İnşallah bitmeden olurum.Zirkam ilaç bitince 3-7 gün içinde adet olucan kuzum
Aynen bende çok istiyordum buradan birileriyle olmak buradaki herkesi sanki önceden tanıyormuşum gibi hissediyorumİlk görüşmeye gittiğimizde S sadesutlu arkadaşım ve eşiyle beraber yemek yedik italyanlar duvarlara vurana kadarsohbet ettik o kadar iyi geldi ki Belki en yakınlarımıza bile anlatamadıklarımızı paylaştıkk Yoldaş olduk birbirimize Tarih bugün belli oldu ama gönlümden inşş birileri ile yine denk gelirim diye geçirmiştimm gönlüme göre olduu
Hay Allahim nasil denk gelmis oyle yaYinede yetişmiyor ayarladığım izine ve sırf benim yüzümden üç kişinin izni zaten değişti mahvoldu.ve orda 9-10 gün kalınacağı için iş başı yapmam gereken zamanda tr de olamayacağım.iş yeri zaten çok sorunlu.bir taraftanda şu var ilacın 19. günü ultrason istiyor işte olursam çektiremem.ben bu yaz 1 hafta çalışıp bir hafta izin yapacam.çalıştığım haftaya denk gelebilir adetime bağlı olarak.ve diğer olumsuz tarafı nöbetler istanbulda değil bodrumda.burda olsa arada kaçardım orda kaçamam.
Ee keşke tarlusalı önceden başlasaydınYinede yetişmiyor ayarladığım izine ve sırf benim yüzümden üç kişinin izni zaten değişti mahvoldu.ve orda 9-10 gün kalınacağı için iş başı yapmam gereken zamanda tr de olamayacağım.iş yeri zaten çok sorunlu.bir taraftanda şu var ilacın 19. günü ultrason istiyor işte olursam çektiremem.ben bu yaz 1 hafta çalışıp bir hafta izin yapacam.çalıştığım haftaya denk gelebilir adetime bağlı olarak.ve diğer olumsuz tarafı nöbetler istanbulda değil bodrumda.burda olsa arada kaçardım orda kaçamam.
İnş canım benimİnşallah güzel olucak
Bence ikili transfer garantili oluyor
Valla en son kafayı gözü karartıp en büyük patrona söylicem artık beraber çalıştığım arkadaşlardan mı tepki alırım patrondan mı Allah bilir.küçük şeyleri bile o kadar çok takıyorum ki.bu durumlar beni yeyip bitiriyorHay Allahim nasil denk gelmis oyle ya
is konusunu ayarlamak cok zorrrr cok iyi biliyorum hele ki 9-10 gun az degil.
Dur bakalim gün dogmasan neler dogarbi ustune uyu uyan beki bi care belirir kafanda
Bitmeden olamazsınİnşallah bitmeden olurum.
CaaanSadesutlum senin güzel sonucunuda heyecanla bekliyoruz
Ben çok güzel bir şey bekliyorum ve umut ediyorum
Başlayacaktım elena beşine kadar deyince bildiği vardır doktor deyip bekledim ama dördünde başladım inş yarın sökülür.hay ben bu menapozunda, havadan sudan etkilenen reglininde….Ee keşke tarlusalı önceden başlasaydın
Canım senin bugün kaç gün oldu transfer sonrası?CanimsinInsallaaahh guzel haberler veririmmmmm.
Cok heyecanli günler seni bekliyooorr
Beyzoooooş iyiki geldinKlinik tatil dönüsü türklerin saldirisina ugrayacak anlasilanAgustos yolcusu cok masallah Rabbim emeklerimizin karsiligini versin insallah
S sibra631
Yok kendini yeme bitirme senden bi tane var özlerizzz seniValla en son kafayı gözü karartıp en büyük patrona söylicem artık beraber çalıştığım arkadaşlardan mı tepki alırım patrondan mı Allah bilir.küçük şeyleri bile o kadar çok takıyorum ki.bu durumlar beni yeyip bitiriyor
Ilk transferim 5. GünCanım senin bugün kaç gün oldu transfer sonrası?
Masallah masallah Allah arttirsin bu güzel haberleri cnmBeyzoooooş iyiki geldin
Özlemiştim vallah
Bugün bir arkadaşımızında pozitiv testini kutladık
Katiyen sinirleri bozmak yokIlk transferim 5. Gün
Ikinci transferim 3. Gün
Günler takildi gecmiyor sinirlerim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?