Eylulde henuz kapatmazlar , aralik da yine patlatirlar karantinayi:)Ben hiç güvenmiyorum kıbrısa her an yeni bişiler çıkarabilir valla.. benim ağustosta 2. dozun 6 aylık süres bitiyordu allahtan 3. Doz geldi oldum hemen. Hoş ben 3 dozla eylülde kesin yine girerim karantinayabu seferde eşinin 3. Dozu yok derler
Olmaz artık bence ya neredeyse tüm avrupa artı türkiyenin yarısı aşılandı. Okulları turizmi kumarhaneleri o kadar kapalı tutamazlar.Eylulde henuz kapatmazlar , aralik da yine patlatirlar karantinayi:)
Hadi insallah meleklerin kulagina .Olmaz artık bence ya neredeyse tüm avrupa artı türkiyenin yarısı aşılandı. Okulları turizmi kumarhaneleri o kadar kapalı tutamazlar.
Ben narkozsuz cesaret edemedim canım ama bazı yerlerde hiç ağrısız çekiyorlarmış istanbuldaysan Fulya emar ağrısız diyorlarTamm sekerim randevuyu alinca tam yazarimemannnn cok sitresliii olaylar yaaa hsg yi de narkozsuz yapmaya karar verdim kelimei sehadet ceke ceke gunu bekliyorum
Evet istanbuldayim.kadıköyde bir merkez onerdi ozel hastene doktorum Cok iyi diyip durdu hatta kendi hastanesi yerine buraya yolladi bizden daha iyi dedi de dediBen narkozsuz cesaret edemedim canım ama bazı yerlerde hiç ağrısız çekiyorlarmış istanbuldaysan Fulya emar ağrısız diyorlar
Benimle aynı şeyleri yaşamışsın. Kendim kadar erken menopoza girene hiç denk gelmemiştim. Bende genetik test yaptırmıştım hiç bişey çıkmamıştı. İlaç kullanmadığım zaman adet olmuştum kendi kendime gitti yumurta demiştimAmin abla. Genetigime bile bakıldı neler yapıldı ama sebebi belli değil ne zaman doktora gitsem hiç yumurtan yok dendi çok ağır şeyler yaşadım 6 ay dogum kontrol hapı kullandım onunla adet olmuştum 3 sene önce 3 senedir hiç kendi kendime adet olmamıştım 7 haziranda kendi kendime adet oldum çok şaşırmısdim cunki onlarca doktor hiç yumurtan yok dedi doktora gittim varmış yumurtan buda çatlamış adet olmuşsun dedi varmı baska dedim yok dedi kıbrıs daki doktorumla konuştum tuh keşke yumurtan çatlamasaymış donanasyonda kendi yumurtanı kullanırdık dedi o ihtimal de gitti. 3 senedir adet olamaiyordum hergün dua ediyordum adet olayım diye olduğum gün sevinç ten çocuk gibi zipliyordum .Doktorla konuştukdan sonra tuh keşke adet olmasaydım o yıllarca doktorlarin hiç yumurtan yok dediği ve aniden adet olduğumda ögrendigim elimdeki tek yumurtam da gitti elimden şuan çok şaşkın ve üzgünüm
Ben Çarşamba günü cektirdim öyle büyük acılar çekmedim, hiç korkma smear testi alır gibi. Hatta düşünüyorum neden narkoz alıyorlar diye. Sonrasında ağrım oldu ağrı kesici içtim geçti. Endişelenme rahat ol canımTamm sekerim randevuyu alinca tam yazarimemannnn cok sitresliii olaylar yaaa hsg yi de narkozsuz yapmaya karar verdim kelimei sehadet ceke ceke gunu bekliyorum
Merkez seni belli bir ucret karsilgi kaldigin otelden alir yada kaldigin otelin ucretsiz servisi var seni goturmelerini rica edersin.Evet bir de otel sorunsali var) hem deniz kum gunes olsun aradan da transfer ciksin deyince otel-merkez arasi transfer nasil olacak? Onu nasil ayalaryabiliriz.
Insallah canim insallah artik gina geldi kapanip acilmaktan cok şükür asi varda kurtulduk kapanmakranOlmaz artık bence ya neredeyse tüm avrupa artı türkiyenin yarısı aşılandı. Okulları turizmi kumarhaneleri o kadar kapalı tutamazlar.
Eftalios canım sen ne zaman gidiyorsun, otel belli mi?Insallah canim insallah artik gina geldi kapanip acilmaktan cok şükür asi varda kurtulduk kapanmakran
Ben temmuz sonu gidiyorum canim. biz yine herzamanki gibi salamis by contide kalicaz 15 gün .Eftalios canım sen ne zaman gidiyorsun, otel belli mi?
Tesekkurler canim.Fulya emari arastirayim ins.Ben narkozsuz cesaret edemedim canım ama bazı yerlerde hiç ağrısız çekiyorlarmış istanbuldaysan Fulya emar ağrısız diyorlar
Ayy Allah razi olsun.Ben Çarşamba günü cektirdim öyle büyük acılar çekmedim, hiç korkma smear testi alır gibi. Hatta düşünüyorum neden narkoz alıyorlar diye. Sonrasında ağrım oldu ağrı kesici içtim geçti. Endişelenme rahat ol canım
Sonuna kadar da seninle kalacak. Çok hayırlı bir evlat olacak sana, çok şükrettirecek varlığınaKizoooooşşşşşlaaaaaarrrrr
Sabağa kadar uyumadım
Sabah erkenden kan verdim,yani son tahlilimin üzerinden 20 saat sonra
Veeeeee buda sonuççç
Bebek benimleeeeeee
Çok şükür
Bin şükür
Bu muhtoş haberi ilk benim görmem de çok iyi geldi valla. Dünden beri biraz psikolojik olarak kötü hissediyordumSonuna kadar da seninle kalacak. Çok hayırlı bir evlat olacak sana, çok şükrettirecek varlığına
Tabi ki seninle, gözün aydin zazamKizoooooşşşşşlaaaaaarrrrr
Sabağa kadar uyumadım
Veeeeee buda sonuççç
Bebek benimleeeeeee
Çok şükür
Bin şükür
Kizoooooşşşşşlaaaaaarrrrr
Sabağa kadar uyumadım
Veeeeee buda sonuççç
Bebek benimleeeeeee
Çok şükür
Bin şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?