez endişe ediyoruz, bu çok normal ama biraz tevekkül etmek gerekli sanırım..ama sen öylemisin dersen hayır ben de öyle değilim, bu kadar başarısız tüp denemesinden sonra hele iyice panik oldum ama kendimi kontrol etmeye çalışıyorum..şu beyin aslında...herşey onda bitiyor, ne düşünürsek o oluyor...iyi düşünelim iyi şeyler olsun tabi bunu başarabilirsek...
Benimde pantolonlarımın beli sıkıyor artık gerçi ben tartılıyorum kilo almamışım sadece göbeğim çıktı . Nasıl merak ediyorum anlatamam benim doktor beni sallıyor mu anlamadım ki niye ısrarla erken diyor böyle bilmiyorum . Benim belimde çok ağrıyor sürekli yatmaktan sanırım inanılmaz bel ağrısı yaşıyorum .
inşallah düzelir ruzgarselin. bunu tüm kalbimle dilerim.dua edicem..Onar village da kalmıştım canım. bebeğimin plasentası olması gereken yerden daha aşağıdaymış. Rahim ağzına değiyor. Plasenta previa denen bir durum. Kanamalara sebep oluyor ve düşük tehlikesi olduğunu, düşmezse de muhtemelen premature doğacağını söylüyorlar. Sezaryen de normal sezaryen gibi olmuyormuş. Fazla kanama oluyormuş ve rahim alınabilirmiş. bakalım 20. Haftadan sonra düzelme ihtimali var. İnşallah düzelir. Bu arada bunun tüp bebekle alakası yok rahat ol :)
Jadecim sicakliğini ve Samimiyetini yazilarindan hissettiriyorsun canim:) senin ücüz gebeliğindeki transferini hangi doktor yapmisti.Jadecim stres Elbette düşük sebebi olabilir.ama 4 kez düşükte tek başina yeterlimidir bilemiyorum.arkadasim detayli tahliller yaptirdin mi yani neden Kaynaklandiğına dair.çok emekler veriyoruz bence pıhtılaşma guatır bağışıklık testlerini eğer yaptirmamişsan denemeden yaptir derim rahim filmi çektirmdiysen mutlaka çektir.Jadecim bir daha ki denemeni işten izinli olduğunnda yaptirmak gibi bir durumun olamaz mi rahat geçmesi adina
Jadecim sicakliğini ve Samimiyetini yazilarindan hissettiriyorsun canim:) senin ücüz gebeliğindeki transferini hangi doktor yapmisti.Jadecim stres Elbette düşük sebebi olabilir.ama 4 kez düşükte tek başina yeterlimidir bilemiyorum.arkadasim detayli tahliller yaptirdin mi yani neden Kaynaklandiğına dair.çok emekler veriyoruz bence pıhtılaşma guatır bağışıklık testlerini eğer yaptirmamişsan denemeden yaptir derim rahim filmi çektirmdiysen mutlaka çektir.Jadecim bir daha ki denemeni işten izinli olduğunnda yaptirmak gibi bir durumun olamaz mi rahat geçmesi adina
Aranıza yeni katılıyorum. Uzun zamandır takipteyim, ama şimdi üye olabildim. 3 başarısız denemeden sonra.....İnşallah hepinizin duaları kabul olsun ve anne olma mutluluğuna nail olun....
Arkadaşlar Ben kıbrısa şubat sonu mart başları gibi gitmeyi planlıyorum.fakat aklima takilan malum kış mevsimi oluyor.uçuşta hava şartlariyla ilgili bir sorun olursa diye düşündüm.böyle bir şey yaşadınız mı.yani kışin gitmek rixsli mi olur.kış mevsiminde gidenler lütfen yazın . Ben ankaradan gidicem.bir terslik olmasını istemiyorum yaza kadarda beklemek istemiyorum.NE YAPMALIYIM bana bir fikir verin
bebek merhaba, daha önce hiç konuşmadık ama sanırım fişrdevs hn. da yaptırıcaksın.yumurta donasyonu değil mi?
paket mi alıcaksın?hangi otelde kalıcaksın...biraz bilgi verebilirmisin?
donör belli oldu mu?donör ile ilgili neleri söylüyorlar?
ben özel mesaj yazamıyorum ama buradan cevaplamk istemezsen özelden yazabilirsin...
merhaba zeytin, hosgeldin sende foruma :)
evet donasyon yaptircam, 6 negativ tüp bebek den sonra, bugünlere gelecegimi hic mi hic düsünemezdim ....
evet firdevs hanimda, hayir paket almiyoruz, kendimiz bir kac otele bakiyouz, henüz karar vermedik ama girnede otelde kalacagiz. gidis tarihimiz tam belli olunca ayarliycagiz ucak ve oteli.
donörde belli oldu canim, donörün anne, baba, kardesler, dede, anneanne vs. yaslari, göz renkleri, falan bildirdiler. donörümdende fakültede okudugunu, yasini, göz rengini ve kilosunu bildirdiler.bu kadarcik...artik güvenmekten baska carem yok..cok zor bir karar ama baska caremde yok canim..firdevs hanim ve assistani iciniz rahat etsin diyorlar, baska bisey demiyorlar. bende artik ilk allah a sonra onlara güvenerek bu yola gircem...
sen neler düsünüyorsun?
merhaba, hoşbulduk...inşallah hepimizin tedavileri başarılı geçer...onca emek..
biz de paket mi alsak diye düşünüyoruz,otellere baktık fiyatlar konusunda kendimiz de ayarlasak 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyatlara denk geliyor gibi. bir de yemek düşüneceğiz...siz hangi otelleri düşünüyoruz, ya da hangisinin iyi olduğu ileilgili bir bilginiz var mı?sen ben ve fbli den önce gideceksin sanırım...5 gece mi kalacaksınız?
sen ilaç olarak neler içtin burada hazırlık aşamasında...şu an hangi aşamadasın. ..
firdevs hn. önce adet ile birlikte dkh2ye başlandığını, 21.gün lucrin vurulunacağını ve sonraki adetin 12. günü kıbrıta olunduğunu söyledi...ha bir de sonraki adet ile birlikte rahim kalınlaştırıcı ilaca başlanıyor herhalde?
donör genç mi kaç yaşında...donör ile ilgili baktıkları sağlık testlerini söylediler mi?
donörü bulmaları ne kadar zaman aldı?benim donör ile ilgili merak ettiğim çok şey var...bunları mailimde belirttim ama cevap gelmedi henüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?