Tamam güzel diyorsun da zazam ultrason sonucunu bize bildireceksin dediler sonuç olarak onlara ne diyeceğim

Canım çok sevindim senin adına, bebeğinle birlikte uzun ve mutlu bir ömür diliyorum ailene. Ara sıra bebeğinle ilgili güzel anılar anlat bize kucak dolusu sevgilerimle

Ayyy nasıl güzel bir haber, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım çok ama çok sevindim senin adına.

İzmirli arkadaşımız bizi gizli takip ediyor
Lütfen beni aff etsin onun sonucunu paylaştığım için
Ama burda her kese umut olsun diye yaptım
Herkese merhaba..
Ben İzmirli arkadaş.
Herkese umut olduysa ne güzel ne mutlu. Ben pek yapamıyorum böyle paylaşımlar. Ama her yazdığınızı gözlerim dolarak, merakla, umutlanarak okuyordum. Biliyorum Zaza74 saysinde (ben yazmasamda) dualarınızda bende vardım. Ama inanın sizde benim dualarımdaydiniz ve dualarimdasiniz.
evet sonucum 1354 çıktı. Teste kadar kanamaydı beklemeydi omuzlarımda tonlarca ağırlık var gibiydi. Sonuç’u öğrenmem ile sanırım bir anda bi hafiflik geldi. Farklı hisler farklı duygular şöleni yaşadım. Şimdi daha da fazla dualarimdasiniz. Allah isteyen herkese kucağına almayı nasip eder insallah.

Cok iyi anladim canim benim
evet garanti olmasi acisindan kesinlikle cok iyi yapiyorsun.
Allah gonlune ferahlik versin bir an önce gic topla bizler hep burdayiz birbirimize destek olmak icin

Allah'ım hayırlı doğumlar nasip etsin sağ salim saglikla kucağına al inşallah yavrucuğunu. 26/7 da dualarımız seninle. Darısı hepimize. Bütün çektiğin acıları unutturacak günlerin olsun

İnşallah bu sıkıntılardan sonra bu güzel haberle güzel bir hamilelik yaşarsın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Çok mutlu oldum senin adına bundan sonrada gebisligin tadını çıkar. Allah'ım sağ salim yavrucuğunu kucağına aldırsın

Çok çok çok mutluyum sibracim
Sibracim çok çok ama çok mutluyum arka arkaya güzel pozitif sonuçlar inanın gözlerim doluyor sevinçten. Canım arkadaşım Allah'ım sağ salim kucağına almak nasip etsin. Bu güzel günlerin tadını çıkarın. Darısı geride bekleyen tüm arkadaşlarımıza

Çok çok tebrik ediyorum Şimdi eşime bahsediyordum 3 transfer 3 ü de pozitif diye o da umutlanıyor benim gibi Rabbim sağlıkla büyümesini ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinn inşallah

Z Zaza74 Zazacım şu anki ilaç prokolun ne paylaşmanda sakınca var mı? Kievde kıbrıstan farklı mı bu süreç de merak ettim. Karşılaştırman gerekirse
Hemen
Sabah:
Prolutex25mg*1-göbekten
Estrofem 1
Probiyotik 1
Vitamin E 1
Folik asit 1
Duphaston 1
Utrojestan fitil 200 mg 1
Öğlen:
Estrofen 1
Utrojestan fitil200 mg 1
Cleksan 0.4 1 göbekten
Akşam:
Vitamin E 1
Coraspirin 100 mg 1
Prednol 8 mg 1
Duphaston 1
Estrofem 1
Gece:4.00
Estrofem1
Utrojestan fitil 1
3 günde bir oksiprogesteron 2 ampul popodan
Haftada bir İVİG serum
Birde transfer gününden haftada 1 Pregnyl 5000
popodan
Pregnyl pazartesi sonuncuydu
İvig serum 2 tane kaldı
Çok şükür oda bitiyor

Hayırlı olsun arkadaşım. Kucağına almak da nasip olsun

Telefonuma goruntusunu aldım tesekkür ederim. Kendim için saklayacam o gün geldiğinde bilgili olayım

Gözünüz aydin canim benim cok sevindim❤Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah

Canımsınyaaa
Beni aff etinmi

Çok çok tebrik ediyorum Şimdi eşime bahsediyordum 3 transfer 3 ü de pozitif diye o da umutlanıyor benim gibi Rabbim sağlıkla büyümesini ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinn inşallah
Durubalım Ozsugozu unutun
Birde benimle aynı transferi olan fransız kadın
5 pızitiv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…