Benimde canim 29 temmuz agustos basi orda olucam allah nasip kismet ederse canim
Kızlar geldiğinizde karantinada olacaksanız eğer mutlaka yanınızda yiyecek içeck getirin bol bol yemekleri çok kötü bizim 2. günümüz burda yiyebildiğimiz tek şey kahvaltı

Süpersin canim rabbim tedavini hayirli kılsın insallah

Kızlar geldiğinizde karantinada olacaksanız eğer mutlaka yanınızda yiyecek içeck getirin bol bol yemekleri çok kötü bizim 2. günümüz burda yiyebildiğimiz tek şey kahvaltı
Siz karantinadamisiniz orda canim kalkti diye biliyordum ben daha dogrusu gynolifta bana karantina uygulamasi olmuycak dedi

Kuzum telefonla disardan yemek siparisi verin ona izin veriyorllar

Tamam simdi anladim seni bazen kafam basmiyor özür bazi otellerin yemekleri kötü olabiliyor disardan soyleyin telefonla ben ilk tedavimde oyke yaptim yemek servisi yok dendi disardan siparis veriyosun kaldigin otele otelde gorevliler yardimci olur canim kapina kadar oda numarana kadar getiriyorlar.

Siz karantinadamisiniz orda canim kalkti diye biliyordum ben daha dogrusu gynolifta bana karantina uygulamasi olmuycak dedi
valla o kadar korkuyor ki kıbrıs halkı corona virüsünden asla dışarı salmıyorlar. dediğiniz gibi dışarıdan söyledik canım. Yanımızda da bir şeyler getirmiştik allahtan

Hangi merkez sizin arkadaşım
Halil İbrahim Tekin in merkezi canım. Çok araştırdım en donanımlı en uzun vadede bu işi yapan tek doktordu güvnedik geldik bakalım 13 yumurta toplanmış bugün 1. gün inşallah hepsi sağlıklı olur 12 sinde transferim olacak dualarınızı eksik etmeyin lütfen

Hadi inşallah pelin inşallah bolca sağlıklı yumutaların olur

Kızlar geldiğinizde karantinada olacaksanız eğer mutlaka yanınızda yiyecek içeck getirin bol bol yemekleri çok kötü bizim 2. günümüz burda yiyebildiğimiz tek şey kahvaltıçift
Çift aşı olanlaradamı karantina var canım .
Şartlar ne?

Çok güzel 13 yumurta toplanmış, inşallah sağlıkla ilerleyip sana bebiş olarak gelirler

Hadi inşallah pelin inşallah bolca sağlıklı yumutaların olur
Amin Canım inşallah rabbim emeklerimzn karşılığını hayrılı sağlıklı yavrular ile versin inşallah. Dün merkezde ben dışında başka kadınlarıda görünce bi tuhaf oldum. İçimden dedim allahım sen hiçbir kadını annelik duygusunu mahrum etme...

Çok güzel 13 yumurta toplanmış, inşallah sağlıkla ilerleyip sana bebiş olarak gelirler
İnşallah yaa valla o kadar çok heyecan var ki ağlamamaya çalışıyorum pozitif olmak daha iyi geliyormuş kızlar inanın dua edin gerisini rabbime bırakın. Çok zor evet ama stres yapmamak güzel düşünmek inanın iyi gliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…