Zoladex soguk zincir degil mi?İşte kardeşsiniz yaaa
Allah razı olsun meleğim
Allah bu iyiliğin karşılığını evlat sahibi olmanla mükafatlandırsın![]()
Lucrin depot soguk zincir diye hatirliyorum.karistirmis da olabilirim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zoladex soguk zincir degil mi?İşte kardeşsiniz yaaa
Allah razı olsun meleğim
Allah bu iyiliğin karşılığını evlat sahibi olmanla mükafatlandırsın![]()
Bana bir tane vurdular, 2 tanede extra verdiler 21 de ultrasyona göre ya devam vurulcam yada ilaclarima baslicamBu ilacı kaç defa vuruluyorsunuz?toplam kaç tane lazım oluyor
Hiç biri soğuk zincir değil ne zolodex nede lucrinZoladex soguk zincir degil mi?
Lucrin depot soguk zincir diye hatirliyorum.karistirmis da olabilirim.![]()
Gonal f bile soğuk zincir değil sulandırmasanHiç biri soğuk zincir değil ne zolodex nede lucrin
Karıştırıyorsun,her halde gonl f ile
Kesin karistirdimGonal f bile soğuk zincir değil sulandırmasan
Sulandırdıktan sonra buz dolabında tutuluyor
Birde çatlatma iğneleri soğuk zincirli oluyor
Oleeeyyy ben arkadaşımı buldumMerhaba Zaza, bende 11 ile 15 haziran Kiev'deyim. Sen 13 haziran degil mi?
İnce kutıda çok hafif tek enjektör içind
Zaza canım zoladex ve lucrin depot 3,75 arasında fark varmı ki? Birde bu iğneyi transfer öncesi adetin kaçıncı günü vurdurmak lazım ?İnce kutıda çok hafif tek enjektör içinde ilaç
İkisininde görevi aynı ama bana değilene göre zoladex daha etkiliZaza canım zoladex ve lucrin depot 3,75 arasında fark varmı ki? Birde bu iğneyi transfer öncesi adetin kaçıncı günü vurdurmak lazım ?
Super olur boyle bir imkanimiz varsaOleeeyyy ben arkadaşımı buldum
Evet ben 13 haziran kievdeyim
14 haziran doktorda ilk randevum
Andreye söyleyelim bizi aynı otele yerleştirsin![]()
Su gibi aksın işin,kuş gibi uçuşun olsunÖğlene doğru nöbetten eve geldim ve şu saate kadar iş yapıp kendimi oyaladım.Ama stres yaptım galiba.Yada heyecan yapmaya başladım sanırım.Biraz yaşayacaklarımın, birazda uçağın stresi var.
Ya lütfen bana dua edin şans dileyin.Sırası ile hepimiz bu mutluluğu tadalım.Şu yaşadıklarımıza değecek sonuçlar alalım.Sonrada bebeklerimizi kucağımıza alalım.
Ben erkek istiyorum yaramaz olsunlar, bana kafayı yedirtsinler.İsimleri bile hazır.
Buraya yazmaya başlayınca terapi gibi oluyor.elim direk harfler üzerinde kendiliğinden gezinmeye başlıyor.Yazacak o kadar çok şey var ki.Çoğu zamanda saçmalama deyip siliyorum.
Heyecan ve stres dilime-elime vurdu.
Biz her arukarda orda beraberizSuper olur boyle bir imkanimiz varsa❤
benimde randevum doktorda 14 haziran
![]()
Kurban oldugum rabbim isini gücünü rast getirsin insallah rabbim seninde kucagini doldursun❤❤❤❤Öğlene doğru nöbetten eve geldim ve şu saate kadar iş yapıp kendimi oyaladım.Ama stres yaptım galiba.Yada heyecan yapmaya başladım sanırım.Biraz yaşayacaklarımın, birazda uçağın stresi var.
Ya lütfen bana dua edin şans dileyin.Sırası ile hepimiz bu mutluluğu tadalım.Şu yaşadıklarımıza değecek sonuçlar alalım.Sonrada bebeklerimizi kucağımıza alalım.
Ben erkek istiyorum yaramaz olsunlar, bana kafayı yedirtsinler.İsimleri bile hazır.
Buraya yazmaya başlayınca terapi gibi oluyor.elim direk harfler üzerinde kendiliğinden gezinmeye başlıyor.Yazacak o kadar çok şey var ki.Çoğu zamanda saçmalama deyip siliyorum.
Her şey çok güzel olucakÖğlene doğru nöbetten eve geldim ve şu saate kadar iş yapıp kendimi oyaladım.Ama stres yaptım galiba.Yada heyecan yapmaya başladım sanırım.Biraz yaşayacaklarımın, birazda uçağın stresi var.
Tedaviniz hayirli olsun cnmSuper olur boyle bir imkanimiz varsa❤
benimde randevum doktorda 14 haziran
![]()
Rabbim gönlünüzdekini hayirli etdin insallag hic stres yapma su gibi aksinnnÖğlene doğru nöbetten eve geldim ve şu saate kadar iş yapıp kendimi oyaladım.Ama stres yaptım galiba.Yada heyecan yapmaya başladım sanırım.Biraz yaşayacaklarımın, birazda uçağın stresi var.