- 22 Ağustos 2017
- 1.075
- 2.751
- 133
Hayırlı olsun kalbi duyduğun an ilk oh deyip nefes alma anı oluyor.Rabbim sana 3 tane yollamış tabiki başın üstünde evlatların. Benim ikizlerim var 2.5 yasinda bugün yan komşu 5 saat icin kendi 2.5 yaşındaki ikizlerinide bana bıraktı.Ev kreş gibiydi. Çıldıracaktım .Dilerim yavrularını sag sağlim kucağına alırsın ve dilerim uslu kuzu olurlar yoksa işin hayal ettiğinden bile zor.Not = Pablo m yanlışlıkla sana yazdım anlaşılmıştır Pandaya yazicaktim.Hemen yanlış yazdığımı fark ettimde silmek istemedim.Bence bu bir işaret senin kuzuların olucak nedense buna çok inanıyorum.InsallahhMaşallah panda Allah nazarlardan korusun canımsağ salim kucağına almayı da nasip etsin
Tesekkür ederim Tamaracım. Yok uzülmedim ilk defa yasadigim icin tam olarak neyin ne oldugunu çözemiyorum daha. Bi de dün yumurtalıklarım mı artık nereyse alt karnım kasık üstüm ağrımaya başladı yarın doktora gidecem onun gerginligi sardı biraz. Isallah iltihap kapmamisimdir. Her seyin en kotusunden bakiyorum galibaCanım üzülme lütfen hemen, daha iyileri vardi yanlış hatırlamıyorsam, ama bu embriyoların ne yapacağını kestirmek zor bakarsın yarın en iyisi o olur seni de şaşırtır
Morum canım benim ağzından bal damlıyor vallaHayırlı olsun kalbi duyduğun an ilk oh deyip nefes alma anı oluyor.Rabbim sana 3 tane yollamış tabiki başın üstünde evlatların. Benim ikizlerim var 2.5 yasinda bugün yan komşu 5 saat icin kendi 2.5 yaşındaki ikizlerinide bana bıraktı.Ev kreş gibiydi. Çıldıracaktım .Dilerim yavrularını sag sağlim kucağına alırsın ve dilerim uslu kuzu olurlar yoksa işin hayal ettiğinden bile zor
Canimsin
Ablacim dualarimiz seninleZirkam bugün çok kötüydüm
Sabahtan kanamam başladı
Bana dua edin
Kuzum yeni gördüm bol bol yat dinlen dualarım seninle ve aklım sende allahım bebeğini sana bağışlasın inş sorun yoktur ve olan durum ilerlemez elenaya ulaştın mı ne dedilerZirkam bugün çok kötüydüm
Sabahtan kanamam başladı
Bana dua edin
Kusura bakacak bişey yok canım mesaide olunca ara ara giriyorum toplu cevap vereyim derken cepten kaçıyor arada bazı mesajlar.sen söyleki ikinci bir kontrol olur hayatımCanım çok afedersin @Eftalios yazmışsın ben görmedim o yüzden yazdım kusuruma bakma lütfen
Canim zazam simdi gordum senin mesajini rabbim yardimcin olsun insallah sorun yoktur dualarim senin icin be bebegin icin rabbim zazayi ve bebisini sen koru sen buyuksun sen herkesi korursun minicik bebisimizi ve zazamizi koru allahimZirkam bugün çok kötüydüm
Sabahtan kanamam başladı
Bana dua edin
4AA 2 adet canımGözün aydın Pandacım
Sağlıkla kucağına al hepsini
Transfer edlern embriyoların kaliteleri neydi hatırlıyor musun?
Canım mor kanatlarHayırlı olsun kalbi duyduğun an ilk oh deyip nefes alma anı oluyor.Rabbim sana 3 tane yollamış tabiki başın üstünde evlatların. Benim ikizlerim var 2.5 yasinda bugün yan komşu 5 saat icin kendi 2.5 yaşındaki ikizlerinide bana bıraktı.Ev kreş gibiydi. Çıldıracaktım .Dilerim yavrularını sag sağlim kucağına alırsın ve dilerim uslu kuzu olurlar yoksa işin hayal ettiğinden bile zor.Not = Pablo m yanlışlıkla sana yazdım anlaşılmıştır Pandaya yazicaktim.Hemen yanlış yazdığımı fark ettimde silmek istemedim.Bence bu bir işaret senin kuzuların olucak nedense buna çok inanıyorum.Insallahh
Günaydın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?