- 19 Şubat 2018
- 794
- 3.951
- 63
hersey gönlünüze göre ilerlesin insallahGynolife da murat bey de arkadaşım
Beraberiz orda asyaGynolife da murat bey de arkadaşım
Keske denk gelseydik sen karar vermemistin o zaman ben temmuz sonu orda olucam insallahGynolife da murat bey de arkadaşım
Aynen öyle görünüyor ,çoğunluk temmuz ağustos galiba ben özellikle yaz tatilin girmesini bekledim zaten kaç aydır beklemedeydimhersey gönlünüze göre ilerlesin insallahtemmyz-ağustos yoğunlaşıyor vallaa
Kiz unuturmuyum daha sonra yazmadin dedimki herhalde karar vermedi kismet buguneymis seni gordugume sevindim sende benim dualarimdasin herzaman ben seni eylul ayi filan gider düşünmüştüm iyi yapmissin karar vermekle cok sevindim canim insallah hayirli olacagina inaniyorum ben yurektenEvet cnm doğru hatırladın, ben sana özelden yazmıştım ordan hatırlamışsındırevet geçen ay netleştirdim artık .Senin merkezdeyim gynolife da bende. enis beye haber vericem birazdan baslayalim tedaviye diye ,transfer bayrama denk gelir büyük ihtimal.
Insallahhh kuzum bizlerde hepimizde ekleniriz hamileler listesineAynen öyle görünüyor ,çoğunluk temmuz ağustos galiba ben özellikle yaz tatilin girmesini bekledim zaten kaç aydır beklemedeydim.hamile arkadaslarimiz da çok sayfada inşallah bir daha ki ayda bizde onlara ekleniriz
Ben 2 merkez arasında kararsızdım, özelden senle konuştuğum gibi 3 4 arkadaşla yazıştık, merkezlerle de görüşünce tekrar haziranda netleştirdim artık. Ben de temmuz sonu gibi dönerim heralde kıbrıstan, belki denk geliriz senin tarih belli miKeske denk gelseydik sen karar vermemistin o zaman ben temmuz sonu orda olucam insallah
Tekrar rahatsız etmiyim demistimKiz unuturmuyum daha sonra yazmadin dedimki herhalde karar vermedi kismet buguneymis seni gordugume sevindim sende benim dualarimdasin herzaman ben seni eylul ayi filan gider düşünmüştüm iyi yapmissin karar vermekle cok sevindim canim insallah hayirli olacagina inaniyorum ben yurekten
Rahatsiz etmek ne demek kuzum askolsun bildigim kadariyla herzaman elimden geldigince yardimci olurum . hepimiz bu yollardan gectik hepimiz birbirimizi cok iyi anlariz .cok sevindim tedavin icin insallah bu sefer bende unutluyum canim.Tekrar rahatsız etmiyim demistimbende bu sefer çok inanarak başladım, geçen sene eylülde aslında ben gidiyordum kibrisa her şey hazırdı, uçak seferim iptal edildi o yuzden gidememiştim( o zaman başka merkezdeydim ).simdi tekrar başladık bakalım en baştan .inşallah hepimiz için en güzeli olur arkadaşım, ben senin adına da çok ınanıyorum bu sefer
Benimde canim 29 temmuz agustos basi orda olucam allah nasip kismet ederse canimBen 2 merkez arasında kararsızdım, özelden senle konuştuğum gibi 3 4 arkadaşla yazıştık, merkezlerle de görüşünce tekrar haziranda netleştirdim artık. Ben de temmuz sonu gibi dönerim heralde kıbrıstan, belki denk geliriz senin tarih belli mi
P Ponciknasip rabbim kolaylık transferini geçirttisin gönlünden tek ikiz hangisi geçiyorsa o olsun sonucumuz pozitif olsun...KIZLAR YARIN P Ponciknasip 'İN TRANSFER GÜNÜ.CANIM ŞİMDİDEN ALLAH RAST GETİRSİN İNŞALLAH CANINA YAPIŞSINLAR.
@pandaaa CANIM KALP ATIŞI RANDEVUNU SONUCUNU YAZ BİZE İKİZ Mİ TEKMİ SENİN BEBİŞLER.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤P Ponciknasip rabbim kolaylık transferini geçirttisin gönlünden tek ikiz hangisi geçiyorsa o olsun sonucumuz pozitif olsun...
Hadi P Ponciknasip bebişlerini al da gell
Canım cok sevindik senin adına,inşallah sıkıca tutunurlar sana,Kiev de karsilasmistik cok merak ediyordum sonucu,umut oldun bizlereHerkese merhaba..
Ben İzmirli arkadaş.
Herkese umut olduysa ne güzel ne mutlu. Ben pek yapamıyorum böyle paylaşımlar. Ama her yazdığınızı gözlerim dolarak, merakla, umutlanarak okuyordum. Biliyorum Zaza74 saysinde (ben yazmasamda) dualarınızda bende vardım. Ama inanın sizde benim dualarımdaydiniz ve dualarimdasiniz.
evet sonucum 1354 çıktı. Teste kadar kanamaydı beklemeydi omuzlarımda tonlarca ağırlık var gibiydi. Sonuç’u öğrenmem ile sanırım bir anda bi hafiflik geldi. Farklı hisler farklı duygular şöleni yaşadım. Şimdi daha da fazla dualarimdasiniz. Allah isteyen herkese kucağına almayı nasip eder insallah.
perryy cim canim cok sevindim.netleştiniz miBende sinsi sinsi okuyanlardanımher duanıza en içten halimle amin dedim Neler yaşamışsınız ne emekler vermişsiniz son olsun inşallah Anne olmak uğruna emek harcayan göz yaşı döken tüm hanım arkadaşlarım emeklerinin karşılığını çifter çifter alsın inşallah
Bu arada eşimi de ikna etmişken 3-4 ay sonrasına bende aranızdayım ufak ufak notlarımı almaya başladım bile
abla bu ilaçlar ne kadar süre kullanilcak, yada doğuma kadar kullanacağın ilaçlar varmi burda?Hemen
Sabah:
Prolutex25mg*1-göbekten
Estrofem 1
Probiyotik 1
Vitamin E 1
Folik asit 1
Duphaston 1
Utrojestan fitil 200 mg 1
Öğlen:
Estrofen 1
Utrojestan fitil200 mg 1
Cleksan 0.4 1 göbekten
Akşam:
Vitamin E 1
Coraspirin 100 mg 1
Prednol 8 mg 1
Duphaston 1
Estrofem 1
Gece:4.00
Estrofem1
Utrojestan fitil 1
3 günde bir oksiprogesteron 2 ampul popodan
Haftada bir İVİG serum
Birde transfer gününden haftada 1 Pregnyl 5000
popodan
Pregnyl pazartesi sonuncuydu
İvig serum 2 tane kaldı
Çok şükür oda bitiyor
Olacak cnm bu sefer dualarimiz seninle, Rabbim tez zamanda kucağını doldursun,bekleyişin mucize ile son bulsunGordum Beyzosum valla hayatimda ilk defa gordum murat bey saolsun gosterdi kiz ayni bana benziyor esim bile sasurdi nasil bulmuslar diye benzemesinden ziyade insallah bu sefer fazla yumurta cikar yasida gencmis 1 tane cocugu varmis oyle soyledi murat bey hakkikaten bu sefer anne yapmadan yollamiycam dedi desene baya kalicam orda
Ben bayadır düşünüyorum aslında , artık son düşükten sonra eşimde ümidini kesti bendenperryy cim canim cok sevindim.netleştiniz mi
insallaah 2022 de bebeklerimiz kucağımızda oluraaayyy yaşasınnn,gelsiin bebişler
Cok güzel Rabbim yolunuzz acik etsin canim, Su gibi gecsin tedavin ve yavrularina kavus insallahBende sinsi sinsi okuyanlardanımher duanıza en içten halimle amin dedim Neler yaşamışsınız ne emekler vermişsiniz son olsun inşallah Anne olmak uğruna emek harcayan göz yaşı döken tüm hanım arkadaşlarım emeklerinin karşılığını çifter çifter alsın inşallah
Bu arada eşimi de ikna etmişken 3-4 ay sonrasına bende aranızdayım ufak ufak notlarımı almaya başladım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?