yaaa sibraa cok sevindim canımmvalla böylee güzel haberler aldıkça çook mutlu oluyorum,Allah ım gönlüne göree sayıda bebegi tutturmuştur insallah
aaayyyyy gelsiin hemen benim de gidiş günümm

Ohhh beeee Tebrikler canim bebislerini sag saglim kucagina almayi nasip etsin Allah

Kızlar merhaba, uzun zamandır yazmıyordum, biliyorum merak ediyorsunuz o yüzden haber vereyim dedim, zazayla aynı gün transferimiz olmuştu benim sonucum malesef negatif, büyük olasılıkla kimyasal gebelik oldu , transferin 5. Günü idrar testinde pozitifi görmüştüm 3 gün koyulaştı fakat sonra açılmaya başladı, gidip kan testi verdim 10. Gün değerim 8 çıktı bugün ise sıfırlanmış maalesef. evet kötüyüm sizlere güzel haberler vermeyi çok isterdim ama olmadı, sadece hayırlısı diyebiliyorum diyecek başla bir şeyim yok çünkü, ikili paket aldığım için 2. Transfere hazırlanacam, pozitifi gören tüm arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucaklarınıza alın, transfere, tedaviye hazırlanan ve sonuç bekleyenlere ise bol şans diliyorum

Kizoooooşşşşşlaaaaaarrrrr
Sabağa kadar uyumadım
Sabah erkenden kan verdim,yani son tahlilimin üzerinden 20 saat sonra
Veeeeee buda sonuççç
Bebek benimleeeeeee
Çok şükür
Bin şükür
Şahane, boşuna kendini yiprattin o kadar gözün aydın olsun canım sonuna kadar dualarım seninle

Geçmiş olsun canım hayırlısı demek en güzeli iyi ki ikili paket almışsın. Onda olur inşallah sıkma canını

Tebrik ederimm çok sevindim.. Sizlerin güzel haberleri burdaki herkese umut oluyor

Canım çok üzüldüm geçmiş olsun, hiç bu duruma takılıp kalma bende aynısını yaşadım kısa bir süre önce o yüzden seni çok iyi anlıyorum üzülmemek mümkün değil biliyorum ama önünde ikinci bir şans daha var. O yüzden kendini yıpratma lütfen. Dualarımız seninle

Geçmiş olsun. Burada Arya diye bir arkadaş vardı nicki aklıma gelmedi, kievde ilk transferi olumsuz olmuş ikinci transferinde kız bebek bekliyordu ben buraya kaydolduğumda doğumuna çok az kalmıştı. O yüzden sağlık olsun diyelim, sizden önemli değil.

Ah Tamaracım sen Istanbuldasin galiba orda bikac merkez agrisiz ceker cunku sistem yenilik farki var eger eski sistemlerdeyse 2 kere narkozsuz cektirdim sanki dogum yapiyorsun mubarek
Canım yaaa ben iki farklı yerde Cektirdim ikisinde de sıkıntı olmadı ama dediğin gibi İstanbul da olunca belki cihaz farkı olabilir

Aynen katılıyorum sana canım düşünsene bir de kaynanaya benzeme ihtimali var o daha fena
Valla ben dosyadan okuduğum kadarıyla ya donor beye donor beyin annesine benzesin isterdim illah o taraftan alacaksa. Donor beyin babasına veya kızkardeşine benzerse bilmiyorum yani ins benzemez

Gecmiss olsun canim cok üzgünüm , üzülmemek eldee degilll okadar emek heycan en önemlisi umutt ama nasip degilmiss 2li paket aldigin cok iyi olmuss nolluurr moralini bozma canim ikinci denemeye odaklan Rabbimin izniyle bu sefer olcak insallahh

Sizinkiler okula başlar, burada çok farklı bir ekip olur. Zaza bir efsane gibi dilden dile anlatılır. Ben de donmus embriolarım var kızlar zoladex vurmam gerekiyormuş falan derim
Aaaa lütfen zoladex'i tek başına kullanma yanına beyzacigimi da yaz

İdrar testi kesin olmasa da gene de sonuç veriyor canım benim hayırlı olsun inş kanda da güzel bir değer çıkar da içimiz rahat eder

Kızlar transfrim oldu güzel geçti
Ama transfer masasından diğer masya geçerken ve yatağa geçerken bacağımın arkası baldırmı oluyar kramp girdi bebişlerimi etkilermi?
Hayırlı olsun canım, sımsıkı tutunsunlar annesine inşallah

Coook sevindim canım Cook mutlu oldum, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah idrar da çıktıysa tamamdir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…