- 18 Kasım 2019
- 627
- 1.341
- 113
amin bacımmmm alllahım hepimizin yünüze baksın.ne güzelherseyden önce ağrısız sızısız kolay bir doğum diliyorum Allah sağlıklı uzun mutlu bir ömür nasip etsin ailenizle su gibi aksın bütün zorluklar büyütürken bebeğinizi
Hani derler ya allah bir avazda kurtarsın diye işte aynen öyle hiç sancı , ağrı, sıkıntı çekmeden kucağına al bebeğini.kızlar bana dua edin pazartesi sabah doğumum var allahın izniyle hepişnize çok dua ediyorum. allahım hiç birinizin gözünün yaşını sevinç harici akıtmasın kimsenin arkasında ahtınız kalmasın. umarım sağlık şekilde gebe kalır ve allahım nefes verdiği evlatlarınızı alırsınız kucagınıza. sağlıcakla kalın belki giremeyebilirm. hakınızı helal edin ben hala iş yerindeyim çünkü akşam ayrılacam işten. sizde kendinize mukayet olun. dondurulmuşu olan uykuda olan bebeklerine hazırlıkta olan da gelecek olan yavrularına mukayet olsunlar. burda hepinizden çok şey öğredişm. hepinizden çok hayır duası aldım. hepinize de çok dua ettim. umarım çıktığımız yolu allahım hepimize hayırlı kılar. kendinize iyi bakın duanızı benden eksik etmeyin. bende hepinize dua edeceğim. güzel anneler.......
rabbim kolaylıkla geçirsin doğumunu canım sağlıkla bebeğini al kucağınakızlar bana dua edin pazartesi sabah doğumum var allahın izniyle hepişnize çok dua ediyorum. allahım hiç birinizin gözünün yaşını sevinç harici akıtmasın kimsenin arkasında ahtınız kalmasın. umarım sağlık şekilde gebe kalır ve allahım nefes verdiği evlatlarınızı alırsınız kucagınıza. sağlıcakla kalın belki giremeyebilirm. hakınızı helal edin ben hala iş yerindeyim çünkü akşam ayrılacam işten. sizde kendinize mukayet olun. dondurulmuşu olan uykuda olan bebeklerine hazırlıkta olan da gelecek olan yavrularına mukayet olsunlar. burda hepinizden çok şey öğredişm. hepinizden çok hayır duası aldım. hepinize de çok dua ettim. umarım çıktığımız yolu allahım hepimize hayırlı kılar. kendinize iyi bakın duanızı benden eksik etmeyin. bende hepinize dua edeceğim. güzel anneler.......
K kliniferter Canim benim Allah anali babali buyutsun saglikla kucagina al insaallahamin bacımmmm alllahım hepimizin yünüze baksın.
Kesinlikle haklısın canım. Yeri geliyor en yakınına bile anlatamıyorsun durumunu ama burda bakıyorsun herkes senin yaşadığını bazen fazlasını bile yaşamış oluyor.. Herkes destek olmak için uğraşıyor ne güzel yaaa. İnsanlar bazen saçma sapan konuşup destek olacakları yerde gönül kırıyorlar. Biz birbirimizin halinden anlıyoruz ya bu gerçekten güzel ❤❤Z Zaza74 Canim hic korkma Allahin izni ile bebisin seninle
Allah bu yolda emek veren herkesin mukafatini saglikli hayirli evlatlar ile tez zamanda nasip etsin insaallah.Kimsenin emegi bosa gitmesin insaallah
Sayfa cok birikiyo gozumden kaciyo bu forumdaki tum guzel kalpli mucadeleci kadinlar her daim duamdasiniz.Bizi bizden başkası anlamaz.Iyi ki varsıniz❣
Yarın sabırsızlıkla senden haber bekliyorumKesinlikle haklısın canım. Yeri geliyor en yakınına bile anlatamıyorsun durumunu ama burda bakıyorsun herkes senin yaşadığını bazen fazlasını bile yaşamış oluyor.. Herkes destek olmak için uğraşıyor ne güzel yaaa. İnsanlar bazen saçma sapan konuşup destek olacakları yerde gönül kırıyorlar. Biz birbirimizin halinden anlıyoruz ya bu gerçekten güzel ❤❤
Yarın sabırsızlıkla senden haber bekliyorumKesinlikle haklısın canım. Yeri geliyor en yakınına bile anlatamıyorsun durumunu ama burda bakıyorsun herkes senin yaşadığını bazen fazlasını bile yaşamış oluyor.. Herkes destek olmak için uğraşıyor ne güzel yaaa. İnsanlar bazen saçma sapan konuşup destek olacakları yerde gönül kırıyorlar. Biz birbirimizin halinden anlıyoruz ya bu gerçekten güzel ❤❤
Canım Allah bir nefeste kurtarsın bebeğini sağlıkla kucağına al inşallahkızlar bana dua edin pazartesi sabah doğumum var allahın izniyle hepişnize çok dua ediyorum. allahım hiç birinizin gözünün yaşını sevinç harici akıtmasın kimsenin arkasında ahtınız kalmasın. umarım sağlık şekilde gebe kalır ve allahım nefes verdiği evlatlarınızı alırsınız kucagınıza. sağlıcakla kalın belki giremeyebilirm. hakınızı helal edin ben hala iş yerindeyim çünkü akşam ayrılacam işten. sizde kendinize mukayet olun. dondurulmuşu olan uykuda olan bebeklerine hazırlıkta olan da gelecek olan yavrularına mukayet olsunlar. burda hepinizden çok şey öğredişm. hepinizden çok hayır duası aldım. hepinize de çok dua ettim. umarım çıktığımız yolu allahım hepimize hayırlı kılar. kendinize iyi bakın duanızı benden eksik etmeyin. bende hepinize dua edeceğim. güzel anneler.......
Canim benim sag saglim kucagina al insallahkızlar bana dua edin pazartesi sabah doğumum var allahın izniyle hepişnize çok dua ediyorum. allahım hiç birinizin gözünün yaşını sevinç harici akıtmasın kimsenin arkasında ahtınız kalmasın. umarım sağlık şekilde gebe kalır ve allahım nefes verdiği evlatlarınızı alırsınız kucagınıza. sağlıcakla kalın belki giremeyebilirm. hakınızı helal edin ben hala iş yerindeyim çünkü akşam ayrılacam işten. sizde kendinize mukayet olun. dondurulmuşu olan uykuda olan bebeklerine hazırlıkta olan da gelecek olan yavrularına mukayet olsunlar. burda hepinizden çok şey öğredişm. hepinizden çok hayır duası aldım. hepinize de çok dua ettim. umarım çıktığımız yolu allahım hepimize hayırlı kılar. kendinize iyi bakın duanızı benden eksik etmeyin. bende hepinize dua edeceğim. güzel anneler.......
Merhabalar transferden snra agriniz oldu mu?Hayırlı olsun güzel haberler gelsin inşallah
2 katına çıkmıyor maalesef. Söyleki;Değerleriniz katlanmaz ise gebelik devam etmez. Allah korusun düşük veya kimyasal olur. İçinizi farah tutun. Zazanın dediği gibi ileri yaş gebeliklerde progesteron miktarı önemli
Ponçik sizin transfer oldumu?Merhabalar transferden snra agriniz oldu mu?
Yarınki dörde katlansın inşallahhhh2 katına çıkmıyor maalesef. Söyleki;
1.test 73,93
2.test 186,7
3.test 305,1
4.test 514,3
Ilkinde 2.5 kat arttı, diğerleri 1.5 kat artıyor. Yarın yine yaptıracam kendi isteğimle.
Dün olduPonçik sizin transfer oldumu?
Katlanıyor ama beklediğimiz gibi değil. Doktor 2 kez daha ekstradan yaptırttı mesela. En son dedi ki ultrasondaki görüntüler bizi en iyi bilgiyi verecek..Nasıl katlanmıyor değerlerin canım?, şuan durumun nasıl ? değerlerin kaç? Doktora göründünmü hiç? onlar ne diyor?
Transferin hayırlı olsun kuzumDün oldu
Orda biricik evladın var görücen ultrasondadaAmin canım Zaza
Saol canim 2 oldu. Yok bugun hep karnim agriyorda normalmi ilk gün boyle seyler bilemedimTransferin hayırlı olsun kuzum
Kucağına alasın yavrularını
Kaç transfer oldu?
Ağlılımı oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?