Beyzosum insallah bu sefer icim kipir kipir daha rahatim bide yarim gitti ya murat bey daha rahat olacak diyor insallah canim hepimiz anne oluruzHarikaa süper ilerliyorrrBen inaniyorum canim bu sefer tamamdir Allahimmm yüzünüze gülsünn cnmm
Burda herkes sana dua ediyor olacak. Sen de bize güzel haberler vereceksin. Her işte vardir bir hayır, diyerek yeni başlangıçlar ve güzel sonuçların olsun.Tek tek yazamadım hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar, bu yolda hiç birimizin emekleri sekteye uğramadan hayırlısıyla beneklerimizi kucağımıza alalım, 2 gün cidden çok kötüydüm ağlamaktan göz pınarlarım kuruycak zannettim bu sabah regli oldum ve yeni umıtlarla güne uyandım, inşallah 2. De ben de sizlere güzel haberlerle dönerim, hemen doktorumdan histeroskopi için randevu aldım, gelen güzel haberlerde umutlarımı yeşertti, her gün güzel haberler alalım bu sayfa hep mutlulukla dolsun, bizler bunu çokça hakediyoruz
ahhh canım arkadaşım beniiimmmÇok çok çok mutluyum sibracim
Sibracim çok çok ama çok mutluyum arka arkaya güzel pozitif sonuçlar inanın gözlerim doluyor sevinçten. Canım arkadaşım Allah'ım sağ salim kucağına almak nasip etsin. Bu güzel günlerin tadını çıkarın. Darısı geride bekleyen tüm arkadaşlarımıza
Amin inşallahh Tamaracımım,Ayyy nasıl güzel bir haber, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canımçok ama çok sevindim senin adına.
İnşallah kendiliğinden olur canım hiç tedavilerle uğraşman gerekmez3 aydır kendi kendime adet oluyorum temmuzda gidecektik ama benim bu durumdan dolayi kafam epey karışıkaynen bende düşünüyorum eyvah gitti yumurta diye benim durum baya karışık ama yıkılmadım ayaktayım doktorlar yumurtan yok diyor adet oluyorum gidiyorum demekki varmış catlamiş diyor başka doktor bak bakalım başka varmı diyorum baska göremiyorum diyor e bu kiz napsın şimdi demiyor doktorlar
Durubalım Ozsugozu unutun
Birde benimle aynı transferi olan fransız kadın
5 pızitiv
Tedaviniz şans dolu olsunMerhabalar ben de temmuzda kibrista nakil olucam. Saglikli mutlu bebekler olacaksa hayatlarimiza katilsinlar insallah. Yorumlarinizi okuyorum.buraya yazmasak da yalniz degiliz. Umarim saglikli huzurlu bebekler hayirlisiyla hayatimiza katilirlar
Arkadaşım ne söylesem kifayetsiz, biliyorum ama önce geleceğe bakmaya gayret et.. geleceği değiştirebilirsin ama geçmişe kudretimiz yetmez.. Bunda da bir hayır vardır.. şu an sana ne iyi geliyorsa onu yap, kendini onarmalısın, ruhunu iyileştirmelisin.. umudunu yitirme ne olur.. Bende de hiçbir belirti yoktu, 2 gün öncesine kadar inan bana diplerdeydimmm.. sonra şöyle dua ettim; ben içinde bulunduğum şartları zorlayarak sadece elimden geleni değil bunun daha da fazlasını yaptım.. Olmuyorsa; Rabbimin takdiri demek ki bizim için bu yöndeymiş dedim.. içimi temiz bir huzur kapladı.. Çünkü" kun fe yekun".. Rabbim ol derse oluverir.. Hiiiç şüphesiz...Sağol zazacım haklısın sen de çok üzüntüler yaşadın ama İnan benim yaşadıklarım da az değil, 10 tüp bebek tedavisi 3 donasyon 4 düşük bu süreçte yapılan tahliller doktor kapısında endişeli bekleyişleri,operasyonlar,1 kürtajımı narkozsuz yaptırdım düşün, ilaçlar histeroskopiler, laporoskopiler, hsg ler umutlar ve yaşanan hayal kırıkları, yarım kalan sevinçler, 5 yıldır tüm hayatım buna odaklanmış durumda hayatımın 5 yılı, akıp giden hayattan uzaklaşarak yalnızlaşarak geçti, herkesin yaşadıkları zorlukları kendine ağır ama İnan benim yaşadıklarımda az değil, allah kimseye bundan sonra bana da dilerim bu yolda hep güzel şeyler yaşatsın
Sağlıkla kucağınıza almanız dileğiylee, Şimdiden rabbim anneli babalı büyütsün inşaallahKadınlar Kulübünün güzel ve cesur yürekli kadınları,
Burayla tanıştıktan sonra hayatım değişti. Çok acı çektim tıpkı sizler gibi 5 deneme 2 hamilelik 1 evlat kaybı ve hüsran acı keder... Tam vazgeçtim artık istemiyorum diyip isyan ederken sizlere tutunarak bir daha denedim ve Rabbime binlerce kez şükür olsun ki "sen bir daha hamile kalsan yine bebeğini düşürürsün" diyen doktor müsvettesine karşı 26.07.2021 de Rabbimin izniyle bebeğimi sağsağlim kucağıma alacağım.
Hamilelik süreci boyunca hepiniz- adını bildiğim bilmediğim herkes- dualarımdaydınız. Çok şükür ki çok güzel haberler aldık Allah'ım bu haberleri çoğaltsın bu sayfada inşallah. Doğuma giderken de hep duamda olacaksınız. Uzunca bir süre foruma giremeyeceğimi düşünüyorum ve bu yüzden hepinizden helallik istiyorum. Lütfen hiç vazgeçmeyin evlat sahibi olmaktan, savaşın Rabbim günü geldiğinde hepinizi mükafatlandıracak ve her daim duamda olacaksınız. Hepinizi çok seviyorum kızlar
Haklısın sibracım hayat bir sınav allah dayanma gücünü veriyor günler geçtikçe acı hafifliyor, hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah bu yolda güzel yazılarımız vardır, güzel dileklerin için teşekkür ederim canımArkadaşım ne söylesem kifayetsiz, biliyorum ama önce geleceğe bakmaya gayret et.. geleceği değiştirebilirsin ama geçmişe kudretimiz yetmez.. Bunda da bir hayır vardır.. şu an sana ne iyi geliyorsa onu yap, kendini onarmalısın, ruhunu iyileştirmelisin.. umudunu yitirme ne olur.. Bende de hiçbir belirti yoktu, 2 gün öncesine kadar inan bana diplerdeydimmm.. sonra şöyle dua ettim; ben içinde bulunduğum şartları zorlayarak sadece elimden geleni değil bunun daha da fazlasını yaptım.. Olmuyorsa; Rabbimin takdiri demek ki bizim için bu yöndeymiş dedim.. içimi temiz bir huzur kapladı.. Çünkü" kun fe yekun".. Rabbim ol derse oluverir.. Hiiiç şüphesiz...
Demek ki zamanı var.. zamanından önce olmuyor.. sen yeter ki sağlıklı ol, kendini iyi hisset..
mücadeleni yine vereceksin, pes etmek yok
Dualarımda olacaksın.. seninle birlikte en kısa zamanda sevineceğiz bak göreceksin
çok teşekkür ederim, arkadaşımSibracım tebrik ederim, gözün aydın sağlıkla kucağına aldığın haberleride alalım inşallah
çok teşekkür ederim, arkadaşımmmMasallahhhhhh hayirli olsunnnn cnmmm Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsinnn süperr haberler geliyorrr darisi hepimizin basina kizlarrrr
Kuzlar benim canım sıkıldı ayaklarım hşç üşümüyor aksine pazartesi transfer olmuştum tutmadı mi acaba?
çok çok çoook teşekkür ederim, Amin inşaallah sağlıkla büyütürüz
aminnnn inşaallah, çok teşekkür ediyorum.. Darısı sizlereeeeCanım çok tebrik ederim çok ğüzel haberler bunlar nasıl seviniyorum hamile haberleri duydukça darısı isteyen herkesin başına sağlıkla kucagına alırsın inş
Çok teşekkür ederimNe kadar sevindim anlatamamBariz çoğul gebelik canımmm Rabbim sağlıkla büyümelerini ve sağlık mutlulukla kucağına almayı nasip etsinn inşşş Herşey gönlünce olsunnn bu enerji ve coşkuyla ardından gelenlere dua etmeyi unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?