Z Zaza74 canım sana dört tane transfer edildi Belkide vücudun doğal redüksiyon yapıyor.Nolur iyi düşün geçmişi i düşünüp kötüyü çağırma.Baktım saat 07:00 de yazmışsın beğenmişsin bende işi var galiba diye düşündüm nes6373 dü galiba seni sorunca birden panik oldum.Bak bir çok kişi dua ediyor bence doğru yere tutunamayanlardan vücudun kendi indirgemesini yapıyor.Allah’ın izni ile bir tanecik yavrun sana kalacak.Doktordan haber alır almaz yaz bize lütfen.Allah seninde bebeğininde yar ve yardımcısı olsun.İnş yaşadığın olumsuzluk bununla kalır Buda nazar boncuğu olur

Zirkam bugün çok kötüydüm
Sabahtan kanamam başladı
Bana dua edin
Canim zazam simdi gordum senin mesajini rabbim yardimcin olsun insallah sorun yoktur dualarim senin icin be bebegin icin rabbim zazayi ve bebisini sen koru sen buyuksun sen herkesi korursun minicik bebisimizi ve zazamizi koru allahim

Canım mor kanatlar Çok teşekkür ederim, evet zor bir süreç beni bekliyor inşallah Rabbim kolaylaştırır Azıcık huni takarız napalım

Z Zaza74 bir gelişme var mı kanaman azaldı mı doktora gittin mi durumun ne arkadaşım İnan çok meraktayım okuduğumdan beri.Hepümiz gebeliğinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için dua ediyoruz.birde şu var biliyorsun bazen gebeliğini adet görerek geçiren kadınlar var.Allah bebeğini sana seni bebeğine bağışlasın inşallah.

Z Zaza74 nın telefonu olan varsa wats app tan falan sorabilir mi? Durumu neymiş nasılmış?
Günaydın,
Dün akşam görüştüm, hastaneye gitmiş ve dr emin konuşmamakla birlikte olumsuz değerlendirmede de bulunmamış. 1 hafta sonra ultrason görüntülenmesinin daha net bilgi verilebileceğini söylemiş. Kanaması azalmıştı, bel ağrısı sancısı da azalmıştı, gün içerisindeki gibi değilmiş.
Rabbim bebişlerini de Zazacımı da korusun Bugün dilerim benzer durum tekrar yaşanmaz.. Dualarımızla destek olacağız, Rabbim esirgesin

Ahh canım yeni görüyorum hem mesajını hem listeyi.. rabbim çoğalarak arttırsın bu listedeki isimleri inşallah. Hayırlı haberleri vereceğim bayramda bende size inşallah

Gynolife nereyi ayarlamıştı size bende bir bakayım o otele?
Ilk tedavimde merkeze yakun bir oteldi brosurlerini saklamistim bulayim adini yaxarim sana . Bu sefer ben kendi herzaman kaldigimiz otelde kalicam otel ayarlamaniza gerek yok dedim enis beye. Ilk kaldigimiz otelde guzeldi ama tek kotu tarafi balkonu yoktu hic sorun etmedim o kadar yorgundumki sadece uyumaya cikiyordum odaya hatta kisa yakundi biz gittigimizde ekim ayinin sonu gelmisti otel kapali havuz kismini acmislardi ust tarafta acik havuz vardi kapatmislardi. Evi bir deseyim ben broşürü bulurum senin icin olumsuz oldugunda o anki sinir ve aglama nobetlerimde elime kibrisla ilgili elime gecen ne varsa cope atmistim ilaclarimda ignelerimde dahil. O an ki psikoloji cok farkki oluyor simdiki aklim olsaydi ignelerimi cope atmazdim 4 kutu hic acilmadik ignelerim vardi.

Cokkk şükür saol canim valla meraktan öldüm mesajini gorunce zazayla ilgili birazcik icim rahatladi rabbim bebisini korusun zazamin. Bu cuma gününde bol bol dua ediyorum onun icin.

Kızlar canlar okudukca mesajlarınızı bunu anladım,Rabbim nasip ederse bu gebeliği doğurmaya,bu ancak sizin dualarınızla olucak
Ben buna inanıyorum
Dün aniden sabah tuvalete benden kırmızı kan açıldı ve sonrası adet sancısı,kasıklarda ağrı ara sıra artan sancı,2 defa avuç içi kadar pıhtı
Elena kan durdurucu iğne ve hap yazdı onları yaptım
Akşam dayanamadın doktora gittim
Doktor 5 mm bir kese gördü ama net bir şey diyemedi
Akşam ağrım geçti,kanamam durdu
Bugün sabahta çok şükür iyiyim
Sabah mide bulantım duruyor,göğüs hala hassas
Umarım bebeğim benimle
Artık haftaya doktoruma ultrasyona baktırıcam
İnşallah sağlıklı biricik evladım benimle
Geriye sağlıksızlar temizlendi
Sizin dualarınızla umudum artı
sizleri çok seviyorum
İyiki varsınız
Allah bu güzel kalpli kadınları sevindirsin

Sibram canım Sibram doktoru akşam beklerken elimi karnıma koydum ve dayanmadan bana yazdığın duayı okudum
Yemin ederim okadar rahatlattı ki beni
Allah seni arkadaşlıktan eksik etmedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…