- 26 Mayıs 2021
- 125
- 529
- 33
Ay inşşşşH
Hersey gönlünce olsun ,ikizlerini al gel inşaallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşşşşH
Hersey gönlünce olsun ,ikizlerini al gel inşaallah![]()
İyi narinimIyi bir marka mıdır peki? Ben hep bunu kullanıyorum, iyi degilse bırakayım
Hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar gizliden takipte olanlardanım☺ Z Zaza74 ile bi süredir mesajlasiyoruz ben de onun etkisiyle katkısıyla kieve gittim ve 24 haziranda transferim olmuştu perşembe kanda test günüm ve bugün kendim test yaptim çok şükür pozitifzaza ya demiştim pozitifi görürsem burdan herkesle paylaşacağım diye☺pozitifler daha da çoğalsın hepimize moral olsun kızlar insallah
![]()
Amin inşallah. Her şeyin hayırlısı olsun hepimiz için40 yaş üstü 6 7 yıl hiç korunmamış ama çocuk doğurmamış sonra normal hamile kalanlar da var. Benim arkadaşımın annesi misal. Babanem de halamı 38 de mi ne doğurmuş. Hatta 50lerinde menopozda hormon tedavisi görürken doğal hamile kalan bir ingiliz kadın vardı. Utanmış saklamış yıllarca, medya pesine dusmus falan. Bülent beyin ki ekstra bir basari degildir bence deneme sayisi arttikca mutlaka arada mucizevi hikayeler çıkıyor. Yani umarım eşin ikna olur. Çok yıpranmadan atlatırsınız bu süreci
Çok teşekkür ederim ☺Hayırlı olsungüzel haberler geliyor hep ne güzel
![]()
Zirkacığım haziran sonu ilk görüşmeye gittim biotexcoma. Ağustos sonu da transfer dendi. İnşallah bir aksaklık olmaz
Kararınız şimdiden hayırlı uğurlu olsun, Rabbim mutlulukla sonlandırsınBende onlardanimGebeliginiz hayirli olsun sizin nezninizde tum hamilelik haberi alanlarin insallah
sizlerin olumlu haberlerinden Sonra bende rotami Kiev e dondurdum hayirlisi ile
![]()
Güzel arkadaşım sonucunu bir de burdan okudum bir daha mutlu oldumMerhaba arkadaşlar gizliden takipte olanlardanım☺ Z Zaza74 ile bi süredir mesajlasiyoruz ben de onun etkisiyle katkısıyla kieve gittim ve 24 haziranda transferim olmuştu perşembe kanda test günüm ve bugün kendim test yaptim çok şükür pozitifzaza ya demiştim pozitifi görürsem burdan herkesle paylaşacağım diye☺pozitifler daha da çoğalsın hepimize moral olsun kızlar insallah
![]()
Şimdiden iyi yolculuklar, güzel mutlu haberler almanızı diliyorumBunu benim gibi pcr testinden korkanlaar için yazma gereği hissettim inanın sabaha kadar uyumadım inanılmaz iğne fobisi olan bir insanken bu tedavilerle korkumla yüzleşmiştim şimdi de bu durum çıktı gittik eşimle sadece 10 saniye sürdü acı yoktu diyemem ama kan aldırmadan çok daha az hatta acı da değil o huylanma hissi o kadar. İnşallah sonuç da iyi çıkar yarın yolcuyuz kısmetse
Teşekkür ederimHayırlı olsun allah kucağınıza almayı da nasip etsin
Canimm çok teşekkür ederim aminGüzel arkadaşım sonucunu bir de burdan okudum bir daha mutlu oldumÇok mutlu bir hamilelik geçir sağlıcakla kucağına al minişleri inşallah
![]()
ne kadar kıymetli bilgilerkesinlikle katiliyorum...prp den olumlu sonuc alanini görmedim,ve arkadaslar kalite konusunda cok coook ugrasmis ve arastirmis biri olarak soyluyorum; yumurta kalitesi degismez! ne kullanirsaniz kullanin.hee kullandim o ay iyi yumurtam cikti 5. gune gitti diyorsanizda zaten bu kullandiklarinizla alakali degildir.örneek : cok alkol alan sigara icen ve kotu beslenen biriyseniz bunlari birakir ve vucutta eksik olan vit. koyarsaniz kucukbir oranda etki eder veya olani korumaya yardimci olur.mesela erkekteki dna hasarli sperm gibi düsünün.orda da eger dogustan gelen bir problem degilse ancak degisim saglaniyor kio da her 3 ayda bir ürettikleri icin.he bu demek degil ki devam edip 10. tup bebekte altin yumurtayi bulmazsiniz.bu hepimiz icin gecerli,devam etsek tup bebekte belki 15. de olucakti.ama yazik bizede,bukadar paraya ilaca.tabiykii bugun bende tekrar kendi yumurtamla devam edicek olsam tum o ayda 2 bin tl tutan vit almaya devam ederim.nede olsa psikolojik olarak etkisi var.ama nolur size sunu yapalim,bunu yedirelim icirelim diye doktordan hizla kacin...
Sabah dr randevum vardı iyi haber sıvı birikmesi yok bitmiş şükürRahim kalınlığını sorduğumda 3/4 mm henüz adetten yeni çıktığınız için çok ince şimdi başlıycak kalınlaşmaya dedi Andrey e gönderdim usg yi doktorla konuşup geri dönecek
Sadece canımı sıkanbugün 2. Kez ne zaman adet oldunuz ne zaman bitti diye sorunca şüphelendim geç olmuşum adet dedi NEDEN
çünkü dr bana ilacı günde 1 kez kullan dedi meğer 3 kez kullanıp 10 gün sonra adet olmam gerekiyormuş
Bugün demez mi benim eksikliğim kusura bakmayın Bu kadar basit bir hatayı nasıl yapar anlam veremedik
bana 1 ay kaybettirdi
Neyse sağlık olsun geç olsun temiz olsunn
![]()
MaşaallahMerhaba arkadaşlar gizliden takipte olanlardanım☺ Z Zaza74 ile bi süredir mesajlasiyoruz ben de onun etkisiyle katkısıyla kieve gittim ve 24 haziranda transferim olmuştu perşembe kanda test günüm ve bugün kendim test yaptim çok şükür pozitifzaza ya demiştim pozitifi görürsem burdan herkesle paylaşacağım diye☺pozitifler daha da çoğalsın hepimize moral olsun kızlar insallah
![]()
Maşallah çok sevindim adına inşallah olumlu sonuçlanır tedavin. Allah yar ve yardımcın olsunMerhaba ben 47 yaşındayım bir süredir Bülent traşta tedavi görüyorum ilk muayneye kendisi girdi.Baya umutsuz konuştu yaşımdan dolayı zaten bilerek gittim menopoza yakınım zaten.Prp yi ben sordum işe yarayabilrde olmayabilirde dedi bütün eksileri anlattı.Prp nin menopoz sıkıntılarını azaltmak içinde kullanıldığını söyledi zaten biliyordum.Ben denemeye karar verdim prp yapıldı ve ilaçlar verildi takviyeler.İprp sonrası ilk tedaviye 3.adette başladım 2 yumurtam oluştu 1 tane toplandı 3.gün 3 hücreli olarak donduruldu.Aslında geriden gelen yumurtalar vardı ama yetişemedi.Sonra ikinci toplama yapıldı 1 yumurta toplandı ve döllenmedi.daha sonraki adettede yumurtam vardı 1 tane iyi görünüyordu ama ben az olduğu için tekrar tedaviye bailamadım.2.kez prp yaptırmaya karar verdim ve ilk adetimde tedaviye başladık her zamankinden fazla sayıda yumurtam vardı ve geriden gelenlerde vardı yetişebilcekler gibi görünüyordu.Ve 6 tane yumurtam toplandı çok şaşırdım hiç beklemiyordum bu kadar.Ama sadece 2 tanesi döllendi orta kalitede donduruldu bakalım adetimi bekliyorum kontrol için
Zazam ben pazar sabahı döndüm zor ve uzundu birde o gün çalışmam gerekti anlayacağın daha tam kendime gelemedim bile ama zor olan şeyin sonu güzel olsun başka bir şey istemem. Benim doktor kontrolüm bayramın ilk günü olması gerekiyor nereden nasıl bulacağım bilemiyorum o gün özeller bile çalışmaz Andrey orada dedim ama illa ozaman dedi. Hayırlı bakalım artıkZumron kuzum yolculuk nasıl geçti meleğim
Doktorla ne zaman görüşücen
Bizi haberdar et![]()
Canım daha önceki yazımda balıkyağınk Ocean plus alıyorum diye yazmıştım.ayrıca diğer markalarda sığır jelatini kullanılıyor Ocean plus marka balık yağında balık jelatini kullanılıyor.Tabiki seçim tercih senin ve Tabiki normali , olması gerekeni doğal yolla besinlerden almak.Ben normalde balık sevmediğim için mecburen bu yolu tercih ettim.Iyi bir marka mıdır peki? Ben hep bunu kullanıyorum, iyi degilse bırakayım
Zirkam bende asla Kiev 365 istemiyecegim 2 gün hiçbir şey yiyemedim iyiki biraz birşey götürmüşüm yoksa aç dönecektir.