Yaşınız kaç acaba

Tesekkurler canim.aman ne bilem benDaha zaman var demek ki.Bu arada sonucun jarika gidiyor hadi ikizler gelsin insallaj

kibristada vuruluyor bu sekil igneler yani benim anladigim hepsi ayni islemi yapiyor ismi degisik galiba, kibrista bana lucrin depot demislerdi, kiewde zoladex dediler daha iyi bilenler yazcakdir sana , benim varim yokum Zoladex
Teaekkurler canimcim bizde de vuruluyormus ben biraz tez canli idare edin

Canım sen ben Beyza deniz sanırım aynı dönemde orda olacağız ben apart istedim sizde isteyim parti yapalım

Hsg gününü tam yaz canım listeye ekleyelim sonucu takip edelim

Agıstos 2. Haftası gibi, hangi oteli ayarlıcaksınız kızlar.. fiyatlar uçmuş:))) acapulco dusunuyoruz biz, biraz uzak ama deniz tatili yapalım bari transfer oncesi 5 gun evvelinden
Evet bir de otel sorunsali var ) hem deniz kum gunes olsun aradan da transfer ciksin deyince otel-merkez arasi transfer nasil olacak? Onu nasil ayalaryabiliriz.

Evet bir de otel sorunsali var ) hem deniz kum gunes olsun aradan da transfer ciksin deyince otel-merkez arasi transfer nasil olacak? Onu nasil ayalaryabiliriz.
E toplam 2 defa gidilmicek mi hastaneye.. bi kere eşlerimizin sperm vermesi 5 gun sonrada transfere..deniz otelleri girnede, klinik

Agıstos 2. Haftası gibi, hangi oteli ayarlıcaksınız kızlar.. fiyatlar uçmuş:))) acapulco dusunuyoruz biz, biraz uzak ama deniz tatili yapalım bari transfer oncesi 5 gun evvelinden
Ucar tabi sekerim kibrista yaz kis sezon var bu kis pandemi nedeniyle oteller kapaliydi simdi turizm bakanliginin belirledigi fiatlar artmistir bu qrada guzel oteldir acapulco

Karantina olmasindan iyidir her sekilde.
Umarim o zamana Ada yeni kurallar cikartmaz
Ben hiç güvenmiyorum kıbrısa her an yeni bişiler çıkarabilir valla.. benim ağustosta 2. dozun 6 aylık süres bitiyordu allahtan 3. Doz geldi oldum hemen. Hoş ben 3 dozla eylülde kesin yine girerim karantinaya bu seferde eşinin 3. Dozu yok derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…