bende doğuş da sperm donasyonu denedim. negatif sonuçlandı.dondurulmuş embriyo konusu açılınca dayanamadım bende yazaayım dedim.27 yaşındayım daha önce eşimimin sağlıksız spermleriyle hamile kalabildim ama genetik kromozom bir sürü sorun var ve düşükler yaşadım sonra artık uğraşmayalım dedik .kıbrısa uçtuk. ama donasyonda transferin 8.günü kanamam başladı. aradık şansızlık falan denildi.dondurulmuşları deneyelim dedik dondurulmuşunuz yok denildi .nasıl olur 22 yumurtadan 3 ü transfer oldu diğerleri noldu kaliteszdi denildi biz şok üstüne şok yaşadık aynı gün. kıbrıs düşünmüyoruz şuan batumla irtibata geçtim. dr önerdiler şubatta kısmet olursa batum da ikinci denememizi yapıcağız.burda batumla ilgili brşey yazılmadı ama eşim batum konusunda ısrarcı birde batum tatili yapalım dedim bende Allah ım hepimizin kucağını ikiz ikiz bebişlerle doldursun inşallah
merhaba öncelikle ilk defa yazılarını görüyorum bu sitede evet batumla ilgili cok fazla birşey yok kimse yaptırmadı galiba bilgin varsa arşatırma aşamasında olan arkadaşlar var tavsiye edilen merkesz kurum ve fiyat hakkında bilgi verebilirsen sevinirim
bu arada umarım şubatta bebeklerine kavuşursun..
ben devamlı takip ediyorum eşim çok etkilediğimi ve kafamdan atmam gerektiğni söylüyor çok yazmadım zaten batumu fiyatı için tercih ediyoruz tamamen duygusal bi konu 3500 dolar dediler hemşireyle görüşüyorum doktor merkez nasıl hiç bir fikrim yok açıkçası artık çok takmıyorum olacağı varsa olur dyorum tevekkül halindeyim .gidip görücez diğerinde çok stresliydim rahat olmaya çalışıyorum gidip tatil yapıcam hamile dönücem inşallah sende bebeklerine inşallah tez zamanda kavuşursun.
bebekcim inşallah herşey gönlünce olsun bol şanslar...Arkadaşım kaygılarının çoğu bendede var ama olmazsada olmaz dünyanın sonu değil bugüne kadar çocuksuz yaşadıysak bugünden sonrada yaşarız Allahın izniyle! senin bi çocuğun vardı sanırım....
Arkadaslar birazdan ucuyoruz ankaraya once ordan ercana.. Cook heyecanliyim... Insallah hersey iyi gecer.. Sizlere haber veririm, ne olur banada dua edin. Allah hepimize hayirli kismetler versin... Iyiki varsiniz :)
tres06 bişey sormak istiyorum sana seninde normal adet olabilmek için ilaç kullandığını biliyorum bu ay bir anormallik hakimdi bende ayın 10 da regli oldum bitti ilaca tekarar başladım cyclo içiyorum beyazlardan 10 cuyu içtim ve dün tekrar regli olmaya başladım hemde rar kanama falan gibide değil baya baya oluyorum yani doktorumu aradım gripim suanda antibiotik ve eferfesan balgam sökğcğ kullanıyorum antibiotik bağırsaklardaki emilimi azaltmış olabilir falan dedi cycloyu keselim adet tam olarak olsun sonra yine sıfırdan başla falan dedi.sendede öncesinde yaşandımı bu tür problemler yada içinizde yaşayan varmı gel kontrol edelim falnda demedi kotktum ben bu ilacı daha 5 ci kutumdu bu 4-5 aydır içiyorum bu konuda tecrübesi yada bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim kızlar
jade arkadaşım üzüldüm ya 5 denemende tutmadığına 2 kez tutunmuş ama onlarda düşmüş.
gerçekten sen çok yıpranmışsın. inşallah 6. denemede kavuşursun arkadaşım.
bizim hiç aklımıza gelmemiş kaç yumurta olduğu ve kalanın dondurulup saklanması.
ilk seerinde tutcağını düşündüğümüz ve maddi imkanımız kısıtlı olduğundan sanırım.
şimdi düşünüyorum donmuşumuz olsaydı 2. denemede daha az harcardık..
zaten bir daha deneme şansım olduğunda başka donor olmasını düşünüyorum.
Arkadaşım nasıl 8 donmuşun varken 4 diyorlar anlamadim.Jadecim merkezi defile doktorun cebinden arayip problemini anlatabilirsin.lütfen hakkını ara biz oralara kolay gitmiyoruz.hadi parasindan geçtim manevi olarak çok yipraniyoruz.doğuşta 3 kez denediysen doktorunlada görüşebilmelisin .sen normalde o kadar. Iyisin ki doktor firdevs şevket farketmez diyosun ama onlar açıklama yapmak için Geri dönmüyorlar.lütfen hakkini ara sonuçta tek merkez onlar deyil
Doğuş klinikte firdevs hanıma giden arkadaşlarrimiz rahatlıkla cebinden ulaşabiliyorlar.hatta Ben ilk donasyonumdan önce araştırma yaparken firdevsi hanımı aramıştim.oda bana hemen cebini vermişti.yani sen neden şevket beye ulaşamadın canım ya inşallah bu sefer mutluluk olurr
sabrına hayran kaldım.6 cı denemeyi yapıcağım diyorsun sana hayran oldum.ben 3 te pes ettim dünya tüp bebek merkezi berk beyde benim merkezde pek dondurma taraftarı değillerdi.sanabu yolda başarılar diliyorum. .
Arkadaslar birazdan ucuyoruz ankaraya once ordan ercana.. Cook heyecanliyim... Insallah hersey iyi gecer.. Sizlere haber veririm, ne olur banada dua edin. Allah hepimize hayirli kismetler versin... Iyiki varsiniz :)
Zeeytin evet canim iyi aklinda tutmussun, 18 aralik hastaalndim, 28 burda oldun dediler. 5. gun transferini ozellikle demen lazim!!! Yoksa 3. gun transferi yapiyorlar cunku. Bizde yumurtalar 28. inde toplanip dollenjrse 2 ocak transfer insallah :)) coook heyecanliyim arkadaslar kalbim simdiden pir pir ediyor :))
Tress canim mutlaka sorucagiz dondurulmus embyrolardan olan kaygilarimizi. Esim diyorki onlardan yazili garanti istiycem diye :) sanmiyorum ama yazili versinler. Biz mumkunse embyrologlada baglantiya gececgiz.
Kizlar telefonu kapatiyom simdi. Allah a emanet olun sizde. Biz ancak aksam 20 kibrisdayiz almanyadan once ankara ucuyoz. Seviyorum sizleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?