Maşallah panda Allah nazarlardan korusun canım sağ salim kucağına almayı da nasip etsin
Hayırlı olsun kalbi duyduğun an ilk oh deyip nefes alma anı oluyor.Rabbim sana 3 tane yollamış tabiki başın üstünde evlatların. Benim ikizlerim var 2.5 yasinda bugün yan komşu 5 saat icin kendi 2.5 yaşındaki ikizlerinide bana bıraktı.Ev kreş gibiydi. Çıldıracaktım .Dilerim yavrularını sag sağlim kucağına alırsın ve dilerim uslu kuzu olurlar yoksa işin hayal ettiğinden bile zor.Not = Pablo m yanlışlıkla sana yazdım anlaşılmıştır Pandaya yazicaktim.Hemen yanlış yazdığımı fark ettimde silmek istemedim.Bence bu bir işaret senin kuzuların olucak nedense buna çok inanıyorum.Insallahh

Canım üzülme lütfen hemen, daha iyileri vardi yanlış hatırlamıyorsam, ama bu embriyoların ne yapacağını kestirmek zor bakarsın yarın en iyisi o olur seni de şaşırtır
Tesekkür ederim Tamaracım. Yok uzülmedim ilk defa yasadigim icin tam olarak neyin ne oldugunu çözemiyorum daha. Bi de dün yumurtalıklarım mı artık nereyse alt karnım kasık üstüm ağrımaya başladı yarın doktora gidecem onun gerginligi sardı biraz. Isallah iltihap kapmamisimdir. Her seyin en kotusunden bakiyorum galiba

Morum canım benim ağzından bal damlıyor valla hamile olan 3üz bekliyen panda ben değilim canım. Ama Allah söyletti inşallah bende sizler gibi ikiz üçüz annesi olurum ,bize de nasip olur inşallah

Zirkam bugün çok kötüydüm
Sabahtan kanamam başladı
Bana dua edin
Kuzum yeni gördüm bol bol yat dinlen dualarım seninle ve aklım sende allahım bebeğini sana bağışlasın inş sorun yoktur ve olan durum ilerlemez elenaya ulaştın mı ne dediler

Canım çok afedersin @Eftalios yazmışsın ben görmedim o yüzden yazdım kusuruma bakma lütfen
Kusura bakacak bişey yok canım mesaide olunca ara ara giriyorum toplu cevap vereyim derken cepten kaçıyor arada bazı mesajlar.sen söyleki ikinci bir kontrol olur hayatım

Z Zaza74 canım sana dört tane transfer edildi Belkide vücudun doğal redüksiyon yapıyor.Nolur iyi düşün geçmişi i düşünüp kötüyü çağırma.Baktım saat 07:00 de yazmışsın beğenmişsin bende işi var galiba diye düşündüm nes6373 dü galiba seni sorunca birden panik oldum.Bak bir çok kişi dua ediyor bence doğru yere tutunamayanlardan vücudun kendi indirgemesini yapıyor.Allah’ın izni ile bir tanecik yavrun sana kalacak.Doktordan haber alır almaz yaz bize lütfen.Allah seninde bebeğininde yar ve yardımcısı olsun.İnş yaşadığın olumsuzluk bununla kalır Buda nazar boncuğu olur

Zirkam bugün çok kötüydüm
Sabahtan kanamam başladı
Bana dua edin
Canim zazam simdi gordum senin mesajini rabbim yardimcin olsun insallah sorun yoktur dualarim senin icin be bebegin icin rabbim zazayi ve bebisini sen koru sen buyuksun sen herkesi korursun minicik bebisimizi ve zazamizi koru allahim

Canım mor kanatlar Çok teşekkür ederim, evet zor bir süreç beni bekliyor inşallah Rabbim kolaylaştırır Azıcık huni takarız napalım

Z Zaza74 bir gelişme var mı kanaman azaldı mı doktora gittin mi durumun ne arkadaşım İnan çok meraktayım okuduğumdan beri.Hepümiz gebeliğinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için dua ediyoruz.birde şu var biliyorsun bazen gebeliğini adet görerek geçiren kadınlar var.Allah bebeğini sana seni bebeğine bağışlasın inşallah.

Z Zaza74 nın telefonu olan varsa wats app tan falan sorabilir mi? Durumu neymiş nasılmış?
Günaydın,
Dün akşam görüştüm, hastaneye gitmiş ve dr emin konuşmamakla birlikte olumsuz değerlendirmede de bulunmamış. 1 hafta sonra ultrason görüntülenmesinin daha net bilgi verilebileceğini söylemiş. Kanaması azalmıştı, bel ağrısı sancısı da azalmıştı, gün içerisindeki gibi değilmiş.
Rabbim bebişlerini de Zazacımı da korusun Bugün dilerim benzer durum tekrar yaşanmaz.. Dualarımızla destek olacağız, Rabbim esirgesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…