Zirkam bugün çok kötüydüm
Sabahtan kanamam başladı
Bana dua edin
Zaza’cım korkman normal. Ama sende bebeğinde iyi olacaksınız. Bizde dua ediyoruz
Morkanatlım dediği gibi boş keseleri atıyor rahim. Burda herkes yaşadı neredeyse. Bide sana 4 tane koyuldu düşün.

İyi olmana çok sevendim. Allahım sen Zazayı ve bebeğini koru ya rabbim. çok duygulandım.

Cok şükür canım. Dualarım seninle. Dua okumak dışında elini rahmine koyup bebeginle konuş bol bol o da işe yarar.

Zaza canim hepimizin odunu kopartti senin yaramazlar
Cok sukur seninle bebek. Artik kendine genis genis ferah alani kapti , sagliklisini yola tek basina devam edecek , seni Anne yapacak Allahin izniyle.
Sen yeter ki kotu dusuncelerini aklina getirme, kalbimiz ve dualarimi seninle

Zazacım senle konuştuktan sonra o kadar dua ettim kiAllah evladını sana bağışlasın meleğimsağlıkla bebeğini kucağına al inşallah

Ayy ağlamam geldi yaa offf ki ne offffffYaa nasıl dua ettimmm bilsen Allahıma şükürler olsun Şimdi eminim artık yutunamayanları temizledi vücudunBen tüm kalbimle inanıyorummm anne olacaksın içib rahat olsun bugün olduğu gibi hergün, Sen doğum yapana kadar dualarımız seninle Allahım sana ve bebeğine sağlık versinnn Sağlıkla büyüsünn ve Sağlıkla kucağına almayı nasipp etsinn

Canım iyi olacaksın tabiki bebeğinde iyi olacak allahın izniyle. Çoğul gebelik tutunca bunlar normal karşılanıyor. Hiç kendini stres yapma 3-4 aylık gebe olanlarda bile senin gibi kanama oluyor. Seninki çok yeni ve dediğin gibi sağlıksız olanları attı belkide vücut.
Sende iyi ki varsın , iyi ki mücadelene şahitiz O kadar yol gösterdin tecrübelerini paylaştın herkese yardımcı olmaya çalıştın. Allah yüzüne baksın canımcım.
Güzelce yat dinlen hiç yorma kendini. Seviyoruz seni

Sibram canım Sibram doktoru akşam beklerken elimi karnıma koydum ve dayanmadan bana yazdığın duayı okudum
Yemin ederim okadar rahatlattı ki beni
Allah seni arkadaşlıktan eksik etmedin
Canım Arkadaşım, sen çok kıymetlisin Rabbimin izniyle sen Anne olacaksın, buna tüm kalbimle inanıyorum.. iyi düşünelim iyilikler bizimle olsun inşallah

Kurban oldugum Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin canim , birsürü teyzesi var miniklerin dualarimiz hep seninle

Benim kocaman ailemsiniz
Nakadar mutluyum beni sevenlerim çok
Dua edenlerim çok
Bu nakadar güzel duygu
Bu sevgiyle,sizin sevginizle ben iyi olucam
Cok sukur zazacim.Dualarimizdasin esime anneme bile dua ettirdim.Tum bu yolda olan bacilarima Rabbim anne olabilmeyi nasip eylesin.Mubarek sela vakti yurekten dua ediyorum.

Z Zaza74 canımsın ödümü kopartta bebişin.çok şükür iyisin bebeğimizde iyi bin şükür sen herkesten çok dua alıyorsun
Benim dualarımda seninle okudukça allahım zazamın bebeğine can ver dedim okurken son sayfalara geldim kanaman kesilmiş oh be dedim sen anne olacaksın bunu biliyorsun bebeğin seninle
Herkese yardım ediyorsun allahım da sana yardım edecek sağlıkla kucağına alacaksın
Allah yar ve yardımcın olsun

Panda ilaç protokolün nasıl canım, hangi ilaçları alıyorsun?
Progestan 200 fitil günde 3 kez 2 adet aynı anda 8 saat ara ile,
Oksapar iğne göbekten 0,4lük günde 1 tane,
Coraspin 100 günde 1 kez 1 adet,
8. Haftaya kadar esrofem günde 1 kez 5 adet,
Elevit vitamin günde 1 kez 1 adet,
Bulantılardan dolayı Prilam alıyordum günde 4 kez, kesmediği için dün dramamine olarak güncellendi

Pandaa kuzum üçüz gebelik için progesteron az değilmi?
harbi sen gençsin,ama yinede doktoruna sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…