Disardan gizlice okuyup takip eden arkadaslara sesleniyorum bende oyleydim ilk tedavimden once acaba yazsam mi diye dusunculerim oldu empati kurabiliyorum ben iyiki yazmisim iyiki uye olmusum diyorum cok sey ogrendim size tek bisey soyleyeyim çıkın çıkın gelin bacim bizim sayfada herkese yer var❤❤❤❤❤

hersey gönlünüze göre ilerlesin insallah temmyz-ağustos yoğunlaşıyor vallaa
Aynen öyle görünüyor ,çoğunluk temmuz ağustos galiba ben özellikle yaz tatilin girmesini bekledim zaten kaç aydır beklemedeydim .hamile arkadaslarimiz da çok sayfada inşallah bir daha ki ayda bizde onlara ekleniriz

Kiz unuturmuyum daha sonra yazmadin dedimki herhalde karar vermedi kismet buguneymis seni gordugume sevindim sende benim dualarimdasin herzaman ben seni eylul ayi filan gider düşünmüştüm iyi yapmissin karar vermekle cok sevindim canim insallah hayirli olacagina inaniyorum ben yurekten

Insallahhh kuzum bizlerde hepimizde ekleniriz hamileler listesine

Keske denk gelseydik sen karar vermemistin o zaman ben temmuz sonu orda olucam insallah
Ben 2 merkez arasında kararsızdım, özelden senle konuştuğum gibi 3 4 arkadaşla yazıştık, merkezlerle de görüşünce tekrar haziranda netleştirdim artık. Ben de temmuz sonu gibi dönerim heralde kıbrıstan, belki denk geliriz senin tarih belli mi

Tekrar rahatsız etmiyim demistim bende bu sefer çok inanarak başladım,geçen sene eylülde aslında ben gidiyordum kibrisa her şey hazırdı, uçak seferim iptal edildi o yuzden gidememiştim( o zaman başka merkezdeydim ).simdi tekrar başladık bakalım en baştan .inşallah hepimiz için en güzeli olur arkadaşım, ben senin adına da çok ınanıyorum bu sefer

Rahatsiz etmek ne demek kuzum askolsun bildigim kadariyla herzaman elimden geldigince yardimci olurum . hepimiz bu yollardan gectik hepimiz birbirimizi cok iyi anlariz .cok sevindim tedavin icin insallah bu sefer bende unutluyum canim.

Benimde canim 29 temmuz agustos basi orda olucam allah nasip kismet ederse canim

Bende sinsi sinsi okuyanlardanım her duanıza en içten halimle amin dedim Neler yaşamışsınız ne emekler vermişsiniz son olsun inşallah Anne olmak uğruna emek harcayan göz yaşı döken tüm hanım arkadaşlarım emeklerinin karşılığını çifter çifter alsın inşallah
Bu arada eşimi de ikna etmişken 3-4 ay sonrasına bende aranızdayım ufak ufak notlarımı almaya başladım bile

Canım cok sevindik senin adına,inşallah sıkıca tutunurlar sana,Kiev de karsilasmistik cok merak ediyordum sonucu,umut oldun bizlere

perryy cim canim cok sevindim.netleştiniz mi
insallaah 2022 de bebeklerimiz kucağımızda olur aaayyy yaşasınnn,gelsiin bebişler

abla bu ilaçlar ne kadar süre kullanilcak, yada doğuma kadar kullanacağın ilaçlar varmi burda?

Olacak cnm bu sefer dualarimiz seninle, Rabbim tez zamanda kucağını doldursun,bekleyişin mucize ile son bulsun

perryy cim canim cok sevindim.netleştiniz mi
insallaah 2022 de bebeklerimiz kucağımızda olur aaayyy yaşasınnn,gelsiin bebişler
Ben bayadır düşünüyorum aslında , artık son düşükten sonra eşimde ümidini kesti benden ben kiev konusun açtım Kıbrıs daha iyi değil midir en azından dilini biliyoruz tanıdıklarımız var diyor anlaşamadığımız tek nokta bu oldu şimdilik
2023 yılında çocuklarla toplu kamp yerinde tatil yapıyoruz salarız çocuklarımız oohh misss

Cok güzel Rabbim yolunuzz acik etsin canim, Su gibi gecsin tedavin ve yavrularina kavus insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…