Rezerv sıkıntısı varsa aslında nadiren de olsa kalıcı menapoza sokabiliyormuş bu iğneler. Adenomiyozis için zoladex olacaksın dediğinde doktorum başka bi doktora daha danışmıştım, “rezerv sıkıntısı yoksa”yapılabilir yorumu gelmişti. Neyse çok araştırmak iyi değil biraz salmak lazım dimi 😌
Renkli vitaminlerime devam edeyim ben en iyisi🍬🍭🤣
Doğumdan sonra düşünürüz kolajeni sporu da 😬
Cok tatlisin ya🥰🥰🥰🥰🥰

Rezerv sıkıntısı varsa aslında nadiren de olsa kalıcı menapoza sokabiliyormuş bu iğneler. Adenomiyozis için zoladex olacaksın dediğinde doktorum başka bi doktora daha danışmıştım, “rezerv sıkıntısı yoksa”yapılabilir yorumu gelmişti. Neyse çok araştırmak iyi değil biraz salmak lazım dimi 😌
Renkli vitaminlerime devam edeyim ben en iyisi🍬🍭🤣
Doğumdan sonra düşünürüz kolajeni sporu da 😬
Ben hamile halimle bile spor yaparim gibi geliyor yapmayinca pismanlik olusuyor yransferden once yoga yapicam bu vucuttaki kotu enerjiyi alir. Hayta muray beyve hemsireleride karsima alir yoga yaptiririm transfere girdiklerinde relax olurlar 😁😁😁

Eğer nerede yaptıracağınız karar verdiysen yetişir, ama merkezine bilgi verirsen çok iyi olur donör seçimi için hazırlık yapmalari gerekebilir. Yolun açık olsun, Allah muradini nasip etsin inşallah 🙏
Evet kibrisa karar verdik. Bir takim tahlil tetkikler istiyolar. Insallah sorun olmaz cok stres yaptim. Sonucta 50 bin vericez eli bos donmek de var. nasip işi .Butun merkrzler yetisir dedi. Nasil donor belirlenecek kisacik zamanda anlamadim.

Zirkam bugün çok kötüydüm
Sabahtan kanamam başladı
Bana dua edin🤲😞
Rabbimin izni ile Bebeğin sana tutundu
Bu kanama korktuğuna göre yoğun ve tutunma kanaması gibi az değil.Belki de rahim boş keseleri eliyor ve dışarı atıyor,senin bebeğin orada daha rahat rahat büyüyecek.Dualarım Seninle Rabbim yardımcın olsun güç kuvvet versin bebeğe ve sakin kalabilmen için sana.Biz iyi düşünelim

Maşallah panda Allah nazarlardan korusun canım🥳🥳🥳 sağ salim kucağına almayı da nasip etsin 💝💝💝
Hayırlı olsun kalbi duyduğun an ilk oh deyip nefes alma anı oluyor.Rabbim sana 3 tane yollamış tabiki başın üstünde evlatların. Benim ikizlerim var 2.5 yasinda bugün yan komşu 5 saat icin kendi 2.5 yaşındaki ikizlerinide bana bıraktı.Ev kreş gibiydi. Çıldıracaktım .Dilerim yavrularını sag sağlim kucağına alırsın ve dilerim uslu kuzu olurlar yoksa işin hayal ettiğinden bile zor.Not = Pablo m yanlışlıkla sana yazdım anlaşılmıştır Pandaya yazicaktim.Hemen yanlış yazdığımı fark ettimde silmek istemedim.Bence bu bir işaret senin kuzuların olucak nedense buna çok inanıyorum.Insallahh

Canım üzülme lütfen hemen, daha iyileri vardi yanlış hatırlamıyorsam, ama bu embriyoların ne yapacağını kestirmek zor bakarsın yarın en iyisi o olur seni de şaşırtır 🙏❤️
Tesekkür ederim Tamaracım. Yok uzülmedim ilk defa yasadigim icin tam olarak neyin ne oldugunu çözemiyorum daha. Bi de dün yumurtalıklarım mı artık nereyse alt karnım kasık üstüm ağrımaya başladı yarın doktora gidecem onun gerginligi sardı biraz. Isallah iltihap kapmamisimdir. Her seyin en kotusunden bakiyorum galiba

Hayırlı olsun kalbi duyduğun an ilk oh deyip nefes alma anı oluyor.Rabbim sana 3 tane yollamış tabiki başın üstünde evlatların. Benim ikizlerim var 2.5 yasinda bugün yan komşu 5 saat icin kendi 2.5 yaşındaki ikizlerinide bana bıraktı.Ev kreş gibiydi. Çıldıracaktım .Dilerim yavrularını sag sağlim kucağına alırsın ve dilerim uslu kuzu olurlar yoksa işin hayal ettiğinden bile zor:KK66:
Morum canım benim ağzından bal damlıyor valla💋💋💋 hamile olan 3üz bekliyen panda 🐼 ben değilim canım. Ama Allah söyletti inşallah bende sizler gibi ikiz üçüz annesi olurum 🥰🥰,bize de nasip olur inşallah♥️♥️♥️

Back
X