Yaşınız kaç acabaMerhabalar cnim inanki bu anlattigina cok üzüldm cünkü bndan 2 yil önce bülent trasa gttim bir cok masrafdan ciktik ayrica bir sonucda alamadk smdi ise donasyona karar werdik keske 2 yl önce direk donasyona glseydik hem zaman kaybi hem maddi manewi çöküş. Rabbim rast getrsn gönlüne göre olsun cnm
İnşallah canımNicknamein gibi mutlusam surersin insallah bebislerinle ailenle dileklerine tez zamanda kavusursun
Tesekkurler canim
Teaekkurler canimcim bizde de vuruluyormus ben biraz tez canli idare edinkibristada vuruluyor bu sekil igneler yani benim anladigim hepsi ayni islemi yapiyor ismi degisik galiba, kibrista bana lucrin depot demislerdi, kiewde zoladex dedilerdaha iyi bilenler yazcakdir sana , benim varim yokum Zoladex
Umarim valla oyle olsun.Ağustos ayında oralar herhalde 100 derece giden olur mu ki bizlerden başka, az giden olursa bilet ucuz olur diyorum amainşallah da düşündüğüm gibi olur
Sağol canım geldim çok şükür Pazartesi salı bürün mesajları tekrar okuyup eklemeleri düzeltmeyi yapacağım çarşamba sabah tekrar yol iş için.Dikkatli git, heryer yağışlı
Canım sen ben Beyza deniz sanırım aynı dönemde orda olacağız ben apart istedim sizde isteyim parti yapalımBende bugün andreyle konuştum herşey yolunda giderse (salı günü netleşecek inşş)Ağustos ortası transferim yapılacakmışşBana da dua edin de salı günü doktor sıvı gitmiş tertemiz desinn inşşşş Bugün d.kontrol hapına başlattı rahim usg istedi(27/7) o tarihte de verdikleri iğneyi vurulmamı istedi Size sormak istediğim istanbuldayım ve iğneyi nerde yaptırdınız ne dediniz ???Yani ben gitsem acile bu iğneyi vurulmam lazım desem vururlar mı ?reçetesiz vurmazlar diye biliyorum ama yaptıranlar yardımcı olursa çok sevinirim
Tahmini gidis tarihleriniz nedir agustos kibris kafilesi:))Kimler agustos ortası gidiyor Kıbrısa???????
Hsg gününü tam yaz canım listeye ekleyelim sonucu takip edelimKizlar bizim hic size vurulan gibi ignelerimiz yok(Batum yumurta donasyon)varsa da benim haberim yok cok da heves ediyorum bu zolodeks ve diferelin ignelerine Ki ne ise yariyor onu da tam olarak cozemedim Acep ben de gitmeden kendim alip vursam mi ise yarar mi Bu arada 6 gun sonra ins hsg cektiricem nasil yapsak Cidden soruyorum yaa ise yariyorsa kendimiz de yapabiliriz bu igneden diye dusunuyorum.Sizler daha iyi bilirsiniz tabi...
Agıstos 2. Haftası gibi, hangi oteli ayarlıcaksınız kızlar.. fiyatlar uçmuş:))) acapulco dusunuyoruz biz, biraz uzak ama deniz tatili yapalım bari transfer oncesi 5 gun evvelindenTahmini gidis tarihleriniz nedir agustos kibris kafilesi:))
Evet bir de otel sorunsali varAgıstos 2. Haftası gibi, hangi oteli ayarlıcaksınız kızlar.. fiyatlar uçmuş:))) acapulco dusunuyoruz biz, biraz uzak ama deniz tatili yapalım bari transfer oncesi 5 gun evvelinden
Ben kıbrısa geldim port wiev otele yerleştirildik.
Odamız gayet geniş ve temiz. iki balkonu var öğle yemeği yedik güzeldi. Yarın 11 de bizi otelde alacaklar dualarınaza çok çok ihtiyacım var. Dualarınızda bana da yer verirmisiniz?
Ve şimdiden
30 sizin?Yaşınız kaç acaba
E toplam 2 defa gidilmicek mi hastaneye.. bi kere eşlerimizin sperm vermesi 5 gun sonrada transfere..deniz otelleri girnede, klinikEvet bir de otel sorunsali var) hem deniz kum gunes olsun aradan da transfer ciksin deyince otel-merkez arasi transfer nasil olacak? Onu nasil ayalaryabiliriz.
Klinik lefkosa’da. Arası kc km ne kadar tutar bilmem ama ayarlanır bir sekilde sanırımE toplam 2 defa gidilmicek mi hastaneye.. bi kere eşlerimizin sperm vermesi 5 gun sonrada transfere..deniz otelleri girnede, klinik
Karantina olmasindan iyidir her sekilde.Klinik lefkosa’da. Arası kc km ne kadar tutar bilmem ama ayarlanır bir sekilde sanırım
Ucar tabi sekerim kibrista yaz kis sezon var bu kis pandemi nedeniyle oteller kapaliydi simdi turizm bakanliginin belirledigi fiatlar artmistir bu qrada guzel oteldir acapulcoAgıstos 2. Haftası gibi, hangi oteli ayarlıcaksınız kızlar.. fiyatlar uçmuş:))) acapulco dusunuyoruz biz, biraz uzak ama deniz tatili yapalım bari transfer oncesi 5 gun evvelinden
Tamm sekerim randevuyu alinca tam yazarimHsg gününü tam yaz canım listeye ekleyelim sonucu takip edelim
Ben hiç güvenmiyorum kıbrısa her an yeni bişiler çıkarabilir valla.. benim ağustosta 2. dozun 6 aylık süres bitiyordu allahtan 3. Doz geldi oldum hemen. Hoş ben 3 dozla eylülde kesin yine girerim karantinayaKarantina olmasindan iyidir her sekilde.
Umarim o zamana Ada yeni kurallar cikartmaz
Yok kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?