tedavi sürecine olumlu yada olumsuz etki anlamında yapılmış bir çalışma var mı?Ben olsam önce ona bakar ona göre karar verirdim.Belkide doktorunda bu sebeple pek ılımlı yaklaşmamış olabilir

eskiden oyle icerdim cunku.zaten canim hitabini degistirmene gerek yok ben nick i degistirmeden kazenlik bi durum yok,ben drgistirebiliyrm hemyaziklik bi durumda degil yahuu

Ablacım maşallah, harika sonuc
Abla senle taşıdığımızda hissetmiştim olacağını, cok tatli bir anne olacaksin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Çok güzel, bizi de haberdar et lütfen, senin kadar olmasa da biz de heyecanla bekliyoruz güzel haberlerini. Bulantılarin da üçüncü ayda bitecektir biraz sabır bu da hamileliğin cilveleri işte

Z Zaza74 cancağızım geriye dönüp bakma, o negatif enerjiyi kendine çekme. Bitti geçti o günler şimdi önünde şahane bir yol var sen o yolda önüne bakarak yürü. Üzülüp bebeklerini de strese sokma.
İyi aklında tutuyorsun o ilaç reçetesini ben olsam karıştırdım bir de bu kadar ilaçtan sonra hala yemek yiyebiliyor musun acaba insanın karnı doyar ya, bildiğin bir tabak ilaç

Canim❤ Allah razi olsun ins.. kizlar duanizda unutmayin ins

tedavi sürecine olumlu yada olumsuz etki anlamında yapılmış bir çalışma var mı?Ben olsam önce ona bakar ona göre karar verirdim.Belkide doktorunda bu sebeple pek ılımlı yaklaşmamış olabilir
İşte hiç bir çalışma yok
Neyse şu dönemde vücuda alışkın olmadığı bir şey vermeyeyim dengesi şaşmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…