Kiz bende bilmiyom , böyle oluyormuki kizz benim basima neler acti bu igne böyle vay basima gelenler kuruttuu benii yarin andreyi aricam ben
Beyzacım zoladex senin yumuranda olan endometriozisi ve eğer varsa kahmindeki adenomiyozisi büzüştürüyor ki bebekleri koyunca rahim kasılmasın
Sen hiç tedirgin olma,onlar sana ultrasyon istediklerinde Elena istediği gibi görürse rahim yumurtayı hemen başlarlar
Unutma bizim hepimizin problemleri aynı değil
Ve tedaviler aynı olamaz

Sagoll cnmmgüzel anlattin

Hayy masallahhh Hayirli haberler alalim insallahhhhhh

Valla başınızı ağrıttım ama sanırım beni gece gece geren şey yarın sabah yine uçağa binecek olmam hatta yaz sonuna kadar her hafta binecek olmam ve şansıma hava yağmurlu deli gibi tırsıyorum.
Ben de çok korkarım uçaktan. Kıbrıs dönüşü yemin ettim artık her yere kara ve deniz yoluyla gerekirse deve kervanıyla gidecem diye. Ama mecbur kalıp biniyoruz işte. Binene kadar bimeceğini düşünmemek en mantıklısı. Düsündükçe daha da kuruyor insan

aşladın mı tedavi3

3 aydır kendi kendime adet oluyorum temmuzda gidecektik ama benim bu durumdan dolayi kafam epey karışık aynen bende düşünüyorum eyvah gitti yumurta diye benim durum baya karışık ama yıkılmadım ayaktayım doktorlar yumurtan yok diyor adet oluyorum gidiyorum demekki varmış catlamiş diyor başka doktor bak bakalım başka varmı diyorum baska göremiyorum diyor e bu kiz napsın şimdi demiyor doktorlar

Ben ilk yumurta toplama işleminde donörümü görmek isterdim seçtiğim donör olup olmadığını görmek için.Kıbrıs’ta hiç bişey görüp bilmeyince insan kurtlanıyor
Maalesef kibrista oyle yaa donorun top secret sanki devlet sırrı ama bu sefer gordum murat bey fotografini bana yollamis benim donor ayni ben benim ulkeme yakin cekik gozlu benim gibi gorunce bu sefer icim rahat etti

Kızooooşşşşlaaaatrrrr bugün Sibramın ve izmirli arkadaşımızın kan sonuçları olucak
Canın dilden dua edelim
Güzel haberleriyle burayı bayram etsinler inşallah
Ayyyy hadiii insallahhhhh kurban oldugum rabbim büyüktür insallahhh guzell haberler olsun dualarim onlarlaa

Maalesef kibrista oyle yaa donorun top secret sanki devlet sırrı ama bu sefer gordum murat bey fotografini bana yollamis benim donor ayni ben benim ulkeme yakin cekik gozlu benim gibi gorunce bu sefer icim rahat etti
Eftalios bu sefer Murat sana çok özendi kızzzzkıbrıs donor fotorafın fesini göstermezler yasak diye
Bu özenle ben eminim seni anne edicekler

Eftalios bu sefer Murat sana çok özendi kızzzzkıbrıs donor fotorafın fesini göstermezler yasak diye
Evet canim ben bile sasirdim biliyormusun kafayi taktim dedi seni anne yapicam yapmadan gondermiyecegim dedi hatta dedimki temkinliyim ben ya olmazsa dedim olmazsada bedava yapar yine denerim seni anne yapmadan burdan yollamiycam diyor ben şok oldum seviniyeyimmi bilemedim bisey oldu bunlara hala inanamiyorum ama bu sefer icim rahat

Ilk donordo sorun yasayinca bu sefer zar zor olsada gosterdi normalde gostermeyiz kimseye dedi oda kiz gorsen ayni ben nasil tutturdular busefer saskinim demekki isteler bulurlarmis ilkindede

Ohh için öyle rahat olsun kuzum
İnşallah bedava yapmalarına kalmaz,bu tedavin ikizlerinle mükafatlansın kuzum

Ilk donordo sorun yasayinca bu sefer zar zor olsada gosterdi normalde gostermeyiz kimseye dedi oda kiz gorsen ayni ben nasil tutturdular busefer saskinim demekki isteler bulurlarmis ilkindede
Kuzum donorum yumurtası altın olsun,sana benzemesi önemli değil
Simayı,ezaları yaratan Allahtır
Bir Allah bilir o kime benzeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…