Adet kanaması olmadığı belli de normal mi diye merak etmiştim Teşekkürler

Bu arada rüyaların tersi çıkasiz şuan o uzun zamandır hayalini kurduğunuz bebeklerinizle berabersinizBenim hiç şüphem yok
Kuzum hormon kullanınca öyle ara kanamalar bazen oluyor
İnşallah yuttuğun tüm ilaçlar şifa olsun rahmine,canına

Hayiiirrrr negatif dusunup kendini uzmek yok zazaaacan
Zaten o kadar ilacla regl olamazsin mumkunati yok , rahim kasiliyordur
Icini ferah tut bebisler orda seninle

Kız bazen korkuyorum bu kadar ilaçla Hakkın Rahmetine kavuşurum diye

Kızlar o kadar iyi geliyorsunuz ki bana o kadar ağladım bugün evden çıkmadım eşime diyorum bi daha çocuğum olmıcak keşke benle evlenmeseydin oda düşer düşer menapoza girdim dedim geçen ay 7 tane yumurtam vardı sizlerin de başını ağrıttım nolur affedin zazanın dediğini uygulicam yarın sonucu Murat beye göstercel bakalım ne diycek

Esra yemin ederin yumurta rezervim yerlerde ama fsh hep düşük bende
Takmadığım içim
Önemli olan rezervin iyi olsun
Fsh her ay değişiyor
Bak ben ablanı dinle,git tatil yap,işine odaklan,yani düşünme,akRına burak adet ol fsh baktır düşmezse ben ismimi değişirim

Merkezle gorustunuz mu?
Temmuz basi transfer diye hatirliyorum.

Zaten ben sperm donasyon yaptırcam bide bu çıktı başıma baktım olmuyor düşmüyor embriyo yapıcam direk vala uğramam
Bnmde 40 larda çünkü ben erken menepozum yasim 29 oyuzden sordum yumurta don. Takma uzulme bukadar diye ama bende hic yumurta yok sende 7 tane cikiyorsa icinden bitane güzeliyle anne ol insallah canim ama stres yapma herseyin bir caresi var

Ah Beyzaaa ahh benide korkutuyosunn sen anlattıkça bende araştırıyodum yan etkileri

Adet olunca zoladex 10.8 olucam bende, kime sorsam ufak tefek sıcak basmaları yaşamış ama sen anlatınca dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyorum

Abooo ben 3,6 da menopozun dibine vurdum kiz 10.8 de düz duvara tirmanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…