Canim❤ Allah razi olsun ins.. kizlar duanizda unutmayin ins

tedavi sürecine olumlu yada olumsuz etki anlamında yapılmış bir çalışma var mı?Ben olsam önce ona bakar ona göre karar verirdim.Belkide doktorunda bu sebeple pek ılımlı yaklaşmamış olabilir
İşte hiç bir çalışma yok
Neyse şu dönemde vücuda alışkın olmadığı bir şey vermeyeyim dengesi şaşmasın

tamam işte orda 19.gün elena bakmış.Biz elenaya baktıramadığımız için bizde burdan ultrason istiyorlar.Öncesinde zaten baktırmaya gerek yok zazada baktırmamış tatlım.
Zirkam ama ben bir delilik yaptım
Ama onuda söyleyim,okadar çok hazırlık yaptımki artık nasıl olacağındanda haberdardım

aahh nasil hayranim sanA azmin istikrarin vallaa sonuna kdar helal olsun
ayricaaa her türlü kahve delisiyim barista eğitimim bilee var
Canim cok tesekkur ederim bebis icin gitti kilolar bendeeeeee kahvesiz yapamayanlardanim insanlar spora termoslarla su götürür ben termos icinde kahve götürüyorum

Kollajen genç insanlara ek takviye genelde spor yapanlara veririm,ama senin gibi tatlı genç kızlar illa ki kollajen cildime istiyorum dediklerinde yine kırmam veririm
Sadece çok yüksek doz alma
Aldıysan yüksek doz haftada 2 defa iç
Akşam saatlerinde tüket
Sabah saatlerindede probiyotik kullan

Yol arkadaşlarım merhabalar ,bende gizli takipçilerdenim sayfamız çok aktif yetişemiyorum bazen, ama okuduklarımın hepsine teker teker dua ediyorum Regl oldum bugün ve tedaviye başlayacağız hayırlısıyla artik o yüzden gün yüzüne çıkma vakti geldi dualarınızda bana da yer verirseniz çok mutlu olurum

Asya merve seni hatirliyorum daha once takipteydin karistirmiyorsam eger bir yorumda vardi senin begenilerde vardin tamam hatirladim tedavi icin karar asamasindaydin cok sevindim karar verdigine canim hayirli olsun cook sevindim buna dualarimiz seninle

hayirli uğurlu olsun tedavin nerde baslıyorsunuz

Evet cnm doğru hatırladın, ben sana özelden yazmıştım ordan hatırlamışsındır evet geçen ay netleştirdim artık .Senin merkezdeyim gynolife da bende. enis beye haber vericem birazdan baslayalim tedaviye diye ,transfer bayrama denk gelir büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…