Çok duygulandırdın beni canım, zaten ağlamaya yer arıyorum neyse yaşadığım son kötü deneyim olsun hiç birimiz daha fazla üzülmeyelim burada hepimizin geçmişi benzer ve ne kadar üzülüp bu yola girdiğimizi bizden başkasının anlaması çok zor allah dualarımızı kabul etsin hiç birimiz daha fazla üzülmeyelim🙏💞
Bluemoon nolursun çok üzme kendini
Sana kendimi örnek göstermek isterim
Kaç kere bu yolda içime cehennem ateşi girdi
Kaç defa hüsranlar yaşadım
Ama iyi ki varsınız,iyi ki bu platform var,göz yaşımı silip yeni güne,yeni umutlara başlardım
Burda benim gibinin ağır tecrübesine bak ve nolursun güçlü ol
Ben eminim histeroskopi ameliyatından sonra yeni işlemde sen inşallah Anne olucaksın🙏🏻
bunu canı dilden dilerim ve canı dilden dilerim sana❤️🥰

ayy kızlar buarada sinirlerim cok bozuldu.Akbank calismio iki gundur,yarin ve cumada calişmazsa napicaz bilmiyorum.butun paramiz orda😢 tl de euro daa.pazar gunu ucak.ooofffff..
Benim de kıbrısta ctesi günü oldu opu. Sabah gittim para dediler durdum kaldım, eftnin kapalı oldugunu hiç dusunemedim. Neyseki sorun çıkmadı, ptesi ödersin dediler. Parayı nakit cekip baska bir bankaya atamıyor musunuz

Benim de kıbrısta ctesi günü oldu opu. Sabah gittim para dediler durdum kaldım, eftnin kapalı oldugunu hiç dusunemedim. Neyseki sorun çıkmadı, ptesi ödersin dediler. Parayı nakit cekip baska bir bankaya atamıyor musunuz
malesef,sube kanali-atm-pos-internet bankaciligi hicbiri calismiyor..dünyaa tarihinde bir ilk 2 günlük kesinti😡

malesef,sube kanali-atm-pos-internet bankaciligi hicbiri calismiyor..dünyaa tarihinde bir ilk 2 günlük kesinti😡
Benim bi ovulasyonum bayrama digerinin de kendimi bildim bileli ilk kez 1 aylık havaalanın bakıma alınıp bütün uçusların kapanmasına ve benim komşu illerden birinden bilet alıp sonra o ilden de bütün kıbrıs uçuslarının iptal edilmesine denk gelmesi desem

Benim bi ovulasyonum bayrama digerinin de kendimi bildim bileli ilk kez 1 aylık havaalanın bakıma alınıp bütün uçusların kapanmasına ve benim komşu illerden birinden bilet alıp sonra o ilden de bütün kıbrıs uçuslarının iptal edilmesine denk gelmesi desem
😱😱 valllaa arkadaş nedir bu cektiğimiz😃 stresimiz azmış gibi bide bu seylerle uğraşıyoruz.
yalnız senin durumda sağlam küfürlükmüş pardon da🤭😄😄

Bluemoon nolursun çok üzme kendini
Sana kendimi örnek göstermek isterim
Kaç kere bu yolda içime cehennem ateşi girdi
Kaç defa hüsranlar yaşadım
Ama iyi ki varsınız,iyi ki bu platform var,göz yaşımı silip yeni güne,yeni umutlara başlardım
Burda benim gibinin ağır tecrübesine bak ve nolursun güçlü ol
Ben eminim histeroskopi ameliyatından sonra yeni işlemde sen inşallah Anne olucaksın🙏🏻
bunu canı dilden dilerim ve canı dilden dilerim sana❤️🥰
Sağol zazacım haklısın sen de çok üzüntüler yaşadın ama İnan benim yaşadıklarım da az değil, 10 tüp bebek tedavisi 3 donasyon 4 düşük bu süreçte yapılan tahliller doktor kapısında endişeli bekleyişleri,operasyonlar,1 kürtajımı narkozsuz yaptırdım düşün, ilaçlar histeroskopiler, laporoskopiler, hsg ler umutlar ve yaşanan hayal kırıkları, yarım kalan sevinçler, 5 yıldır tüm hayatım buna odaklanmış durumda hayatımın 5 yılı, akıp giden hayattan uzaklaşarak yalnızlaşarak geçti, herkesin yaşadıkları zorlukları kendine ağır ama İnan benim yaşadıklarımda az değil, allah kimseye bundan sonra bana da dilerim bu yolda hep güzel şeyler yaşatsın 🙏

😱😱 valllaa arkadaş nedir bu cektiğimiz😃 stresimiz azmış gibi bide bu seylerle uğraşıyoruz.
yalnız senin durumda sağlam küfürlükmüş pardon da🤭😄😄
Iki gün oturdum ağladım. Vergi diresinden kontrol memuru gelmiş ben gözler dolu dolu kızarmış adama cevap veriyorum falan. Ne isler çeviriyorlar burada acaba demistir kesin

Merhaba arkadaşlar gizliden takipte olanlardanım☺ Z Zaza74 ile bi süredir mesajlasiyoruz ben de onun etkisiyle katkısıyla kieve gittim ve 24 haziranda transferim olmuştu perşembe kanda test günüm ve bugün kendim test yaptim çok şükür pozitif🙏zaza ya demiştim pozitifi görürsem burdan herkesle paylaşacağım diye☺pozitifler daha da çoğalsın hepimize moral olsun kızlar insallah😍
Çok güzel sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah 🙏❤️

Sağol zazacım haklısın sen de çok üzüntüler yaşadın ama İnan benim yaşadıklarım da az değil, 10 tüp bebek tedavisi 3 donasyon 4 düşük bu süreçte yapılan tahliller doktor kapısında endişeli bekleyişleri,operasyonlar,1 kürtajımı narkozsuz yaptırdım düşün, ilaçlar histeroskopiler, laporoskopiler, hsg ler umutlar ve yaşanan hayal kırıkları, yarım kalan sevinçler, 5 yıldır tüm hayatım buna odaklanmış durumda hayatımın 5 yılı, akıp giden hayattan uzaklaşarak yalnızlaşarak geçti, herkesin yaşadıkları zorlukları kendine ağır ama İnan benim yaşadıklarımda az değil, allah kimseye bundan sonra bana da dilerim bu yolda hep güzel şeyler yaşatsın 🙏
Bluemoon icindeki atesi hepimiz cok iyi anliyoruz🙏 Sana devam etme gücü diliyoruz inan dualarimizda yer veriyoruz🤲❤️
Ozel olmassa eger histeroskopi neden tekrar yaptiracaksin? Yani klinik mi istedi bunu senden ?

Valla en son kafayı gözü karartıp en büyük patrona söylicem artık beraber çalıştığım arkadaşlardan mı tepki alırım patrondan mı Allah bilir.küçük şeyleri bile o kadar çok takıyorum ki.bu durumlar beni yeyip bitiriyor
Canımmm biraz sakin ol ummadığın bir şey olur bakarsın, stres yasak biliyorsun ❤️❤️ dualarım seninle 🙏

Arkadaşlar selam,
Bthgc sonucum:1954 çıktı. Galiba hamileyimmm 😅😅
Kısacası benim hikayem; Doktorumun Kasım 2020 de yumurta donasyonu önerisi ile başladı.. Araştırma yaparken karşıma kadınlar kulubü çıktı. Sessiz sessiz takip ederken, aklım Kıbrıs konusunda karışıktı daha da bi çok karıştı.. içime sinmeyen anlayamadığım şeyler vardı.. Öyle ki; eşim Kıbrıs'a materyal vermek için Havalimanına doğru yola çıkmışken; aradım ve geri dönmesini, bu tedaviyi istemediğimi, vazgeçtiğimi söyledim. 5-6 ay konuyu bir daha açmadık. Derken; siteye daha sık girmeye başladım, o sıralarda Zaza'nın mesajları dikkatimi çekti. Z Zaza74 'nın Kiev'e ilk ziyaret için gidişi, oradan yaptığı paylaşımlar, izlenimler sayesinde içime sinen zihnimde eğreti kalmayan bir şeyler oluştu.
Zazacığımın sayesinde biotexcomdan haberdar olduk, derken denemeye değer dedik ve biz de rotayı Kieve'e çevirdik.
Rabbim nasip ederse ki inşaallah eder bu yolculuğun keyfine vara vara yaşayacağız.
Rabbim sizlere de en kısa sürede bu mucizevi güzel mutluluğu yaşatsın inşaallah 🙏🙏🤲🤲🤲
Z Zaza74 Zazacım; kıymetli paylaşımların, yakınlığın ve ilgin için

Su gibi akıp gitsin işlerin canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah 🙏❤️
Ins canim cok saol😘

Can bluemooncum
Acın acımdır
Oladar içten anlıyorumki seni
İnsnıyormusun sevinemiyorum
Az önce eski mesajlarıma bakıyorum acaba transfer sonrası ne zaman düşüklerim oldu
Eski acılarımı okudukca içim titredi
Kızıcaksınız bana biliyorum
Ama elimde değil

Bluemoon icindeki atesi hepimiz cok iyi anliyoruz🙏 Sana devam etme gücü diliyoruz inan dualarimizda yer veriyoruz🤲❤️
Ozel olmassa eger histeroskopi neden tekrar yaptiracaksin? Yani klinik mi istedi bunu senden ?
Sağol canım benim biliyorum buradaki herkesin içindeki ateşi çok çok iyi anlıyorum ve dua ediyorum 🙏🙏 son 2 transferde de estrofeme başladıktan sonra rahimde ekstra bir kalınlaşma görülüyor polip olabilir diye ilkinde görülünce sulu hsg yapıldı olmadığı anlaşıldı estrofeme bağlı bu tip kalınlaşmalar olabiliyormuş çünkü rahim inceyken görülen bir şey yok temiz estrofemle kalınlaşıyor kievdeki il muayenemde de yoktu şu an için tek soru işareti o kalınlaşma emin olmak adına ben istedim doktorda ok demiş

Bluemooon inşallah biz anne olucaz😍😍😍🥰🥰🥰

Sağol canım benim biliyorum buradaki herkesin içindeki ateşi çok çok iyi anlıyorum ve dua ediyorum 🙏🙏 son 2 transferde de estrofeme başladıktan sonra rahimde ekstra bir kalınlaşma görülüyor polip olabilir diye ilkinde görülünce sulu hsg yapıldı olmadığı anlaşıldı estrofeme bağlı bu tip kalınlaşmalar olabiliyormuş çünkü rahim inceyken görülen bir şey yok temiz estrofemle kalınlaşıyor kievdeki il muayenemde de yoktu şu an için tek soru işareti o kalınlaşma emin olmak adına ben istedim doktorda ok demiş
İyi yapıyorsun kuzum
İşi garantiye al❤️

Can bluemooncum
Acın acımdır
Oladar içten anlıyorumki seni
İnsnıyormusun sevinemiyorum
Az önce eski mesajlarıma bakıyorum acaba transfer sonrası ne zaman düşüklerim oldu
Eski acılarımı okudukca içim titredi
Kızıcaksınız bana biliyorum
Ama elimde değil
Yooo o kadar eminim ki içimdeki buruk sevinçten be hissettiğin korkudan, eminin ev de yapabilsen her gün kan testi yaparsın, yarım kalan heyecan ve mutlulukların bize bıraktığı hasar bu, ben 3 günde 20 tane idrar testi yaptım o yüzden sana kızamam, yazdığın her yazıdaki arabaların çok farkındayım, allah gönlüne ferahlık versin bu kuruntuların hep mutlulukla taçlansın diye dua ediyorum sana🙏🌷

Back
X