Agustos ayi icin ucak biletleri yuksek olur mu, karantinadan kurtulduk ama bu sefer ucaga mi oderiz o parayi
Ağustos ayında oralar herhalde 100 derece giden olur mu ki bizlerden başka, az giden olursa bilet ucuz olur diyorum ama inşallah da düşündüğüm gibi olur

Canım pazartesi günü doktora gideceğim bakalım neler söyleyecek, ama ben geçen yıl Şubat'ta histeriskopi olmuştum ve polip alındı. Çarşamba günü Hsg cektirdim hatta bu reglimde başlamak istedim ama olmazmış bir sonrakinde başlayabilirsiniz dedi doktorum. Yarıni heyecanla bekliyorum

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
Eşim çok klasik ve geleneksel ikna etmem baya yıpratır beni. Ha sonunda benim dediğim olur orası ayrı bir de maddi kısmı toplamda ne kadar tutar.

Yamaram bu defa senden yana içim rahat
Olucak
Noname35 hatırlıyormusın,oda erken kayıp verdi
Şimdi maşallah 36 hafta oldu
darısı hepimize

Canim inan aynı şeyleri bende yaşadım,bilseydik direk donasyon düşünürdüm
Maddi manevî çöküş
Canim inan aynı şeyleri bende yaşadım,bilseydik direk donasyon düşünürdüm
Maddi manevî çöküş

Güzel yükselmiş canım benim ki 142.63 dü güzel gidiyor

Canim kardesim insallah hersey guzel olur bu sefer dualarimdasin sende

Tamara & E Eftalios ✌ Tamaracımmm, Eftalioscumm ; çok çok çoook sevindim Umarım bebişlerinize kavuşacaksınız mutlulukla çok güzel sonlanacak bu defa dualarım sizinlee
Canimsin insalaah hepimizin yuzleri gulsun artik bu son tedavilerimiz olsun❤❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…