Sevgili Theo,Sevgili Atessn,
İkinizde çok güzel yazmışsınız,Theocum hedefe kilitlenirken hayatı kaçırmıyoruz aslında hayata farklı bir boyuttan bakıyoruz,güzel hayaller kurarak hayatımıza renk katıyoruz,hayatta hep hedeflerimiz oldu ve olacak,kimine sahip olduk kimine giderken başka bir yola saptık veya çok farklı yoldan giderken aslında istediğimize kavuştuk.
Düşünsenize ben aranızdaki en yaşlı bayanım hoş kendimi gayet genç görüyorum))) ben bile sizinle aynı hedefe yürüyorum benim bile umudum var,o kadar çok hedefim vardı ki gerçek yaşam hedeflerinden birinin farkına bile varamadan yaşım geçmiş,bence pes etmeyelim soluklanalım,hazırlanalım ve yola devam edelim..bu arada çok yakın bir arkadaşım 36 yaşında menapoz tedavisi görürken kendiliğinden hamile kaldı,başka biri 3 tüp bebek tedavisinden sonra yeter artık dedi ve kendiliğinden hamile kaldı hatta 2,si bugün yarın doğacak,hayat süprizlerle dolu bence sen soluklanırken hamile kalacaksın inan yazarken heyecanlandım inşallah rabbim yüzünü güldürsün :)
Eslerinizin sperm durumu nedir. Bbenim icin cok önemli esimin sperm tahlilinde bizim sayi ve hareketlilik iyi ama morfoloji yokk.Tekrar yaptirmaliyiz sanirım .birds pıhtılşma testi yaptirdınız mı kafam karişık doktorum gerek yok deyip duruyor.eşimede Bahane. Gerek yaptirma o zaman dedi.
Çok haklısın breeze arkadaşım burada yaş değil dinamizm ve istek önemli içimiz fıkır fıkır ayol bizim 2013 de doğursak 40 yaşlarına getiririz çocukları ne dersiniz?
Canım sen bu pıhtılaşmünüa testini sordun mu Firdevs e? Bence atlama sor, gitmeden yaptır. Çünkü sorun varsa transfer günü iğneyebaşlıyoruz demişti Firdevs....
üçüncü gün ile 5 .ci gün arasında ne fark var arkadaşlar birde blast ne demek neden 5 ci gün taransfer edilmesi daha doğru ?
Sevgili Theo,Sevgili Atessn,
İkinizde çok güzel yazmışsınız,Theocum hedefe kilitlenirken hayatı kaçırmıyoruz aslında hayata farklı bir boyuttan bakıyoruz,güzel hayaller kurarak hayatımıza renk katıyoruz,hayatta hep hedeflerimiz oldu ve olacak,kimine sahip olduk kimine giderken başka bir yola saptık veya çok farklı yoldan giderken aslında istediğimize kavuştuk.
Düşünsenize ben aranızdaki en yaşlı bayanım hoş kendimi gayet genç görüyorum))) ben bile sizinle aynı hedefe yürüyorum benim bile umudum var,o kadar çok hedefim vardı ki gerçek yaşam hedeflerinden birinin farkına bile varamadan yaşım geçmiş,bence pes etmeyelim soluklanalım,hazırlanalım ve yola devam edelim..bu arada çok yakın bir arkadaşım 36 yaşında menapoz tedavisi görürken kendiliğinden hamile kaldı,başka biri 3 tüp bebek tedavisinden sonra yeter artık dedi ve kendiliğinden hamile kaldı hatta 2,si bugün yarın doğacak,hayat süprizlerle dolu bence sen soluklanırken hamile kalacaksın inan yazarken heyecanlandım inşallah rabbim yüzünü güldürsün :)
bakış açın harika ama insanın en iyi öğrettiği şey en çok öğrenmeye ihtiyacı olduğu şeymiş.
evet buradaki hemen herkes bu konuya kitlenmiş kişiler hepimiz aynıyız. hayatı kaçırıyoruz böyle belki. ama olmuyor. sanki hayatın anlamı buymuş gibi geliyor insana. bana öyle geldiğinden eminim.
bence sen de vazgeçmeyeceksin para gelir bi şekilde inan bana. yeterki inan gerçekten gelir.
daha çok gençsin. eminim ki anne olacaksın.
istediğin düşlediğin inandığın herşey oluyor hayatta.
dilerim herkesin dilekleri gerçek olur.
ve bizler eminim çok sevgili çok kıymetli çocuklar yetiştireceğiz.
allah bu güzel duyguyu yaşamak isteyen kimseyi mahrum bırakmasın.
Nilcim üç sorum olacak her merkezde bu 10 embriyo garantisi veriliyor mu bir de transfer edilenler hariç kaç tanesi donduruluyordur acaba? Bu dondurma işlemini blast a mı yoksa 3. gün embriyosuna mı yapıyorlar? 3. gün embriyo transferi olan arkadaşların acaba diğer embriyoları blasta gidememiş midir? Mesela 3. gün transferinden sonra 2 embriyo daha bölünmeye devam ediyor. Dr der mi geri gelin 2 tane çok iyi embriyonuz var hadi onu da transfer edelim. Benim arkadaşıma tüp bebek tedavisindeyken kendi yumurtalarıyla böyle ararda transfer olmuştu. Ay ben bunları neden soruyorum tabiiki otel odama döndüğümde ardımda gelişen bir şansı o klinikte bırakmamak için. Sonunda ben de hepiniz gibi doktora teslim edeceğim kendimi ah bir de düşüncelerimi de teslim edebilsem :))))
bebek az kaldı sanırım senin gitmene.lucrini vuruldun değil mi?
otel işi belli oldu mu...ben de firdevsciyim biliyorsun.
zyetin, hayir canim bana lucrin vermediler, lucrin nicin di biliyormusun?
otel isi sanirim oscar otelini alicagiz, ama tam belli olmadi. sanirim pazar günü tam tarih belli olucak ve hemen ayarliycagiz ucak ve oteli..cünkü bekledikce pahalaniyor ve bizde iste adetim gelsinki bize tarih vericek firdevs hanim.
sen ne zaman gitcektin?
teşekkür ederim canım bişey diyemedim ama gözyaşlarımı da tutamadım bende kafam dağılsın diye çok şey yaptım işmi değiştirdim ev aldım aynen onunla baya ilgilendim ama yakınlarımdan bilenlerin bana sanki acıyormuş gibi bakmaları beni öldürüyor işte o an mutluysam hiç aklımda birşey yoksa bile yıkılıyorumbulunduğum yerde psikolog var mı araştırıcm ama pek sanmıyorum.inşallah rabbim banada hayırlı bir kapı açar sabreserim inşallah eşimde çok üzülüyor ve bana da çok yansıtıyor bakalım umarım bende birgün burda güzel haberler veririm teşekkür canım
theo;
arkadaşım geçmişi daha yeni okuyabildim..seni teselli etmek için birşey söylemiycem seni çok iyi anlıyorum.benim de başarısız 5 tüp bebek denemem oldu...tüp bebek donasyon farketmiyor.ben de donasyon için araştırmalara başladım..şimdi bir de laparoskopi ya da çikolata kistimi aspirsyon ile boşalttırmam gerekiyormuş...onunla uğraşıyorum...ilk önce insan kendini çıkmazda sanıyor ama hemen toparlayıp başka çareler arıyoruz...her seferinde kendimi daha vaktinin gelmediği ile avutuyorum..Yaradan bize de en doğruza manda hayırlısıyla nasip edecek...
bilginisa;
kanaman olmuş ama devam etmiyor değil mi..aslında bu da sık görülen bir durum ama se yine de doktorunla görüş canım..herkese iyi geceler...
ben sarışın olsun şu resimdeki gibi eşime benzesin ve erkek olsun istiyorum. eğer gidersem donasyona eşimi ikna edebilirsem pgt de istiyorum erkek yapıcam kızım var çünkü. benim genler baskın evet. ilk eşimde sarışın sayılır mavi gözlü çok açık değil ama o da açıktı. ama kızım benim kopyam. bu yüzden sarışın rus bir donör seçicem eşimde ruslara benziyor boyu 2 m sarışın iri kıyım :) ve bebekte eşime benzer belki böylelikle.
tabii klinikler var var tabii her ülkeden her fizikte donör buluruz diyorlarda bence o anda kim denk gelirse. verilen bilgilerin doğruluğuna pek inanmıyorum ben.
ama tabii söylediklerine inanmak iyi geliyor insana.
ben aradığımda şöyle demişlerdi eğer hemen tamam derseniz yugoslav bir donör var sarışın yeşil gözlü boyu 1.75 28 yaşında onunla görüşeceğiz hemen ilaca başlatacağız demişlerdi. bilmem doğrumu.
ama kimseye yok şu an olunca ararız demiyorlar. ya gerçekten çok fazla bağışçı var. yada buradan biraz para kazanmak isteyen kıbrısda okuyan öğrenciler her yıl veriyorlar.
neyi sorgulasak bu konularda elde var koca bir BİLMİYORUM.
en iyisi bindik bir elamete gidiyoruz en güzel seyehata demek.:)))
Hemde kimseyi mahrum etmesin.. Hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim..
İsteyen herkese,
Sadeve sana değil banada hayatın anlamı bu gibi geliyor.. Ama kafamı kaldırıp etrafa bakmaya başlamalıyım diye düşündüm..
Para zaman aynı anda olmuyor :) Para bulmaya çalışacağım fakat ne kadar uğraşırım bu iş için şimdi inan bilmiyorum
Kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?