Herkese merhaba arkadaşlar,
cinsiyetlerimiz belli oldu , iki tane güzel kızım olacak, Allahım isteyen herkese nasip etsin, dularım sizinle
sevgili zilan transferin hayırlı olsun.... Inşallah sağlıkla bebek(ler)ine kavuşursun canım..... Sevgiler
Yukarda yazdigin bir bölüm dikkatimi cekti ?)) biraz acikalrmisin cnm.
Dogum kontrol hapi kullandim yazmissin ... kendinmi karar verdin ön hazirligina yoksa doktorun tavsiyesimi ? Almanyada Donor durumuna kimse karsimiyor ve yasak oldugu icinde kimse hazilamiyor??
bana kisaca tedavi methodunu ve kisaca tablosundan bahsedermisin? Gözden kacmis bir durum varsa hemen arastirmaya baslyiayim.
Yumurta donörüydü senin degilmi?
Bende Lucrin ignesiyle baslamayi düsünüyorum kismetse ))) Benimde 2 yumurtam olusuyor baskilamasi gerek )))
görüsmek üzere
Yukarida yazdigim gibi, dogus merkezini bos ver sana berk bey yakisir demissin..nedenki? icime kusku girdi, cünkü biz persembe dogus merkeze gidiyoruz donasyon icin...birazcik aciklik getirirsen sevinirim
Arkadaslar, ayni soru sizlerede...aranizda bazi biseyleri bilen var ise dogus merkezle ile ilgili lütfen bildirin...
Maalesef donor hakkında çok fazla bilgi vermiyorlar ,bize üniversite ogrencisi ve tc vatandaşı olduğu söylendi başka bilgi vermiyorlar.Arkadaşlar donör hakkında ne zaman bilgi veriyorlar yani 1 ay öncesinden bilgi verirler değil mi?
Okuduğum yazıların hepsi çok pozitif.Merkezler ve doktorlar hakkında karşılaştırmaar bulamadım.Negatif sonuç alanlar bile dr yada merkez hakkında olumsuz hiç bir şey yazmamışlar.Yada ben rastlayamadım.Bu durumu dahada zorlaştırıyor.Karar vermek için nasıl bir yol izlemek lazım.İç ses yeterli olacakmı.Yılbaşı ertesi merkezleri gezip drlarla görüşeceğim ama en doğru referansı alabileceğim kişiler sizsiniz.
size tavsiyem bu konuda çok çok araştırmak yerine inanın ve güvenin bence.
sonuçta hepsi aynı işlemi yüzlerce kere yapmış doktorlar.
allah ol derse her şekilde oluyor sanırım.
sadece içinize sinsin iç sesiniz evet desin yeter. rahat olmak inanarak gitmek kasmamak germemek korkmamak daha önemli yazılanlardan anladığım kadarıyla.
bence çok çok araştırılarak gelinecek bir nokta yada tek bir doğru yok
ben içimdeki bu sesleri susturamıyorum... sizin de böyle mi?*
ya olmazsa???
onca para biran da boşa gidecek.???
tekrar bu kadar parayı ne zaman verebilirim ???
olmazsa çok üzülürüm....
artık kabul etmem gerekir....
çok geç kalıyorum......
böyle düşünmemeliyim
olumsuzlukları çekeceğim böyle giderse..
olacaksa olur napiimm olmazsa da onun getirdikleri neyse onu yaşarım...
çok geç kaldım zaten artık hadii..
olmalı....
napar ne eder yine yine yine denerim.
böyle düşünme olacak diye düşün....
çok geç kaldım olumlu sesi beklerken.. zaman kaybediyorum.
allahım sağlıklı bir çocuk olacaksa olsun
çok diretiyorum allahım üzme ne olur..(hasta sakat olacak kaygısı)
çokmu geç sağlıklı olmaz mı acaba??
off yazdıklarımı okuyunca bir terapiste ihtiyacım olduğunu hissettim. ama o kaygımı alabilecekmi sanki.
aşağı yukarı söyleyeceklerini biliyorum. bende söylüyorum kendime ama işe yaramıyor ki.
hislerim böyle.
bazı günler daha da böyle...
sizlerde de var mı bu sesler??????????
slm kızlar.benim taşıyıcı anneyle olacağı için çok daha fazla masrafım çıkacak,ama sağlıklı ve hayırlı bi bebeğim olsun para gözümde bile değil.insanlar ev almak için araba almak için para harcıyor,bi evladım olmadıktan sonra ben napayım evi arabayı.benim kaygılarım kendi genlerimden olan bebeğim başka bi rahimde uyum sağlayabilecekmi, ve etraftaki insanlara nasıl bu durumu çaktırmayacağım.çok korkuyorum.en yakın arkadaşıkm ve kendi ailem dışında kimse bilmiyo taşıyıcı anne olayını. hamile taklidi yapıcam sonuçta..korkuyorummmmm
slm kızlar.benim taşıyıcı anneyle olacağı için çok daha fazla masrafım çıkacak,ama sağlıklı ve hayırlı bi bebeğim olsun para gözümde bile değil.insanlar ev almak için araba almak için para harcıyor,bi evladım olmadıktan sonra ben napayım evi arabayı.benim kaygılarım kendi genlerimden olan bebeğim başka bi rahimde uyum sağlayabilecekmi, ve etraftaki insanlara nasıl bu durumu çaktırmayacağım.çok korkuyorum.en yakın arkadaşıkm ve kendi ailem dışında kimse bilmiyo taşıyıcı anne olayını. hamile taklidi yapıcam sonuçta..korkuyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?