Transferden sonra denize girmenin, guneslenmenin sakincasi var midir?
Ben ilk transferimde kapali havuza 2 gungirmedim doktor girmededi bu sefer 15 gun kalacagim icim 1 hafta sadece guneslenicem ben murat beytransferden sonra havuz deniz yasak ysak dedi en azindan 1 hafta girme demisti bana

Doktor önerdiyse iyi yapmışsın canım

Ay ortalama olsam yeter valla. Sağlıklı mutlu olsunlar. Burada hepimiz çok çok iyi anneler olacaz çünkü akıl almaz işlere kalkıştık, kimsenin gitmediği yollar gittik geldik.
Aynen katiliyorum rabbim nasip ederde bir evladim olursa ilerde anlaticam ona her yaramazluk yapisinda bak senin icin nelere katlandim seni kucagima almak icin ne yollar dan gectim ne agladim diye herhalde anlar anlamazsada artik kime cekmis bu derim

Canım ben Kiev embriyo donasyonu düşünüyorum daha cevap gelmedi dönörleri görme aşamasına gelemedim ama andreye sordum spermler Danimarka’dan sertifikali mi diye yok hayır dedi isteğe göre getirttiriyoruz ama gümrükte çok sıkıntı çıkıyor zaman olarakta uzun sürüyor bizim sperm dönerlerimiz yumurta kadar çok degil dedi ama açık sözlü olup bunu bana böyle anlatması çok hoşuma gitti en azından herşey bilip karar verme bana bırakıldı

Kizoooooşşşşşlaaaaaarrrrr
Sabağa kadar uyumadım
Sabah erkenden kan verdim,yani son tahlilimin üzerinden 20 saat sonra
Veeeeee buda sonuççç
Bebek benimleeeeeee
Çok şükür
Bin şükür
Ohh söyle derin bir nefes al canım artık ne mutlu sana çok sevindim darısı doğuma

Kızlar transfrim oldu güzel geçti
Ama transfer masasından diğer masya geçerken ve yatağa geçerken bacağımın arkası baldırmı oluyar kramp girdi bebişlerimi etkilermi?
Hayırlı olsun canım inş güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…