Kiz hele bende tik yokkk ben galiba regl olmadan baslayacagimZirkam ilaç bitince 3-7 gün içinde adet olucan kuzum
Kiz beni renkli yapmislarr bende anlamadim, bir anket vardi begendim yemekleri ordan vermislerKızlar bu nicelerimizin yanındaki guru falan ne? Birde nasıl pro üye olunuyor?
Beyzoş seni zoladexle kurutularKiz hele bende tik yokkk ben galiba regl olmadan baslayacagim
Aynen cnm benim anladigim kadariyla olmayacam benim korkum tedavideyken olmakBeyzoş seni zoladexle kurutular
Ay nasıl olacak senin işBeyzoş seni zoladexle kurutular
Yok 2-1 yani 3 tane neden bilmiyorum.Katiyen sinirleri bozmak yok
Çok önemli zamanlardan geçiyorsun
Bebişler annelerine bağlanıyor
Kuzum 2* 2 embriyo değilmi?
ccok güzel haber,ayy sonucuda guzel olsun insallahKızçelerim benide adrey aradı az önce bende inş 10 agustosda Kiev’de olacam ikili transfer yapılacak çok heyecanlandım sanki transfer günü gelmiş gibiyim şu an inş sonucu güzel olur
heyecanli kisimlar bitmis,simdi daha heyecanli gunleri beklemedeCnmm sağ ol var olStres yapmadım sadece kaybettiğim zamana üzüldüm o kadar Andrey döndü Elena sorun yok demiş 23/7 de usg istedi güxel çıkarsa iğne (geçen gün yazdığım) vurulucam aynı gün ve İnşşş 11/08 de kieve gidicez Budün donörlerimizi de seçtik başladık bakalımm Dualarınızda bana da yer berin ilk donasyon denemem ve diliyorum ki son olsun 2.ye gerek kalmasın
Beyzoşum öyle şey hiç bir zaman olmaz içini ferah tut ve Elenaya güvenAynen cnm benim anladigim kadariyla olmayacam benim korkum tedavideyken olmakbunuda esim aklima soktu
Kiz bende bilmiyom , böyle oluyormuki kizz benim basima neler acti bu igne böyle vay basima gelenler kuruttuu beniiAy nasıl olacak senin iş
Amin canım inş hepimizinccok güzel haber,ayy sonucuda guzel olsun insallah
Kiz ben güveniyomda ne bilim adam korkuttu beniBeyzoşum öyle şey hiç bir zaman olmaz içini ferah tut ve Elenaya güven
Zirkam umarım teansfer sonrası uçak seyahatları olmuyacakValla başınızı ağrıttım ama sanırım beni gece gece geren şey yarın sabah yine uçağa binecek olmam hatta yaz sonuna kadar her hafta binecek olmam ve şansıma hava yağmurlu deli gibi tırsıyorum.
Zaman sıu gibi aksınnnIlk transferim 5. Gün
Ikinci transferim 3. Gün
Günler takildi gecmiyor sinirlerim bozuk
İkisi seninle kalsınYok 2-1 yani 3 tane neden bilmiyorum.
Allahin hakki üctür dediler heralde
6 embriyo varmis digerleri cöp sanirim.
Zaman sıu gibi aksınnnburalar Pozitif haberlerinle şenlensinnn inşş Arkana yaslan ve bu güzel günlerin tadını çıkart cnmm bebeklerinn seninle
İkisi seninle kalsın
İnşallah biri kız biri erkek
Bulent hoca ikna eder bastan soyleyeyimHavuzu yapıştırır da benim havuzu karşılayacak durumum yok maalesefPrp yi der evet bende öyle düşü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?