Ve sana da kaç hücreli transfer ettiler
Canım çok geçmiş olsun . Gecen hafta biliyorsun bende de kahverengi bir akıntı olmuştu ve o kadar korktum ki anında dudağımda uçuk çıkmıştı ama çok şükür bebeğim sağlıklı bir şekilde yerinde . İnternette okuduğum kadarıyla bu dönemde bebeğin kordonu oluştuğu için bu tür kahverengi akıntılar olabiliyormuş . Birde rahim hızla büyüdüğünden onu tutan kaslar geriliyor ve ağrı, yanma gibi şeyler kasıklar olabiliyormuş ki bende de mevcut . İçimizi ferah tutmaktan başka çaremiz yok inşallah bebeklerimiz bizi bırakmayacak . Benim sabah bulantılarım da başladı
canım benim ilk rahim kalınlığı 8 milim görülmüştü sonra 10, kıbrısa gitmeden önceki gün 11 sanırım transfer esnasına kadar 12 milime ulaşmıştı. Verda hanım orda baktığında tam istediğim gibi 3 çizgi olmuş demişti.
Bana 4 embriyo verilmişti 8 hücreliydi. Biri tutdu. Bak anishaya 2 embriyo verildi 1 tutdu . Demekki rabbim ol dediktenten sonra oluyor .
Sana özelden mesaj attım okudunmu?
nedicem sanki senin gibi gidiyor benim gidişat da hı nedersin
arkadaşım bir heyecan oy oy sorma
birde şu şeyin serinliği var gözardı edilemiyecek çok aşama görmeden uzaktan böyle yorulmadan çok işlem görmeden
buda beni biraz rahatlatıyor. Aslında
şey sorucam transfer anında 12ml olmalı yada olması geren kaç acaba?
Transfer adetten sonra kaçıncı gün oluyor galiba bu rahmin kalınlaşmasına göre herkeste farklılık gösteriyor değil mi?[/QUOTE
22.GÜN DENK GELİYOR
hayat bize ne getirirse getirsin aramizda kalicak.
sana katiliyorum biz neticede türk kültürüyle yasayan büyüyen bir toplumuz. ben ne kadar almanyada olsam yillardir, yinede türküsunkm ve sonunda bizim örf ve adetlerimiz benim icin gecerli ve önemli. iste o forumlarda okudugumda kafam karisti biraz. takildim, acaba cocuk hissedermi diye bir seyin farkli oldugunu, acaba ona haksizlik mi yapiyorum diye...ama birakacagim bu düsüncelerimi...sanirim burda biri demisti, ben sadece bir "hücre" aliyorum diye düsünmem gerek......hamile kalabilmek icin bir ilac hücre...
paylastigin icin tesekkür ederim. zaten ben söylede düsünüyorum - gebe kaldigim an, kalp atisini gördügüm an, dogdugu an, sanirim her sey unutlucak..sadece o güzel MUTLULUGU hissedecegiz hepimiz insallah :))
Bir kızının olması cok güzel.bir sey sormak istiyorum yeniden Anne olmayı istemen cok güzel bu istediğinde kızının kardeşlik duygusunu da tatmasıni istemen ne KADAR etken yada kızının yalnız tek cocuk olarak büyümesi onda bir boşluk yarattımı canim atesn ne zaman deniyceksin salami Bellini hakkimizda güzel şeyler olsun
bu süreçte tüm dengeler bozuluyor gerginlikten çok geciktiği de oluyor çok az olduğu da çok fazla kanama olduğuda hiç olmadığı da oluyor normal bunlar
hemen herkes de oluyor theo
Uzun süreden beri forma giremedim bi sorum olacak eşim spermiyogram testine baktırdı 9ay önce varikosel ameliyatı olmuştu değerleri daha iyi çıktı morfoloji yüzdesini yazan arkadaşlar var mesela %1-3 gibi o nerede yazıyor ben çok iyi anlayamadım normal sayısının karşısındaki sayımı merak ettim bilenler cevaplarsa sevinirim. iyi geceler!....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?