Kızlar geldiğinizde karantinada olacaksanız eğer mutlaka yanınızda yiyecek içeck getirin bol bol yemekleri çok kötü bizim 2. günümüz burda yiyebildiğimiz tek şey kahvaltıBenimde canim 29 temmuz agustos basi orda olucam allah nasip kismet ederse canim
Süpersin canim rabbim tedavini hayirli kılsın insallahBende sinsi sinsi okuyanlardanımher duanıza en içten halimle amin dedim Neler yaşamışsınız ne emekler vermişsiniz son olsun inşallah Anne olmak uğruna emek harcayan göz yaşı döken tüm hanım arkadaşlarım emeklerinin karşılığını çifter çifter alsın inşallah
Bu arada eşimi de ikna etmişken 3-4 ay sonrasına bende aranızdayım ufak ufak notlarımı almaya başladım bile
Siz karantinadamisiniz orda canim kalkti diye biliyordum ben daha dogrusu gynolifta bana karantina uygulamasi olmuycak dediKızlar geldiğinizde karantinada olacaksanız eğer mutlaka yanınızda yiyecek içeck getirin bol bol yemekleri çok kötü bizim 2. günümüz burda yiyebildiğimiz tek şey kahvaltı
Kuzum telefonla disardan yemek siparisi verin ona izin veriyorllarKızlar geldiğinizde karantinada olacaksanız eğer mutlaka yanınızda yiyecek içeck getirin bol bol yemekleri çok kötü bizim 2. günümüz burda yiyebildiğimiz tek şey kahvaltı
Hangi merkez sizin arkadaşımKızlar geldiğinizde karantinada olacaksanız eğer mutlaka yanınızda yiyecek içeck getirin bol bol yemekleri çok kötü bizim 2. günümüz burda yiyebildiğimiz tek şey kahvaltı
Bende görüştüm az önce çift aşı varsa karantina uygulaması kalkmış. Aşının ertesi günü gidilebiliyormus kibrisaSiz karantinadamisiniz orda canim kalkti diye biliyordum ben daha dogrusu gynolifta bana karantina uygulamasi olmuycak dedi
Tamam simdi anladim seni bazen kafam basmiyor özürKızlar geldiğinizde karantinada olacaksanız eğer mutlaka yanınızda yiyecek içeck getirin bol bol yemekleri çok kötü bizim 2. günümüz burda yiyebildiğimiz tek şey kahvaltı
Ayynen enis bey asilarimun bittiginiduyunca karantina yokdedi serbestce dolasabilirsiniz dediBende görüştüm az önce çift aşı varsa karantina uygulaması kalkmış. Aşının ertesi günü gidilebiliyormus kibrisa
valla o kadar korkuyor ki kıbrıs halkı corona virüsünden asla dışarı salmıyorlar. dediğiniz gibi dışarıdan söyledik canım. Yanımızda da bir şeyler getirmiştik allahtanSiz karantinadamisiniz orda canim kalkti diye biliyordum ben daha dogrusu gynolifta bana karantina uygulamasi olmuycak dedi
Halil İbrahim Tekin in merkezi canım. Çok araştırdım en donanımlı en uzun vadede bu işi yapan tek doktordu güvnedik geldik bakalım 13 yumurta toplanmış bugün 1. gün inşallah hepsi sağlıklı olur 12 sinde transferim olacak dualarınızı eksik etmeyin lütfenHangi merkez sizin arkadaşım
Hadi inşallah pelin inşallah bolca sağlıklı yumutaların olurHalil İbrahim Tekin in merkezi canım. Çok araştırdım en donanımlı en uzun vadede bu işi yapan tek doktordu güvnedik geldik bakalım 13 yumurta toplanmış bugün 1. gün inşallah hepsi sağlıklı olur 12 sinde transferim olacak dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Çift aşı olanlaradamı karantina var canım .Kızlar geldiğinizde karantinada olacaksanız eğer mutlaka yanınızda yiyecek içeck getirin bol bol yemekleri çok kötü bizim 2. günümüz burda yiyebildiğimiz tek şey kahvaltıçift
Bana da aynısını söyledi meltem hanım. Çift aşı olanlara yok demişti,Siz karantinadamisiniz orda canim kalkti diye biliyordum ben daha dogrusu gynolifta bana karantina uygulamasi olmuycak dedi
Çok güzel 13 yumurta toplanmış, inşallah sağlıkla ilerleyip sana bebiş olarak gelirlerHalil İbrahim Tekin in merkezi canım. Çok araştırdım en donanımlı en uzun vadede bu işi yapan tek doktordu güvnedik geldik bakalım 13 yumurta toplanmış bugün 1. gün inşallah hepsi sağlıklı olur 12 sinde transferim olacak dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Amin Canım inşallah rabbim emeklerimzn karşılığını hayrılı sağlıklı yavrular ile versin inşallah. Dün merkezde ben dışında başka kadınlarıda görünce bi tuhaf oldum. İçimden dedim allahım sen hiçbir kadını annelik duygusunu mahrum etme...Hadi inşallah pelin inşallah bolca sağlıklı yumutaların olur
İnşallah yaa valla o kadar çok heyecan var ki ağlamamaya çalışıyorum pozitif olmak daha iyi geliyormuş kızlar inanın dua edin gerisini rabbime bırakın. Çok zor evet ama stres yapmamak güzel düşünmek inanın iyi gliyorÇok güzel 13 yumurta toplanmış, inşallah sağlıkla ilerleyip sana bebiş olarak gelirler
havaalanına indiğinzde sizede test yapıyorlar canım ama karantina yasağı yok sanırım sizlereÇift aşı olanlaradamı karantina var canım .
Şartlar ne?
Canım bana yarım litre su içmeniz yeterli olacaktır dedilerKizlar transfer icin cok sıkışık mi olmaliyiz???
Cok saol tamam canim❤Canım bana yarım litre su içmeniz yeterli olacaktır dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?