Beyzacım zoladex senin yumuranda olan endometriozisi ve eğer varsa kahmindeki adenomiyozisi büzüştürüyor ki bebekleri koyunca rahim kasılmasınKiz bende bilmiyom , böyle oluyormuki kizz benim basima neler acti bu igne böyle vay basima gelenler kuruttuu beniiyarin andreyi aricam ben
esim hergün soruoo,yeni giden var mi sonuc cikan var mi diye.bugun dio ki latte nin cikti mi sonucu dieInsallahhhh
Dua edin bizim icin
Allah bizlerin duasini geri cevirmez güzel arkadaslarim
Hahahahesim hergün soruoo,yeni giden var mi sonuc cikan var mi diye.bugun dio ki latte nin cikti mi sonucu dieadamm takildi latte yee,senin nick bizde latte artik
esim hergün soruoo,yeni giden var mi sonuc cikan var mi diye.bugun dio ki latte nin cikti mi sonucu dieadamm takildi latte yee,senin nick bizde latte artik
Sagoll cnmmBeyzacım zoladex senin yumuranda olan endometriozisi ve eğer varsa kahmindeki adenomiyozisi büzüştürüyor ki bebekleri koyunca rahim kasılmasın
Sen hiç tedirgin olma,onlar sana ultrasyon istediklerinde Elena istediği gibi görürse rahim yumurtayı hemen başlarlar
Unutma bizim hepimizin problemleri aynı değil
Ve tedaviler aynı olamaz
Hayy masallahhhBu konu başlığı ile erken menapoza girmiş, kendi yumurtası olmayan, kendi yumurtası olsa bile eşinde hiç sperm olmadığı için yine çocuk hasreti çeken anne adaylarına da bir nebze sanal umut olacaktır.
Diğer yandan bu yolu seçip çocuk sahibi olanların deneyimlerini ve geçtikleri süreçlerini bizle paylaşacağı bir ortam hepimiz için sanal sinerji yaratmaya yardımcı olacaktır...
Hayattaki en büyük zorluk olan çocuk hasretimizle tüm duygu ve düşüncelerinizi paylaşmaya davet ediyorum.
!!!!!!Çocuk sahibi olmak için seçilen bu yol aslında ülkemizde yasak olup hapis cezası vardır.!!!!!!
Ama bir çok ülkedede yasak değildir. Anne olma isteğinin en derin varolma isteği olduğunu bilen bizler için bu yasak caydırıcıdır. Burada yazılanlar sadece hayal dünyamızdır..
Sevgiyle kalın
TARİH ÜYE ADI İŞLEM MERKEZ 1 TEMMUZ S sadesutlu TRANSFER KİEV 2 TEMMUZ Z Zaza74 , @Nes6373 BETA HCG TEST - 2 TEMMUZ @Zumrom İLK GÖRÜŞME KİEV 5 TEMMUZ @Mutluyasam TRANSFER KIBRIS 6 TEMMUZ @a68 KORUYUCU AİLE GÖRÜŞMESİ 7 TEMMUZ @sibra631 BETA HCG TEST 8 TEMMUZ @Ponciknasip TRANSFER KIBRIS 9 TEMMUZ @Toclase İLK GÖRÜŞME KİEV 10 TEMMUZ @szryk İLK GÖRÜŞME İSTANBUL 10 TEMMUZ @12345hayat TRANSFER KİEV 12 TEMMUZ A az sekerli , @Aigle İLK GÖRÜŞME KİEV 17 TEMMUZ @Mutluyasam BETA HCG TEST TEMMUZ E Eftalios TRANSFER KIBRIS 20 TEMMUZ @Zumrom ULTRASON AĞUSTOS @zirka1301, B BeyzaNur- , @bir hayalim var @Zumrom @Duruball @muphem_ TRANSFER KİEV AĞUSTOS/EYLÜL @mektup01 TEDAVİ BAŞLANGICI KİEV 18 EYLÜL @La Luna TRANSFER KIBRIS EYLÜL @Angel1427 TEDAVİ BAŞLANGICI KIBRIS 13 Ağustos @Deniz 5506 Yumurta Toplama Kiev
Ben de çok korkarım uçaktan. Kıbrıs dönüşü yemin ettim artık her yere kara ve deniz yoluyla gerekirse deve kervanıyla gidecem diye. Ama mecbur kalıp biniyoruz işte. Binene kadar bimeceğini düşünmemek en mantıklısı. Düsündükçe daha da kuruyor insanValla başınızı ağrıttım ama sanırım beni gece gece geren şey yarın sabah yine uçağa binecek olmam hatta yaz sonuna kadar her hafta binecek olmam ve şansıma hava yağmurlu deli gibi tırsıyorum.
HahahahALEM KIZ. NARKOZ MASASINDA DA DUALAR KABUL OLURMUŞ ŞAHADETTEN SONRA DUAYA GEÇ
Benimle aynı şeyleri yaşamışsın. Kendim kadar erken menopoza girene hiç denk gelmemiştim. Bende genetik test yaptırmıştım hiç bişey çıkmamıştı. İlaç kullanmadığım zaman adet olmuştum kendi kendime gitti yumurta demiştim. Mesajlarını okuyunca hatırladım çoktan derinlere gömmüşüm. Tabi ben senden 9 sene önce yaşamışım aynı şeyleri. Ama hiç denemedim kendi yumurtamla zaten ultrasonda da bişey görünmüyo yumurtalıklarda. Temmuzda tedavi düşünüyorum demişsin mesajlarında. Merak ettim b
aşladın mı tedavi3
Biri kahvemi dediiii elimde sekersiz latte ardindan espressoooo icerken burayi okumak kadar keyifliiii bisey yoktur diye düşünüyorumHahahah
Sütü köpürttüm kahveleri bekliyorum
Maalesef kibrista oyle yaa donorun top secret sanki devlet sırrı ama bu sefer gordum murat bey fotografini bana yollamis benim donor ayni ben benim ulkeme yakin cekik gozlu benim gibi gorunce bu sefer icim rahat ettiBen ilk yumurta toplama işleminde donörümü görmek isterdim seçtiğim donör olup olmadığını görmek için.Kıbrıs’ta hiç bişey görüp bilmeyince insan kurtlanıyor
Ayyyy hadiii insallahhhhh kurban oldugum rabbim büyüktür insallahhh guzell haberler olsun dualarim onlarlaaKızooooşşşşlaaaatrrrr bugün Sibramın ve izmirli arkadaşımızın kan sonuçları olucak
Canın dilden dua edelim
Güzel haberleriyle burayı bayram etsinler inşallah
Eftalios bu sefer Murat sana çok özendi kızzzzMaalesef kibrista oyle yaa donorun top secret sanki devlet sırrı ama bu sefer gordum murat bey fotografini bana yollamis benim donor ayni ben benim ulkeme yakin cekik gozlu benim gibi gorunce bu sefer icim rahat etti
Evet canim ben bile sasirdim biliyormusun kafayi taktim dedi seni anne yapicam yapmadan gondermiyecegim dedi hatta dedimki temkinliyim ben ya olmazsa dedim olmazsada bedava yapar yine denerim seni anne yapmadan burdan yollamiycam diyor ben şok oldum seviniyeyimmi bilemedimEftalios bu sefer Murat sana çok özendi kızzzzkıbrıs donor fotorafın fesini göstermezler yasak diye
Bu özenle ben eminim seni anne edicekler
Ilk donordo sorun yasayinca bu sefer zar zor olsada gosterdi normalde gostermeyiz kimseye dedi oda kiz gorsen ayni ben nasil tutturdular busefer saskinim demekki isteler bulurlarmis ilkindedeEftalios bu sefer Murat sana çok özendi kızzzzkıbrıs donor fotorafın fesini göstermezler yasak diye
Bu özenle ben eminim seni anne edicekler
Ohh için öyle rahat olsun kuzumEvet canim ben bile sasirdim biliyormusun kafayi taktim dedi seni anne yapicam yapmadan gondermiyecegim dedi hatta dedimki temkinliyim ben ya olmazsa dedim olmazsada bedava yapar yine denerim seni anne yapmadan burdan yollamiycam diyor ben şok oldum seviniyeyimmi bilemedimbisey oldu bunlara hala inanamiyorum ama bu sefer icim rahat
Kuzum donorum yumurtası altın olsun,sana benzemesi önemli değilIlk donordo sorun yasayinca bu sefer zar zor olsada gosterdi normalde gostermeyiz kimseye dedi oda kiz gorsen ayni ben nasil tutturdular busefer saskinim demekki isteler bulurlarmis ilkindede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?