Hani derler ya allah bir avazda kurtarsın diye işte aynen öyle hiç sancı , ağrı, sıkıntı çekmeden kucağına al bebeğini.
İlk kucağına aldığında bol bol kokusunu çek içine. O ilk çok başka oluyor Allah yar ve yardımcın olsun canım.

rabbim kolaylıkla geçirsin doğumunu canım sağlıkla bebeğini al kucağına hani eskiler derlermiş ya bir avaz da diye sende bir avaz da doğumunu gerçekleştir güzelim sağlıkla kal...

Z Zaza74 Canim hic korkma Allahin izni ile bebisin seninle

Allah bu yolda emek veren herkesin mukafatini saglikli hayirli evlatlar ile tez zamanda nasip etsin insaallah.Kimsenin emegi bosa gitmesin insaallah
Sayfa cok birikiyo gozumden kaciyo bu forumdaki tum guzel kalpli mucadeleci kadinlar her daim duamdasiniz.Bizi bizden başkası anlamaz.Iyi ki varsıniz❣

Kesinlikle haklısın canım. Yeri geliyor en yakınına bile anlatamıyorsun durumunu ama burda bakıyorsun herkes senin yaşadığını bazen fazlasını bile yaşamış oluyor.. Herkes destek olmak için uğraşıyor ne güzel yaaa. İnsanlar bazen saçma sapan konuşup destek olacakları yerde gönül kırıyorlar. Biz birbirimizin halinden anlıyoruz ya bu gerçekten güzel ❤❤

Yarın sabırsızlıkla senden haber bekliyorum
Doktor randevun hayırlı olsun kuzum

Yarın sabırsızlıkla senden haber bekliyorum
Doktor randevun hayırlı olsun kuzum

Canım Allah bir nefeste kurtarsın bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah

Canim benim sag saglim kucagina al insallah Rabbim kolaylik versin dualarimiz seninle

Değerleriniz katlanmaz ise gebelik devam etmez. Allah korusun düşük veya kimyasal olur. İçinizi farah tutun. Zazanın dediği gibi ileri yaş gebeliklerde progesteron miktarı önemli
2 katına çıkmıyor maalesef. Söyleki;
1.test 73,93
2.test 186,7
3.test 305,1
4.test 514,3
Ilkinde 2.5 kat arttı, diğerleri 1.5 kat artıyor. Yarın yine yaptıracam kendi isteğimle.

Nasıl katlanmıyor değerlerin canım?, şuan durumun nasıl ? değerlerin kaç? Doktora göründünmü hiç? onlar ne diyor?
Katlanıyor ama beklediğimiz gibi değil. Doktor 2 kez daha ekstradan yaptırttı mesela. En son dedi ki ultrasondaki görüntüler bizi en iyi bilgiyi verecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…