Tamam güzel diyorsun da zazam ultrason sonucunu bize bildireceksin dediler sonuç olarak onlara ne diyeceğimZumron sana bir şey açıklayımı,ben bu tedavimde başladığımda hiç kontrole bile gitmedim türkiyede,18 gün estrofem kullanıp içimde ne var ne yok hakikaten bilmedim,19 gün Elena baktı ve tamam progesterona başlaya biliriz dedi
Canım çok sevindim senin adına, bebeğinle birlikte uzun ve mutlu bir ömür diliyorum ailene. Ara sıra bebeğinle ilgili güzel anılar anlat bizeKadınlar Kulübünün güzel ve cesur yürekli kadınları,
Burayla tanıştıktan sonra hayatım değişti. Çok acı çektim tıpkı sizler gibi 5 deneme 2 hamilelik 1 evlat kaybı ve hüsran acı keder... Tam vazgeçtim artık istemiyorum diyip isyan ederken sizlere tutunarak bir daha denedim ve Rabbime binlerce kez şükür olsun ki "sen bir daha hamile kalsan yine bebeğini düşürürsün" diyen doktor müsvettesine karşı 26.07.2021 de Rabbimin izniyle bebeğimi sağsağlim kucağıma alacağım.
Hamilelik süreci boyunca hepiniz- adını bildiğim bilmediğim herkes- dualarımdaydınız. Çok şükür ki çok güzel haberler aldık Allah'ım bu haberleri çoğaltsın bu sayfada inşallah. Doğuma giderken de hep duamda olacaksınız. Uzunca bir süre foruma giremeyeceğimi düşünüyorum ve bu yüzden hepinizden helallik istiyorum. Lütfen hiç vazgeçmeyin evlat sahibi olmaktan, savaşın Rabbim günü geldiğinde hepinizi mükafatlandıracak ve her daim duamda olacaksınız. Hepinizi çok seviyorum kızlar
İnşallah zazacım dileyen isteyen her kadın anne olsunBluemooon inşallah biz anne olucaz
Ayyy nasıl güzel bir haber, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canımArkadaşlar selam,
Bthgc sonucum:1954 çıktı. Galiba hamileyimmm
Kısacası benim hikayem; Doktorumun Kasım 2020 de yumurta donasyonu önerisi ile başladı.. Araştırma yaparken karşıma kadınlar kulubü çıktı. Sessiz sessiz takip ederken, aklım Kıbrıs konusunda karışıktı daha da bi çok karıştı.. içime sinmeyen anlayamadığım şeyler vardı.. Öyle ki; eşim Kıbrıs'a materyal vermek için Havalimanına doğru yola çıkmışken; aradım ve geri dönmesini, bu tedaviyi istemediğimi, vazgeçtiğimi söyledim. 5-6 ay konuyu bir daha açmadık. Derken; siteye daha sık girmeye başladım, o sıralarda Zaza'nın mesajları dikkatimi çekti. Z Zaza74 'nın Kiev'e ilk ziyaret için gidişi, oradan yaptığı paylaşımlar, izlenimler sayesinde içime sinen zihnimde eğreti kalmayan bir şeyler oluştu.
Zazacığımın sayesinde biotexcomdan haberdar olduk, derken denemeye değer dedik ve biz de rotayı Kieve'e çevirdik.
Rabbim nasip ederse ki inşaallah eder bu yolculuğun keyfine vara vara yaşayacağız.
Rabbim sizlere de en kısa sürede bu mucizevi güzel mutluluğu yaşatsın inşaallah
Z Zaza74 Zazacım; kıymetli paylaşımların, yakınlığın ve ilgin için sonsuz teşekkürler
Herkese merhaba..İzmirli arkadaşımız bizi gizli takip ediyor
Lütfen beni aff etsin onun sonucunu paylaştığım için
Ama burda her kese umut olsun diye yaptım
Cok iyi anladim canim benimSağol canım benim biliyorum buradaki herkesin içindeki ateşi çok çok iyi anlıyorum ve dua ediyorumson 2 transferde de estrofeme başladıktan sonra rahimde ekstra bir kalınlaşma görülüyor polip olabilir diye ilkinde görülünce sulu hsg yapıldı olmadığı anlaşıldı estrofeme bağlı bu tip kalınlaşmalar olabiliyormuş çünkü rahim inceyken görülen bir şey yok temiz estrofemle kalınlaşıyor kievdeki il muayenemde de yoktu şu an için tek soru işareti o kalınlaşma emin olmak adına ben istedim doktorda ok demiş
Allah'ım hayırlı doğumlar nasip etsin sağ salim saglikla kucağına al inşallah yavrucuğunu. 26/7 da dualarımız seninle. Darısı hepimize. Bütün çektiğin acıları unutturacak günlerin olsunKadınlar Kulübünün güzel ve cesur yürekli kadınları,
Burayla tanıştıktan sonra hayatım değişti. Çok acı çektim tıpkı sizler gibi 5 deneme 2 hamilelik 1 evlat kaybı ve hüsran acı keder... Tam vazgeçtim artık istemiyorum diyip isyan ederken sizlere tutunarak bir daha denedim ve Rabbime binlerce kez şükür olsun ki "sen bir daha hamile kalsan yine bebeğini düşürürsün" diyen doktor müsvettesine karşı 26.07.2021 de Rabbimin izniyle bebeğimi sağsağlim kucağıma alacağım.
Hamilelik süreci boyunca hepiniz- adını bildiğim bilmediğim herkes- dualarımdaydınız. Çok şükür ki çok güzel haberler aldık Allah'ım bu haberleri çoğaltsın bu sayfada inşallah. Doğuma giderken de hep duamda olacaksınız. Uzunca bir süre foruma giremeyeceğimi düşünüyorum ve bu yüzden hepinizden helallik istiyorum. Lütfen hiç vazgeçmeyin evlat sahibi olmaktan, savaşın Rabbim günü geldiğinde hepinizi mükafatlandıracak ve her daim duamda olacaksınız. Hepinizi çok seviyorum kızlar
İnşallah bu sıkıntılardan sonra bu güzel haberle güzel bir hamilelik yaşarsın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahHerkese merhaba..
Ben İzmirli arkadaş.
Herkese umut olduysa ne güzel ne mutlu. Ben pek yapamıyorum böyle paylaşımlar. Ama her yazdığınızı gözlerim dolarak, merakla, umutlanarak okuyordum. Biliyorum Zaza74 saysinde (ben yazmasamda) dualarınızda bende vardım. Ama inanın sizde benim dualarımdaydiniz ve dualarimdasiniz.
evet sonucum 1354 çıktı. Teste kadar kanamaydı beklemeydi omuzlarımda tonlarca ağırlık var gibiydi. Sonuç’u öğrenmem ile sanırım bir anda bi hafiflik geldi. Farklı hisler farklı duygular şöleni yaşadım. Şimdi daha da fazla dualarimdasiniz. Allah isteyen herkese kucağına almayı nasip eder insallah.
Çok mutlu oldum senin adına bundan sonrada gebisligin tadını çıkar. Allah'ım sağ salim yavrucuğunu kucağına aldırsınHerkese merhaba..
Ben İzmirli arkadaş.
Herkese umut olduysa ne güzel ne mutlu. Ben pek yapamıyorum böyle paylaşımlar. Ama her yazdığınızı gözlerim dolarak, merakla, umutlanarak okuyordum. Biliyorum Zaza74 saysinde (ben yazmasamda) dualarınızda bende vardım. Ama inanın sizde benim dualarımdaydiniz ve dualarimdasiniz.
evet sonucum 1354 çıktı. Teste kadar kanamaydı beklemeydi omuzlarımda tonlarca ağırlık var gibiydi. Sonuç’u öğrenmem ile sanırım bir anda bi hafiflik geldi. Farklı hisler farklı duygular şöleni yaşadım. Şimdi daha da fazla dualarimdasiniz. Allah isteyen herkese kucağına almayı nasip eder insallah.
Çok çok çok mutluyum sibracimArkadaşlar selam,
Kısacası benim hikayem; Doktorumun Kasım 2020 de yumurta donasyonu önerisi ile başladı.. Araştırma yaparken karşıma kadınlar kulubü çıktı. Sessiz sessiz takip ederken, aklım Kıbrıs konusunda karışıktı daha da bi çok karıştı.. içime sinmeyen anlayamadığım şeyler vardı.. Öyle ki; eşim Kıbrıs'a materyal vermek için Havalimanına doğru yola çıkmışken; aradım ve geri dönmesini, bu tedaviyi istemediğimi, vazgeçtiğimi söyledim. 5-6 ay konuyu bir daha açmadık. Derken; siteye daha sık girmeye başladım, o sıralarda Zaza'nın mesajları dikkatimi çekti. Z Zaza74 'nın Kiev'e ilk ziyaret için gidişi, oradan yaptığı paylaşımlar, izlenimler sayesinde içime sinen zihnimde eğreti kalmayan bir şeyler oluştu.
Zazacığımın sayesinde biotexcomdan haberdar olduk, derken denemeye değer dedik ve biz de rotayı Kieve'e çevirdik.
Rabbim nasip ederse ki inşaallah eder bu yolculuğun keyfine vara vara yaşayacağız.
Z Zaza74 Zazacım; kıymetli paylaşımların, yakınlığın ve ilgin için sonsuz teşekkürler
Sibracim çok çok ama çok mutluyum arka arkaya güzel pozitif sonuçlar inanın gözlerim doluyor sevinçten. Canım arkadaşım Allah'ım sağ salim kucağına almak nasip etsin. Bu güzel günlerin tadını çıkarın. Darısı geride bekleyen tüm arkadaşlarımızaArkadaşlar selam,
Çok çok tebrik ediyorumHerkese merhaba..
Ben İzmirli arkadaş.
Hadi bakalım sadesutlum sıra sendeKesin 3 üzler geliyooooorr
Harika bir haber coooook mutlu oldum
Cooook
Allahim kucagina almayi nasip etsin sibram
Hemen
Hayırlı olsun arkadaşım. Kucağına almak da nasip olsunHerkese merhaba..
Ben İzmirli arkadaş.
Telefonuma goruntusunu aldım tesekkür ederim. Kendim için saklayacam o gün geldiğinde bilgili olayımHemen
Sabah:
Prolutex25mg*1-göbekten
Estrofem 1
Probiyotik 1
Vitamin E 1
Folik asit 1
Duphaston 1
Utrojestan fitil 200 mg 1
Öğlen:
Estrofen 1
Utrojestan fitil200 mg 1
Cleksan 0.4 1 göbekten
Akşam:
Vitamin E 1
Coraspirin 100 mg 1
Prednol 8 mg 1
Duphaston 1
Estrofem 1
Gece:4.00
Estrofem1
Utrojestan fitil 1
3 günde bir oksiprogesteron 2 ampul popodan
Haftada bir İVİG serum
Birde transfer gününden haftada 1 Pregnyl 5000
popodan
Pregnyl pazartesi sonuncuydu
İvig serum 2 tane kaldı
Çok şükür oda bitiyor
Gözünüz aydin canim benim cok sevindim❤Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallahHerkese merhaba..
Ben İzmirli arkadaş.
CanımsınyaaaHerkese merhaba..
Ben İzmirli arkadaş.
Durubalım Ozsugozu unutunÇok çok tebrik ediyorumŞimdi eşime bahsediyordum 3 transfer 3 ü de pozitif diye o da umutlanıyor benim gibi Rabbim sağlıkla büyümesini ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinn inşallah
Kızzz bunu bana yazmışlarTelefonuma goruntusunu aldım tesekkür ederim. Kendim için saklayacam o gün geldiğinde bilgili olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?