Kızlarcım ben bulantıların esiriyim şu aralar iki güne bir acildeyim bebişkolar beni ele geçirdiler pozitif haberi alanlara mutluluklar, transfer olanlara hayırlı güzel pozitif haberler, tedavi bekleyenlere bolca sabır ve tatlı heyecanlar diliyorum Yarın kalp atışına gidiyorum dualarınıza talibim ve dualarımdasınız

Canım pandaaabende bizim uğur böceyimiz nerde diyorum
Kuzum yarına güzel haberlerini bekliyoruz
Pıtır pıtır sesler kulağını batırsın

Gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etin

Yaaaaaaaaaaaaaaaa ne guzel haberler bunlar Allah sağ salim yavrularını kucağına alıp öpüp koklamayi nasip etsin inşallah kuzuummm

Kizzz E Eftalios donörün resminimi gördünnn
Murat bey helal olsunn bu seferr anne olmadan dönmek yok Allahimm yüzünü güldürsünnnnnn
Benim sectigim donörlerden biri bana benziyorbaslasam artik yaaaa
Gordum Beyzosum valla hayatimda ilk defa gordum murat bey saolsun gosterdi kiz ayni bana benziyor esim bile sasurdi nasil bulmuslar diye benzemesinden ziyade insallah bu sefer fazla yumurta cikar yasida gencmis 1 tane cocugu varmis oyle soyledi murat bey hakkikaten bu sefer anne yapmadan yollamiycam dedi desene baya kalicam orda

Rabbim seninde saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah

Harikaa süper ilerliyorrr Ben inaniyorum canim bu sefer tamamdirAllahimmm yüzünüze gülsünn cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…