benimde kısmetse yolculuk var.
rahim kalınlığına ulaşıldı 8,5

sanada hayırlı yolculuk
ALLAH gönlünün dileğini verir inşallah

Formu ilk keşfettiğimde baştan sona KADAR okudum
Deneyimler ilk seferde başaranlar ikinci için hazirlananlar falan hepsini adeta ezberledim diye bilirim haksız ve bebeklerimgelin isimli arkadaşlarımız vardı onlarin 4 ,5 kez denediklerini biliyorum.mutlu sona ulaştilar cesaretleri takdire şayan
Ben bu KADAR deneyebilirmiyim bilmiyorumAArkadaşlar şimdi size Soruyorum 4,5 kez deneyenler azınliktamıdir.yoksa çogunluktada mıdır Hani donasyonda. Başari şansi yuzde yetmislerde diyorlar ya o bakimdan soruyorum karişik oldu biraz.off çok fazla denemekten çok korkuyorum.

ben bugün ulturason oldum 8,5 rahim kalınlığı kısmetse
pazartesi uçuyoruz

tres bazen unutuyorum sende dünyada denemiştin sanırım hangi otelde kaldın?
bana yazarmısın eğer online isen

Hadi canim hayirlisi rahim kalinliğin çok iyi biraz daha kalinlşir transfers kadar zilancim Ben transferden sonra kalmadim 1 saat kadar klinikte yattim sonra yurda dondük

hadi canim hayirlisi rahim kalinliğin çok iyi biraz daha kalinlşir transfers kadar zilancim ben transferden sonra kalmadim 1 saat kadar klinikte yattim sonra yurda dondük

her ihtimale karşı 1 2 gün fazla kalmak iyi olur dedik
bana en yakın otel ismi verirsen sevinirim
tres06 senin kaçıncı gün transferiydi

kızlar bana yardımcı olun otel i kendim ayarlıcam

arkadaşım 8.5 milim oldukça iiyi .. gidene kadar o 11-12 milime ulaşır..
ne güzel bak baştan rast gidiyor.. inşallah herşey rast giderde bebeğini alır gelirsin.

aklıma düştü bu akşam KORDON KANI SAKLANMASINI araştıyorum.
bilgisi olan var mı , düşünündünüz mü..

benimde kısmetse yolculuk var.
rahim kalınlığına ulaşıldı 8,5

sanada hayırlı yolculuk
ALLAH gönlünün dileğini verir inşallah

eh hadi hayirli yolculuklar sana......benim yolculuga daha var, sanirim sene sonuna dogru. tam tarih1-2 güne kadar belli olucak.
bizi haberdar et gelismelerden ve hersey gönlünce olsun insallah ya.........

arkadaşım 8.5 milim oldukça iiyi .. gidene kadar o 11-12 milime ulaşır..
ne güzel bak baştan rast gidiyor.. inşallah herşey rast giderde bebeğini alır gelirsin.

bilginsa yumoşlarında bekledikleri gibi olduklarını
söylüyorlar bende rahimimden umutluydum inşallah spermlerde kalitesini korurlar
dileğinde dediğin gibi işim rast gider 10 yılıma giriyorum ALLAHIM NE OLUR BU SEFER OLUR İNŞALLAH EVVELALLAH

SENİN İLK KALINLIK KAÇTI BİLGİNSA?

eh hadi hayirli yolculuklar sana......benim yolculuga daha var, sanirim sene sonuna dogru. Tam tarih1-2 güne kadar belli olucak.
Bizi haberdar et gelismelerden ve hersey gönlünce olsun insallah ya.........

aramızda çok dönem farkı olmuyacak
birlikte haberleşiriz yine .

Ayrıca burdan yazarım kızlar pazartesi yolculuk var.

Otel ile ilgili fikriniz varmı?

Arkadaslar, donör konusunda ileride cocuga söyleyip söylemyiceginiz konu hakkinda konusmak istiyorum sizlere..........bende kesinlikle söylemeyi düsünmüyorum ama acaba dogru mu düsünüyorum.......acaba cocugumla aramda her zamna gizlilik olmasi saglikli bir anne-baba-cocuk iliski olabilirmi..........acaba cocuk kendisi hissedebilirmi birseylerin dogru olmadigini.....umarim kendimi kirik türkcemle anlatabiliyorum........fikirlernizi merak ediyorum

ilginc olan konu avrupalilarin genelde yüzde 90 donör yaptiranlari hepsi cocugumuza kücük yasta anlatacagiz diyorlar, ergenlik cagina gelmeden. piskologlarda anne-baba lara tavsiye ediyorlar acik ve net herseyi cocuga anlatmayi.........

sizler esinizle ne gibi karar verdiniz......birbirimize burda yardimci olalim arkadaslar..bu konu benim kafama cok takiliyor son günlerde........

aramızda çok dönem farkı olmuyacak
birlikte haberleşiriz yine .

Ayrıca burdan yazarım kızlar pazartesi yolculuk var.

Otel ile ilgili fikriniz varmı?

yusufzilan, otel konusunda sanirm biz oscar otelini alacagiz..oscar oteli 4 yildizli, biraz iyi digerlerine göre. biz yilbasindada orda olucagimiz icin en azindan güzel rahat günler gecirelim diyoruz...6-7 gece kibris da olucagiz sanirim

hadi hayirlisi mutlaka haberleselim!!! demek pazartesi yolcucluk!! transfer o zaman 3 günmü yoksa 5 günmü sonra olucak?

Canım çok geçmiş olsun . Gecen hafta biliyorsun bende de kahverengi bir akıntı olmuştu ve o kadar korktum ki anında dudağımda uçuk çıkmıştı ama çok şükür bebeğim sağlıklı bir şekilde yerinde . İnternette okuduğum kadarıyla bu dönemde bebeğin kordonu oluştuğu için bu tür kahverengi akıntılar olabiliyormuş . Birde rahim hızla büyüdüğünden onu tutan kaslar geriliyor ve ağrı, yanma gibi şeyler kasıklar olabiliyormuş ki bende de mevcut . İçimizi ferah tutmaktan başka çaremiz yok inşallah bebeklerimiz bizi bırakmayacak . Benim sabah bulantılarım da başladı

Canım merhaba,
Bu konuda herkesin görüşü farklı olabilir... Bununla ilgili paylaşım istediğin için kendi görüşümden bahsedeyim: Kesinlikle çocuğuma donasyon olduğundan bahsetmeyeceğim! Kendi ruh sağlığımız ve onun ruh sağlığı için.... Buna karar verirken şöyle düşündüm ; bir gün bana ailem donasyon olduğumu söylese ne yapardım dedim... Ailemden vazgeçmezdim ama zaman zaman duygusal çöküntülerim olabilirdi kime aitim diye. Ya da kendimi diğer kardeşlerimin yanında ötekileşmiş hissedebilirdim. Kimbilir bana hata yaptığıımda eleştiri veya ihtar aldığımda bana gerçek annem veya babam olmadıkları için böyle mi davranıyorlar diye düşünürdüm belki...birçok belki var.... Çünkü ergenliğe gelmeden bu durumu anlatmaktan bahsetmişsin, o zaman o yaştaki çocuğun psikolojisiyle düşünmek gerekiyor...Ha yetişkin bir insan olduğunda bahseder miyim? Kafa karıştırmaya gerek yok diyorum. Çok elzem bir durum oluşursa o zaman bakarım çaresine.... Buraya kadar aile ve çocuk arasındaki ilişki idi. Bir de toplumsal yanı var - biz türk toplumuyuz ve örf ananelerimiz avrupalı değil -(Sen Almanyadasın ama neticede ailen türk,çocuğunu hangi kültürün hakimiyeti ile büyütürsün bilmiyorum elbette ) Bunu çocuğuna bahsettiğinde sen kimseye söylemesen de o bir gün yakın dostlarına bunu anlatacak... Ve bu size ve çocuğunuza ait bir durum olmaktan çıkacak. Herkes görüş beyan edecek,çocuğun aklını karıştıranlar olacak belki... Sana ya da eşine olumsuz yansımaları olacak belki..... Yani o kadar çok şey var ki olabilirliği olan...Çoklu matris gibi.... Bence önce bebeğine sahip olmaya odaklan sonra sağlıklı bir 9 ay geçirmeye ve sağlıklı bir doğum sürecinden sonra da onu büyütme evrelerinde onu sahiplenirken bu duygularını yeniden tart derim...zira fikrin değişebilir...... Nacizane fikrim budur sevgili bebekcim.......

Yusufzilan canım ben krokiye baktım en yakın yürüyüş mesafesinde olan otel Pia Bella telefonla aç yer ayırt veya internetten de olur sonra 1.5 km uzaklık ki o da en yakın Oscar Resort ve Vuni Palace var. Hadi hakkında hayırlısı olsun güle güle git güle güle gel. Özellikle kaç yumurta oluştu kaçı transfer edildi kaç hücrelilerdi dondurulacak embriyo kaldı mı? Kaldıysa donduralım mı atalım mı diye soruyorlar mı bunlar aklıma gelenler bilgilendirirsen seviniriz. Bir de theonun transfer sonrası kanaması olmuştu aklına gelen herşeyi doktoruna sor orada kendini yorma ye iç gül oyna heriey dilediğince olsun canım hayırlı yolculuklar diliyorum :))

fbli canim, cok tesekkür ederim paylastigin icin.....elbette bende hic söylemeyi düsünmüyorum, ki annem, kardesim, ablam abim kimse dahi bilmiyor ve bilmiycek. en iyi dostum bile bilmiycek..hatta burda doktoruma bile demiycem acikcasi, cünkü diyorumki bir yere yazildiktan sonra dünya bazen cok kücük ortaya cikar diye.
esimde ayni düsünüyor, asla diyor kimse bilmiycek, ölene kadara ikimizin arasinda sir kalacak diyor, hayat bize ne getirirse getirsin aramizda kalicak.

sana katiliyorum biz neticede türk kültürüyle yasayan büyüyen bir toplumuz. ben ne kadar almanyada olsam yillardir, yinede türküm ve sonunda bizim örf ve adetlerimiz benim icin gecerli ve önemli. iste o forumlarda okudugumda kafam karisti biraz. takildim, acaba cocuk hissedermi diye bir seyin farkli oldugunu, acaba ona haksizlik mi yapiyorum diye...ama birakacagim bu düsüncelerimi...sanirim burda biri demisti, ben sadece bir "hücre" aliyorum diye düsünmem gerek......hamile kalabilmek icin bir ilac hücre...

paylastigin icin tesekkür ederim. zaten ben söylede düsünüyorum - gebe kaldigim an, kalp atisini gördügüm an, dogdugu an, sanirim her sey unutlucak..sadece o güzel MUTLULUGU hissedecegiz hepimiz insallah :))

Benim üçüncü gün transferiydi.üç embriyo verdiler canim merkez zaten sahile çok yakin orada pansiyon otel çok ama gidenler daha iyi bilir senin transferin kaçinci gün olucak

benim üçüncü gün transferiydi.üç embriyo verdiler canim merkez zaten sahile çok yakin orada pansiyon otel çok ama gidenler daha iyi bilir senin transferin kaçinci gün olucak

tavsiyelerin için
evet aklıma gelen soruları ajandama not edicem.
Transferim emriyonun gidişatına göre günü ayarlanacak.

evet sorularımı hazırlıyorum ne soracağımı,
allah izin verirse artık geri sayım başladı.

senin içinde hayırlısı olsun inşallah arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…