Eylulde henuz kapatmazlar , aralik da yine patlatirlar karantinayi:)

Tamm sekerim randevuyu alinca tam yazarim emannnn cok sitresliii olaylar yaaa hsg yi de narkozsuz yapmaya karar verdim kelimei sehadet ceke ceke gunu bekliyorum
Ben narkozsuz cesaret edemedim canım ama bazı yerlerde hiç ağrısız çekiyorlarmış istanbuldaysan Fulya emar ağrısız diyorlar

Ben narkozsuz cesaret edemedim canım ama bazı yerlerde hiç ağrısız çekiyorlarmış istanbuldaysan Fulya emar ağrısız diyorlar
Evet istanbuldayim.kadıköyde bir merkez onerdi ozel hastene doktorum Cok iyi diyip durdu hatta kendi hastanesi yerine buraya yolladi bizden daha iyi dedi de dedi kesin anlasma yapmislar dedik esimle ama cok iyi diyince de artik mecbur orada yaptiralim dedik aradim yeri sekreter dedi ki alttan muayene olabiliyorsaniz o kadar acir baska degil dedi.SONOMED merkezin adi.

Benimle aynı şeyleri yaşamışsın. Kendim kadar erken menopoza girene hiç denk gelmemiştim. Bende genetik test yaptırmıştım hiç bişey çıkmamıştı. İlaç kullanmadığım zaman adet olmuştum kendi kendime gitti yumurta demiştim . Mesajlarını okuyunca hatırladım çoktan derinlere gömmüşüm. Tabi ben senden 9 sene önce yaşamışım aynı şeyleri. Ama hiç denemedim kendi yumurtamla zaten ultrasonda da bişey görünmüyo yumurtalıklarda. Temmuzda tedavi düşünüyorum demişsin mesajlarında. Merak ettim başladın mı tedaviye?

Tamm sekerim randevuyu alinca tam yazarim emannnn cok sitresliii olaylar yaaa hsg yi de narkozsuz yapmaya karar verdim kelimei sehadet ceke ceke gunu bekliyorum
Ben Çarşamba günü cektirdim öyle büyük acılar çekmedim, hiç korkma smear testi alır gibi. Hatta düşünüyorum neden narkoz alıyorlar diye. Sonrasında ağrım oldu ağrı kesici içtim geçti. Endişelenme rahat ol canım

Evet bir de otel sorunsali var ) hem deniz kum gunes olsun aradan da transfer ciksin deyince otel-merkez arasi transfer nasil olacak? Onu nasil ayalaryabiliriz.
Merkez seni belli bir ucret karsilgi kaldigin otelden alir yada kaldigin otelin ucretsiz servisi var seni goturmelerini rica edersin.

Olmaz artık bence ya neredeyse tüm avrupa artı türkiyenin yarısı aşılandı. Okulları turizmi kumarhaneleri o kadar kapalı tutamazlar.
Insallah canim insallah artik gina geldi kapanip acilmaktan cok şükür asi varda kurtulduk kapanmakran

Tesekkurler canim.Fulya emari arastirayim ins.
Ayy Allah razi olsun.Insallah ben de oyle düşünüyorum.Dun aksam biraz sodamedi arastirayim dedim cogu harika hic agrisiz vs demis bir kac sikayet okudum hatta kadının birine yanlis teshis koymus.14 mm polip var demis kadin da histrk.oluyor hic bir sey cikmiyor orada da.Aman Allahim dedim Gozum korktu ama doktorum oraya yonlendirmisti

Kizoooooşşşşşlaaaaaarrrrr
Sabağa kadar uyumadım
Sabah erkenden kan verdim,yani son tahlilimin üzerinden 20 saat sonra
Veeeeee buda sonuççç
Bebek benimleeeeeee
Çok şükür
Bin şükür

Eklentiler

• 97CF85FB-3E44-4566-B85A-AEB90CF133D2.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 131
Kizoooooşşşşşlaaaaaarrrrr
Sabağa kadar uyumadım
Sabah erkenden kan verdim,yani son tahlilimin üzerinden 20 saat sonra
Veeeeee buda sonuççç
Bebek benimleeeeeee
Çok şükür
Bin şükür
Sonuna kadar da seninle kalacak. Çok hayırlı bir evlat olacak sana, çok şükrettirecek varlığına

Sonuna kadar da seninle kalacak. Çok hayırlı bir evlat olacak sana, çok şükrettirecek varlığına
Bu muhtoş haberi ilk benim görmem de çok iyi geldi valla. Dünden beri biraz psikolojik olarak kötü hissediyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…