- 14 Mart 2018
- 535
- 1.754
- 63
Valla iyiymiş ,fiyatı da prolutex göre çok daha uygunmuş, iyiki söyledin pandacımProgestandex te göbekten




Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla iyiymiş ,fiyatı da prolutex göre çok daha uygunmuş, iyiki söyledin pandacımProgestandex te göbekten
kendi aileme eşimin atalarında varmış renkli gözlü açık tenli demeyi düşünüyorum eğer bize benzemezse , eşimin ailesine de zaten baba uzun bizim ailede komple renkli gözlü demeyi planlıyorum. Neslim bari ben gibi yere yakın kara kuru olmasınYaaa ben de kendime benzemeyen bi donor aslinda cok isterim , kumral ve renkli goZ ama koca tarafinda da hic yok, nasil aciklarim diye dusundum![]()
Kızz pahalı 60-70 tltürkiyeye gidince alayım bundan bi kaç kutu çok sağol canım![]()
TekAy valla ben kaçırmışım yaEee keseyi gördün yani
kaç kese göründü canım
![]()
o kdr para harcayınca artık gözüm bi şeyii görmez olduKızz pahalı 60-70 tl
Tek al
Pozitivi gör sonra 5 liralıkla oynarsın![]()
zazacım sana 2 embriyo transfer edilmişti değil miTek
5mm
4zazacım sana 2 embriyo transfer edilmişti değil mi
kievde oldun sende sanırım. normalde yasakmış sanırım kıbrısta 2 den fazla yapmıyorlar
Oy oy oy kurban olduğumTek
5mm
Aynen öyle canim hersey nasip kismetmis hayatta insallah birtanem amiiiinnAy zaten uzun ilişki kaldıracak sabrım kalmadı. Naz kapris çekilmiyormuş belli bir yaştan sonra bunu anladım. Flört oyunları gençken güzel, tanışıp aşık olup hemen evleneyim diyorum.
Bu arada hikayeniz muhteşemmiş valla. Film gibi tam. Romantik komedi, kitabı olsa okurdum.Nice seneleriniz olsun beraber sağlık mutluluk bebişlerle
Besi bir yerde takicam düğünündeInsalah zazacım. Artık benim düğünde karşıklı göbek atarız bu ekip![]()
Nasıl arzu edersen canım erkekler kısa dedimya ondan merak ettimIl
Il vermeyeyim canım sonra nereden ne çıkar belli olmaz. Istersen ozelden yazarım
Zazam bebisini rabbim korusun canim benim guzel kalpli anne❤❤❤❤❤Bak onu bilmiyordum uğur böceğim
Prolutexin tam madili
iyi oldu yazdığın![]()
AmiiiiiiiiiiiiiiiinAmiiiiiiiinnnnn
Bir ağızdan okuyan her kes söylesin lütfev![]()
Ben de hicbirimizi begenmedi, kendine begenmeyi tercih etti cocugum diyecegimkendi aileme eşimin atalarında varmış renkli gözlü açık tenli demeyi düşünüyorum eğer bize benzemezse , eşimin ailesine de zaten baba uzun bizim ailede komple renkli gözlü demeyi planlıyorum. Neslim bari ben gibi yere yakın kara kuru olmasın![]()
Benim donoru bir gorseniz cekik gözlü ayni beeeen. Murat bey bana donoru gosterdiginde rabbim nazarlardan saklasin allah sevdigine bagislasin demisim adama sanki donoru biz alicaz iyice tozuttum oda bana güldü yakinda yumurtalari sizin olacak merak etme dedi allahin emriyle kadinin yumurtalarini istedik murat beydenkendi aileme eşimin atalarında varmış renkli gözlü açık tenli demeyi düşünüyorum eğer bize benzemezse , eşimin ailesine de zaten baba uzun bizim ailede komple renkli gözlü demeyi planlıyorum. Neslim bari ben gibi yere yakın kara kuru olmasın![]()
yy cok guzel bir hikaye masallah 40 yiliniz olsunKismetin nerden gelicegi belli olmaz canim bende evde kalsim boyum uzun diye biri bakmiyodu hep aglardim 30 yasina geldim diye 10 sene once sonra kendim gibi bir rehberle carpistik aksama kadar kavga etmistik kafasini yere carpasim gelnisti uyuz olmustum boyu benden uzundu tipe bak sirik demisti bana1 hafta sonra nisanlandik 10 gun sonrada evleniverdik tam 11 sene oldu . Bu niye anlattim ne alaka diyeceksin simdi kismetin nerden gelecegi belli olmaz bakarsin hemen.
Prolutex 210 canım , progestandex 185Prolutex pahali demistin diye hatirliyorum. Devlet karsilasmiyordu sanki
Peogestandex fiyati nasil? Onu alabiliyor muyuz