Harikaa süper ilerliyorrr Ben inaniyorum canim bu sefer tamamdirAllahimmm yüzünüze gülsünn cnmm
Beyzosum insallah bu sefer icim kipir kipir daha rahatim bide yarim gitti ya murat bey daha rahat olacak diyor insallah canim hepimiz anne oluruz

Burda herkes sana dua ediyor olacak. Sen de bize güzel haberler vereceksin. Her işte vardir bir hayır, diyerek yeni başlangıçlar ve güzel sonuçların olsun.

ahhh canım arkadaşım beniiimmm çok çok çooook sağol, güzel dileklerin için aminn inşaalllahh bu sene kucaklarımız minnaklarla dolsun inşaallahh hepinizden sırasıyla güzel haberler bekliyoruzz

İnşallah kendiliğinden olur canım hiç tedavilerle uğraşman gerekmez

Durubalım Ozsugozu unutun
Birde benimle aynı transferi olan fransız kadın
5 pızitiv
ver coşkuyuuuu valla süpeeer Paçalarımdan heryerimden umut ve inanç akıyoorrr İyi ki varsınız iyi ki burası var buraya girdiğimde bambaşka bir dünyaya girmiş gibi hissediyorum Ve herşeyden önemlisi yalnız olmadığımı görüyorum

Merhabalar ben de temmuzda kibrista nakil olucam. Saglikli mutlu bebekler olacaksa hayatlarimiza katilsinlar insallah. Yorumlarinizi okuyorum.buraya yazmasak da yalniz degiliz. Umarim saglikli huzurlu bebekler hayirlisiyla hayatimiza katilirlar
Tedaviniz şans dolu olsun
İnşallah hamileler karvanına katılırsınız

Arkadaşım ne söylesem kifayetsiz, biliyorum ama önce geleceğe bakmaya gayret et.. geleceği değiştirebilirsin ama geçmişe kudretimiz yetmez.. Bunda da bir hayır vardır.. şu an sana ne iyi geliyorsa onu yap, kendini onarmalısın, ruhunu iyileştirmelisin.. umudunu yitirme ne olur.. Bende de hiçbir belirti yoktu, 2 gün öncesine kadar inan bana diplerdeydimmm.. sonra şöyle dua ettim; ben içinde bulunduğum şartları zorlayarak sadece elimden geleni değil bunun daha da fazlasını yaptım.. Olmuyorsa; Rabbimin takdiri demek ki bizim için bu yöndeymiş dedim.. içimi temiz bir huzur kapladı.. Çünkü" kun fe yekun".. Rabbim ol derse oluverir.. Hiiiç şüphesiz...
Demek ki zamanı var.. zamanından önce olmuyor.. sen yeter ki sağlıklı ol, kendini iyi hisset..
mücadeleni yine vereceksin, pes etmek yok
Dualarımda olacaksın.. seninle birlikte en kısa zamanda sevineceğiz bak göreceksin

Kızlar üşenmedim kadınlar klübüne yazdığım ilk mesajımı buldum
Ama eski mesajları okudukca içim yandı
İnşallah eskide kaldı

Eklentiler

• 2FED6ACA-524F-4215-9038-09AB50AA38C4.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 112
Sağlıkla kucağınıza almanız dileğiylee, Şimdiden rabbim anneli babalı büyütsün inşaallah

Haklısın sibracım hayat bir sınav allah dayanma gücünü veriyor günler geçtikçe acı hafifliyor, hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah bu yolda güzel yazılarımız vardır, güzel dileklerin için teşekkür ederim canım

Masallahhhhhh hayirli olsunnnn cnmmm Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsinnn süperr haberler geliyorrr darisi hepimizin basina kizlarrrr
çok teşekkür ederim, arkadaşımmm aminnn aminnn aminn
En kısa zamanda sizleri de bekliyoruzzz, ona göreee

çok çok çoook teşekkür ederim, Amin inşaallah sağlıkla büyütürüz
evet maaşallah güzel sonuçlar geliyor eli kulağında Ağustos Eylülün... daha da güzel müjdeli haberler alacağız inşaallah

Çok teşekkür ederim aminnn inşaallah
Dualarımdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…