tres06 bişey sormak istiyorum sana seninde normal adet olabilmek için ilaç kullandığını biliyorum bu ay bir anormallik hakimdi bende ayın 10 da regli oldum bitti ilaca tekarar başladım cyclo içiyorum beyazlardan 10 cuyu içtim ve dün tekrar regli olmaya başladım hemde rar kanama falan gibide değil baya baya oluyorum yani doktorumu aradım gripim suanda antibiotik ve eferfesan balgam sökğcğ kullanıyorum antibiotik bağırsaklardaki emilimi azaltmış olabilir falan dedi cycloyu keselim adet tam olarak olsun sonra yine sıfırdan başla falan dedi.sendede öncesinde yaşandımı bu tür problemler yada içinizde yaşayan varmı gel kontrol edelim falnda demedi kotktum ben bu ilacı daha 5 ci kutumdu bu 4-5 aydır içiyorum bu konuda tecrübesi yada bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim kızlar

merhaba öncelikle ilk defa yazılarını görüyorum bu sitede evet batumla ilgili cok fazla birşey yok kimse yaptırmadı galiba bilgin varsa arşatırma aşamasında olan arkadaşlar var tavsiye edilen merkesz kurum ve fiyat hakkında bilgi verebilirsen sevinirim
bu arada umarım şubatta bebeklerine kavuşursun..

ben devamlı takip ediyorum eşim çok etkilediğimi ve kafamdan atmam gerektiğni söylüyor çok yazmadım zaten batumu fiyatı için tercih ediyoruz tamamen duygusal bi konu 3500 dolar dediler hemşireyle görüşüyorum doktor merkez nasıl hiç bir fikrim yok açıkçası artık çok takmıyorum olacağı varsa olur dyorum tevekkül halindeyim .gidip görücez diğerinde çok stresliydim rahat olmaya çalışıyorum gidip tatil yapıcam hamile dönücem inşallah sende bebeklerine inşallah tez zamanda kavuşursun.

çok haklısın olacağı varsa heryerde olur nasipten ötesi inan olmuyor aysevinin ikizlerine hamile kaldığı yazıyı bulabilirsen oku derim oda bir kaç kez denemiş fakat sonuncusunda hiç takmamış anladığım kadarı ile tatile gitmiş eşiyle düşmüş orda arkadaşı taşınıyormuş gitmiş ona yardım etmiş falan filan bir sürü şey gercekten olacak olduktan sonra ha kıbrısta ha batumda yada ispanyada birşey farketmez bencede ayrıca evet fiyat olarak cok hemde cok uygunmuş aslında sağlıklı bir donör hepimizin istediği gerisi zaten birkaç dakikalık birşey klasik tüp bebek işlemi işallah hakkında hayırlısı olur delikedi

Arkadaslar birazdan ucuyoruz ankaraya once ordan ercana.. Cook heyecanliyim... Insallah hersey iyi gecer.. Sizlere haber veririm, ne olur banada dua edin. Allah hepimize hayirli kismetler versin... Iyiki varsiniz :)

bebekcim inşallah herşey gönlünce olsun bol şanslar...

Arkadaslar birazdan ucuyoruz ankaraya once ordan ercana.. Cook heyecanliyim... Insallah hersey iyi gecer.. Sizlere haber veririm, ne olur banada dua edin. Allah hepimize hayirli kismetler versin... Iyiki varsiniz :)

bebek kendine iyi bak, herşey gönlünce olsun. hem yılbaşı tatili de olucak sizinki:)
gelişmeleri detaylarıyla bekliyorum :)doktorlarımız aynı..firdevse selam söyle benden:)
bebek sen 18 aralıkta hastalandın 28 aralıkta orada olmanı istediler değil mi?yani 10 gün ara ile.
5 gün embriyosu olmasını istediğini söylüyormusun dr.a yani zaten uygunsa onlar beklemez mi 5.günü?ben de öyle istediğimi söyleyim mi?
iyi yolculuklar:)

Evet nilll ilaçla adet oluyoorum nillllcim Ben ne zaman antibiyotiik kullansam adetim ya erken olur yada yeni bitmiş ise Tekrar OLURUM. Bence endişe etme canim bazen aynen senin dedeiğin şeyler oluyor

Canım yolun açık olsun güzel bebişlerini al gel aklina gelirse firdevs hanıma embriyo dondurma hakkindaki endişelerimizden de bahset tabii heycandan aklına gelirse canim yoluuun açık olsuuuun

Zeeytin evet canim iyi aklinda tutmussun, 18 aralik hastaalndim, 28 burda oldun dediler. 5. gun transferini ozellikle demen lazim!!! Yoksa 3. gun transferi yapiyorlar cunku. Bizde yumurtalar 28. inde toplanip dollenjrse 2 ocak transfer insallah :)) coook heyecanliyim arkadaslar kalbim simdiden pir pir ediyor :))

Tress canim mutlaka sorucagiz dondurulmus embyrolardan olan kaygilarimizi. Esim diyorki onlardan yazili garanti istiycem diye :) sanmiyorum ama yazili versinler. Biz mumkunse embyrologlada baglantiya gececgiz.

Kizlar telefonu kapatiyom simdi. Allah a emanet olun sizde. Biz ancak aksam 20 kibrisdayiz almanyadan once ankara ucuyoz. Seviyorum sizleri :)

Öncelikle cok gecmis olsun canim sana ..Allahim insallah yine verecektir diyorum.
Yilalrdir mikro isiyle ugrastigimiz icin bu konularda ustasi olduk.3 yildirda donör ile deniyorum yilda ik idefa deniyorum.
n eolursa olsun donanimli - bilgili gitmekte fayda vardir.bendeki terslikler yada olumsuzluklara insanlik hatasi diyorum cokda büyütmüyorum.ama son mikromda da byöle bir sey yasayinca tamam dedim taktikleri böyledir..yapacak bir sey yok.
yolunuz acik olsun sevgiler

Sevgili Tress06;

6. kez denemis olacagim ...Evet 14 yumurtadan sadece 4adet donmusunuz var baska yok diyor aciklamada yapmiyor .Ne yapabilirimki ? bir iki tanesi iyi gelismemitir olabilir 6 adet kalsin ikiye bölsün 3=3 kalir ??
Cok sakin bir yapim var hayat geregi icine sindirmis biriyim.bagirmayla cagirmayla halledelimeyecegi icin kabullendim.demekki iki mikroyla sonucu baglyioruz .sevket beye cok ulasmaya calistim Telefona ilk cikan bey cikyior ? yada kapali ? yada yurtdisinda ? yada vs baheneler cook .Firdevs hanim benim tedevimi üstlenmiyor kendi hastasi olmadigim icin ..yorum bile yapmiyor.orada kanun ve kuralalr varmis ..Sevket beye kaldi tüm hayalim..
Evet Tress iyi bir yapim var zorlamayi israri sevmem..Olacagi yere kadar gider AMA KUL HAKKI VARYA bir yere kadar gider..
Sikyet etmyiorum sedaca sorunumdna bahsettim :BAKALIM zaman gösterecek
ASLA SIKAYET ETMYIORUM YALNIS ANLASILAMSIN KENDI SORUNUMU PAYLASTIM BAKALIM SIZIN YUMILERE NE YORUM YAPILACAK ..

sevgiler.

sabrına hayran kaldım.6 cı denemeyi yapıcağım diyorsun sana hayran oldum.ben 3 te pes ettim dünya tüp bebek merkezi berk beyde benim merkezde pek dondurma taraftarı değillerdi.sanabu yolda başarılar diliyorum. .

BEN Dogusu aradigimda Firdevs hanim ciksaydi bu durumlar olmazdi zaten.Yurt disindan geldigim iicn paylasim oluyormsu hastalar acisindan.cebinide arasam size ben yardimci olamam dedi. Daha uzatmaminda anlami yok .Evet yapi olarakda cok seviyeliyimdir- iticide degilim- müdür oldugum icin personel yönetici durmundan iyi anlarim.Son derece gereken gibi konusuyorum.Sözlü-yazili tüm düsünceleri sundugum halde..
ulasamyiorum sms cekiyorum Klinikten bildiriyorum mail atiyorum .haklilarda düsük olmus yapacak bir sey yok .
Özel bir tedavi yapmyiorlar.Yogunalrmis .canalari sagolsun 6. mikroda olunca biraz haliyle üzülüyor insan ..
her hastanin kendine özel durumu var ondan cok da dallandirip budaklandirmiyorum.. cok kisi memnun --bende memnunum ama artik el atsalara diyorum..Tek carem bu ..
saglik sihhat diliyorum
insallah Tress bende snein adina diliyorum cnm

sabrına hayran kaldım.6 cı denemeyi yapıcağım diyorsun sana hayran oldum.ben 3 te pes ettim dünya tüp bebek merkezi berk beyde benim merkezde pek dondurma taraftarı değillerdi.sanabu yolda başarılar diliyorum. .

merhaba canim ;

Evet cok sabirliyim ve anne olma yoluna bas koymusz anne adaylari oldugumuz icin halyile sabrediyoruz .ha bir umut .. bu sefer olur umudu derken 6. olacak kismetse..Pes etmem asla gücüm ve ruhum yettigince mutlaka denemek icin gayret gösterecegim kismetimde varsa olacak. Donmuslarla cok kisi hamile kaldi tanyiorum yeterki Yüce rabbim ol desin ...kader ksimet sans isi .
sansim yok demekki ..Sanada bu yolda yürüme gücü versin cnm insallah sende yola devem edeceksin.
sevgiler .Büyük bir aileyiz burada TOPLU DUALARIMIZLA BASARACAGIZ INSALLAH

Iyi ucuslar sana Bebek , umdugun her sey yolunda gider insallah .tabiki haber ver bekliyoruz .
Direkt ucus yokmuydu canim dönüste yumulere bir sey olmasin acisindan dedim.Gerci hamile kalsanda yüce rabbim ol dedikten sonra ucak yol sarsmaz.ben normal rutin hayatima dönüyorum hep öylede hamile kaldim..dikkat et kendine yolun acik olsun.
sevgiler.

Liebe Bebek,
Wir haben dich auch sehr gern. Und wünschen wir dir alles beste bei diesem mal.

Heyecanın yazından hissediliyor..
Yolun açık olsun..

bir önceki üyeliğimle busayfayı son sayfasına gidemiyorum
efsune sizede öyle oluyormu
mecburen yeniden üyelik yaptım.

transferimin 5.günü efsune senden 5 ocak gidiyosun aliba dünya ıvf ye
hayırlı olur hakkında bende günlerimi bekliyorum.
belim ağrıyor.

BEBEK SANADA HAYIRLI YOLCULUKLAR
ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERİRDE İNŞALLAH ÇİFTER ÇİFTER GETİRİRSİN BEBEKLERİNİ AMİN

ben sayfaları açamıyordum mesaj yazıyorum göndere basıyordum 1 sayfaya beni geri gönderiyor
acaba neden böyle oluyor bir
bilen varmı?

birde kızlar transferden sonra akıntısı olan varmı hafif pembe
gibi biraz korktum transferin 5.günü

Sevgili jade sana yeni bir konumlanış hissediş ve strateji lazım.
Geçmişteki olumsuz tekrarların esiri gibisin.
İşi almanyayı ve sürecini çok net anlıyorum.
Yaşananlara neden bulmakta zorlanıyorum.
O zman farklı bir açıdan yaklaşalım reframing yapalım..

1. Düşükler ile ilgili mutalaka savunma sistemi testleir yaptırmalısın.
2. Habire denemekten vazgeç.
3. Zaman geçsin zaten geçeceği kadar geçti zorlasanda hiçbirşeyi öne alamıyorsun, biz insan oğlu bu konuda aciziz bunu kabul et.
4. Rahimle ilgili testlerini yaptır.
5. Türkiyede iyi bir jinekoloğa aynı zamanda tüp bebekçi görün.
6. Doğuştan vaz geç.
7. Kıbrıstan bile vazgeçmelisin çünkü çok fazla negatif deneyimle ( yok mikro yok donasyon 7-8kere olmuş)
8. Düşük durumun aydınlanmalı bence...

Sonuçlara göre yer buluruz bak batumu dneeyen var ispanya sana yakın.
Kafanı dağıtmalısın derim.buna yürekte vücutta dayanmaz. Kendine hor davranma lütfen)
Sevgiyle kal...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…