Aşım 2 oldu ama daha üzerinden 14 gün geçmedi maalesef o yüzden zaten bu testler ah bir covidimiz eksikti😩 andrei eşime giderken de yaptıracağımızdan bahsetmiş yaa çok acıyor mu🙈
Yok cnm ya turkiyede biraz cubugu derine dogru yapyrlar ama burda sürtüp geciyorlar merak etme🙂

Kızlar merhaba, uzun zamandır yazmıyordum, biliyorum merak ediyorsunuz o yüzden haber vereyim dedim, zazayla aynı gün transferimiz olmuştu benim sonucum malesef negatif, büyük olasılıkla kimyasal gebelik oldu , transferin 5. Günü idrar testinde pozitifi görmüştüm 3 gün koyulaştı fakat sonra açılmaya başladı, gidip kan testi verdim 10. Gün değerim 8 çıktı bugün ise sıfırlanmış maalesef. evet kötüyüm sizlere güzel haberler vermeyi çok isterdim ama olmadı, sadece hayırlısı diyebiliyorum diyecek başla bir şeyim yok çünkü, ikili paket aldığım için 2. Transfere hazırlanacam, pozitifi gören tüm arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucaklarınıza alın, transfere, tedaviye hazırlanan ve sonuç bekleyenlere ise bol şans diliyorum 🙏🍀
canım çok üzgünüm😔 ne diyeceğimi bilemiyorum gercekten..senin icin dileyebileceğim tek sey suan icin; Allah ım sana güç versin ve tedavine başlayıp bebeklerine biran önce kavuş🤲

bunları sorup seni bunaltmak istemiyorum ama,var miydi bir sorun rahimde.öyleyse bile eminimki cözdükten sonra tekrar transfer yapılacak ve bebeğini kucagina alicaksin♥️

Merhaba bir sorum olacak sizlere. Cuma günü kiev’e gideceğiz ama öncesinde bu pcr testini yaptırmak gerekiyor ya bunun için yurt dışı çıkış olduğunu belirtmek mi gerekiyor? Normal yapılan pcr testi de e-nabızda görünmez mi? Yatdımcı olursanız çok sevinirim güzel haber alan arkadaşlarımı çok çok tebrik ediyorum❤️
selamlar,
bizde pazartesi orda olucaz öngörüsme icin insallah😍ne zaman dönüşünüz?

Benim bu pcr testinden gozum korktu kabus gibi herhalde yaa yaptirmasak bu sefer tedaviye gidemeyiz asi olduk ne pcr istiyorlar hala anlamis deilim bizim icin onemli dedi murat bey bana hicbisey anlamadim 🙁🙁🙁🙁

selamlar,
bizde pazartesi orda olucaz öngörüsme icin insallah😍ne zaman dönüşünüz?
Biz de perşembe sabah orda olup pazar dönüyoruz tekrar önümüzdeki ay da kısmetse tedaviye başlayacağız siz ne zaman başlayacaksınız? Gerçi giden çok oldu bahsettiler hep ama elimden geldiğince yazarım ben merak edenler için

Benim bu pcr testinden gozum korktu kabus gibi herhalde yaa yaptirmasak bu sefer tedaviye gidemeyiz asi olduk ne pcr istiyorlar hala anlamis deilim bizim icin onemli dedi murat bey bana hicbisey anlamadim 🙁🙁🙁🙁
Yalnız olmadığımı bilmek güzel😊 çevremde hemen herkes bu testi yaptırdı hem de kaç defa ama ben bu kadar korkacağımı hiç düşünmemiştim sanırım duyduklarımız biraz etkiliyor

Yalnız olmadığımı bilmek güzel😊 çevremde hemen herkes bu testi yaptırdı hem de kaç defa ama ben bu kadar korkacağımı hiç düşünmemiştim sanırım duyduklarımız biraz etkiliyor
Bende ayniyim yalniz deilsin canim kabus gibi çöktü üstüme bu pcr kacista yok

Biz de perşembe sabah orda olup pazar dönüyoruz tekrar önümüzdeki ay da kısmetse tedaviye başlayacağız siz ne zaman başlayacaksınız? Gerçi giden çok oldu bahsettiler hep ama elimden geldiğince yazarım ben merak edenler için
karşılaşamıcaz yanii☺️ dedim bi ücüncü bulduk.birde Aigle Aigle var cunku 12 sinde ordayiz nasipse.
vallaa nezaman baslar nezaman transfer olur bilmiyorum ki,doktor a bagli biraxda.bize kalsa hemen baslar,en kisa surede de transfer oluruz.
umarim sizinde hersey su gibi akar,istediginiz gibi olur isleriniz🍀
yumurta donasyonu mu sizinde

hiic korkmaayın.öylee cok kurcalamıyorlar😬 iki saniyede bitio zaten.birde sürüntü alan kisiyi uyar ben etkileniyorum die,biraz daha hassas davranir☺️

Back
X