Merhaba arkadaşlar gizliden takipte olanlardanım☺ @Zaza74 ile bi süredir mesajlasiyoruz ben de onun etkisiyle katkısıyla kieve gittim ve 24 haziranda transferim olmuştu perşembe kanda test günüm ve bugün kendim test yaptim çok şükür pozitif🙏zaza ya demiştim pozitifi görürsem burdan herkesle paylaşacağım diye☺pozitifler daha da çoğalsın hepimize moral olsun kızlar insallah😍
Hayırlı olsun 🙏🏻🙏🏻 Mutluluğunuz katlanarak artsın inşallah 🥰🥰
Bu mesajları gördükçe gerçekten çok heyecanlanıyorumm ne kadar büyük bir kitleyiz aslında.. Keşke sessiz takip eden herkes yazsa paylaşsa yaşadıklarını iyi kötü..

Merhaba arkadaşlar gizliden takipte olanlardanım☺ @Zaza74 ile bi süredir mesajlasiyoruz ben de onun etkisiyle katkısıyla kieve gittim ve 24 haziranda transferim olmuştu perşembe kanda test günüm ve bugün kendim test yaptim çok şükür pozitif🙏zaza ya demiştim pozitifi görürsem burdan herkesle paylaşacağım diye☺pozitifler daha da çoğalsın hepimize moral olsun kızlar insallah😍
gözünüz aydın allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Canım daha önceki yazımda balıkyağınk Ocean plus alıyorum diye yazmıştım.ayrıca diğer markalarda sığır jelatini kullanılıyor Ocean plus marka balık yağında balık jelatini kullanılıyor.Tabiki seçim tercih senin ve Tabiki normali , olması gerekeni doğal yolla besinlerden almak.Ben normalde balık sevmediğim için mecburen bu yolu tercih ettim.
Ben de hep ocean aldım balık yağı, hatta son koenzim q10 de oceanın aldım aktif formunu bulumca. Ama çok da marka bilmiyorum açıkçası

Zazam ben pazar sabahı döndüm zor ve uzundu birde o gün çalışmam gerekti anlayacağın daha tam kendime gelemedim bile ama zor olan şeyin sonu güzel olsun başka bir şey istemem. Benim doktor kontrolüm bayramın ilk günü olması gerekiyor nereden nasıl bulacağım bilemiyorum o gün özeller bile çalışmaz Andrey orada dedim ama illa ozaman dedi. Hayırlı bakalım artık
Zumroom, bir hicapcı kadın doğumcu ayarlamak gerekecek.. ya da kendi Dr' unla paylaşıp alternatif bir çözüm isteyebilirsin. İllaki bir çaresi bulunur elbette🙂😅

Duruball Duruball Canım arkadaşımm küçük bir şansızlık yaşamışsın, olmasa iyyiydii ama senin dışında olmuş öyleysee bunda bir hayırlı taraf olduğunu düşünelimm.. sen güzelce dinlen vitaminlerini al bol bol gez dolaş, erteleyipte yapamadıklarını yap, kendini bi güzel şımart.. Taaamm mııı 👍😉😄Stres bize yasak..Unutmaa!
4 hafta nedir ki? bak bir haftanın yarısına geldik bileee 😉🤣🤣
Biliyorum, süreç bundan sonra daha da güzel ilerleyecek, şansın açık olsun.. takibindeyimmm ✌🤗🥰
Cnmm sağ ol var ol🙏🙏Stres yapmadım sadece kaybettiğim zamana üzüldüm o kadar 😔Andrey döndü Elena sorun yok demiş 23/7 de usg istedi güxel çıkarsa iğne (geçen gün yazdığım) vurulucam aynı gün ve İnşşş 11/08 de kieve gidicez 🙏🙏Budün donörlerimizi de seçtik başladık bakalımm Dualarınızda bana da yer berin ilk donasyon denemem ve diliyorum ki son olsun 2.ye gerek kalmasın 🙏🙏❤️

Kızçelerim benide adrey aradı az önce bende inş 10 agustosda Kiev’de olacam ikili transfer yapılacak çok heyecanlandım sanki transfer günü gelmiş gibiyim şu an inş sonucu güzel olur 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Büyük ihtimal beraber olacak transferlerimiz peşpeşe 🙏🙏❤️Bende 11/08 de orda olucam herşey planlandığı gibi giderse 🙏🙏

Cnmm sağ ol var ol🙏🙏Stres yapmadım sadece kaybettiğim zamana üzüldüm o kadar 😔Andrey döndü Elena sorun yok demiş 23/7 de usg istedi güxel çıkarsa iğne (geçen gün yazdığım) vurulucam aynı gün ve İnşşş 11/08 de kieve gidicez 🙏🙏Budün donörlerimizi de seçtik başladık bakalımm Dualarınızda bana da yer berin ilk donasyon denemem ve diliyorum ki son olsun 2.ye gerek kalmasın 🙏🙏❤️
İyi yaa çok çoook sevindim, hadi hayırlı olsun Durubalcımm 🥰
Dualarımda olacaksın, inşaallah ilk denemende güzel sonuçlar alacaksın 🙏🙏🤲🤲

Büyük ihtimal beraber olacak transferlerimiz peşpeşe 🙏🙏❤️Bende 11/08 de orda olucam herşey planlandığı gibi giderse 🙏🙏
Ay çok güzel ya buradan biriyle olmak çok sevindim 😘😘 ya çok yoğunlar zaten kesin Türkiye’den başkaları da olur 🤣 inş herşey güzel geçer bebişlerle geliriz 👏❤️

Ay çok güzel ya buradan biriyle olmak çok sevindim 😘😘 ya çok yoğunlar zaten kesin Türkiye’den başkaları da olur 🤣 inş herşey güzel geçer bebişlerle geliriz 👏❤️
İlk görüşmeye gittiğimizde S sadesutlu arkadaşım ve eşiyle beraber yemek yedik italyanlar duvarlara vurana kadar 😂😂sohbet ettik o kadar iyi geldi ki 🙏🙏❤️Belki en yakınlarımıza bile anlatamadıklarımızı paylaştıkk❤️❤️ Yoldaş olduk birbirimize 🙏🙏Tarih bugün belli oldu ama gönlümden inşş birileri ile yine denk gelirim diye geçirmiştimm gönlüme göre olduu 🥰🥰

Back
X