Yusufzilan transferin hayırlısı olsun canım, ben inanıyorumki seninde ikizleerin olacak, yeterki içini rahat tut, açıkçası ben çok fazla belirti hissetmedim, göğüslerim şişti ama kullandığım ilaçların da etkisi olabilir diye düşündüm, yalnız sana ve diğer arkadaşlara tavsiyem transfer den itibaren bol sıvı tüketmeniz, su tüketiminin çok faydası olduğunu düşünüyorum, birde bende kanda pıhtılaşma sorunu olmamasına rağmen fraxiparine 0,3 lük iğne kullanıyorum (aspirin ile birlikte )
birazda belirtiler kişiden kişiye değişebilir tabii
Ben merkez ve doktor konusunda hiç araştırma yapmadım arkadaşlar, burada atessn e katılıyorum, güvenmek ve yaptığımız şeye inanmaktan başka şansımız yok, ben bulunduğum şehirdeki doktorum aracılığı ile dünya-berk bey i tercih ettim , küçük sorunlar dışında çok problem yaşamadım, ve donör konusunda hiçbirşey sormadım,sadece ikili test için yaşını öğrendim. hatta doktor yurt dışında olduğundan gidiş tarihim birkaç gün geckti, transfer esnasında sıkışık olmadığım için sonda ile takviye yapıldı filan ama tüm bunlara rağmen aklıma hiç kötü birşey getirmedim.
Bence donasyondaki en önemli etkenlerden biri de donör ün yaşı, merkezler eğer genç donörleri tercih ediyorsa başarı şanslarıda bir okadar artıyor diye düşünüyorum.
Efsune cim bana özelden mesaj atmışsın ama 100 mesaj tamamlanmadığı için yanıtlayamadım,bilgilerimi buradan yazıyorum canım
yaş 41
normal tüp denemesi : 3 ( ilki biyokimyasal gebelik, 2.cisi tek yumurta tek embriyo ile elde edilen fakat 8 haftalık sonlanan bir gebelik ve sonuncusu yarım kalan bir tedavi )
sorunum : erken yumurta yetmezliği ve sperm sayısı morfoloji sorunu
donasyon denemesi : 1
toplam 7 yumurta döllendi 5. gün 3 embriyo transferi yapıldı
şuan 17. haftadayım
ikiz kız :)
tüm dualarım sizler için, en kısa sürede Allah bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin
sevgiler
Maşallah film şeridi gibi olmuş forum 2 gün okumadım sanki 1 yıllık sex and city seyretmiş gibi oldum :) Sadece kahramanlar kadın olduğu için benzettim ! Şimdiiiiii
Yosuncuğum tam da seni düşünüyordum bu kız ner elerde sesszi sedaszı deneme mi yaptı yoksa darıldı mı ne oldu diyordum ki yazmışsın. Aslında dün tüm aklımdan geçenler benle iletişim kurduBazen yıldızlarım bu yönde çalışıyor. Bence de kasma kendini olursa olur olmazsa olmaz herşeyin sonu değil. Senin mutluluğun daha önemli ve zaten bu olaı vurgulayan da çevre baskısıyla senin beyninden başkası değil. Evet çok güzel bir şey yumuk yumuk bir bebek kucakta ama olmaması da dünyanın sonu değil. Ayrıca hep bebek de kalmıyorlar bakınız 8 yaşındaki asi oğlum bana dokunmatik al GS yi kazansamda bakıcıya ist da ev alınmazsa hiç bir yere kımıldamam gibi isteklerle kapımda :) Tekrar hoşgeldin.
Moonrose arkadaşım Evet keşke hiç düşünmeseydin süt gelmeme olasılığını. Daha çok stresten öyle oluyor. İlk bebeğimi aımsadım da bir inek gibi ot yemiştim yine de güç bela gelmişti. Ama ikincide çok rahattımfoş foş geldi . Neyse darısı ikincide inşallah :)
Yusufzilan
Hayırlı olsun arkadaşım bekliyoruz bebklerini.
Şelale
Donasyon sonrası şansa % 50 vermişsin Kesinlikle katılmıyorum. Burada görünenler buzdağının görünen kısmı bile değil. Burada yazmayan çok fazla olumlu sonuç alan var eminim. Sadece tesadüfen bu dönemde üst üste negatiflik oldu doasyon sonrası. Tesadüf diyorum . Rahim çizme işini ilk Aysevi yaptırmıştı forumda Bülent Urman a . Sana da yarar sağlamış demek işe yarıyor Arkadaşlar da deneyebilir.
Efsuneeeeeee
Eşine hak veriyorum kafanı karıştırma Sana Berk yakışır Doğuşu boşver zate şu sıralar hiç pazarlık da yapmıyor Ne gereği var Sen ikiz oranı yüksek olana git. Boşuna da lablarda para saçma. Bu işler kısmet işleri. Sağlamdır eş telaşlanma ama yumilerini kullanacaksan bari ikisini kullan diğer ikisini donasyon al. Artık peşini bırak yumilerinin.
Ayseviiiiii nerelerdesin ??
Moonrose sana da bebeğine de maşallah :) süt konusunu hiç dert etme. Etrafımda 1-1,5 yaş arası 6 bebek var. 2 si hiç süt emmedi ama diğer bebeklere oranla çok daha sağlıklı ve zekiler. 9-10 aylıkken yürüdüler, şimdiye kadar hiç hasta olmadılar vs. Hatta biri yurtdışında yaşıyor. Şimdiden 2 dili de anlıyor maşallah. Şimdi mamalar bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Hiç dert etme. Etrafımdakileri görünce,sütüm olsa bile ek olarak mama versem mi diye düşünüyorum bazen :) allah ikinize de sağlık versin:) sana benzemesi de harika. Darısı başıma. Şu badireleri atlatıp kucağıma alacağım günü bekliyorum :)
nilyanın test sonucu ne zaman alınacaktı?
Bebek arkadaşım ,
Efsune kılı kırk yardı. Taa İspanyalara gitti. şimdi de ön görüşme içi Kıbrısa gidiyor. Ben o bir türlü karar veremediği için öyle dedim. Tam karar vermişken şimdi bir de alternatif çıkarmasın başına diye dedim. Yoksa Firdevs Hanım her dediğime evet dedi Elinden geleni yaptı Yumileri bölmedi. Halen 14 tane embriyom duruyor orada bu ikinci yıl. Daha ne olsun .Herkes gönlünü hoş tutsun . Su akar yolunu bulur diyomrum. Herkese selam ediyorum
Papatya arkadaşım bişey sorucam firdevs hanım yumileri bölmüyor demişsin senin donörden çokmu yumurta toplandı 14 embriyon daha varmış dondurma şansımızda olduğuna sevindim peki dondurulmuşlarla kaç kez deneyebiliyorsun dondurulmuşla fiyat nekadar cevaplarsan sevinirim canım...
Arkadaslar,
firdevs hanim embyrolari bölmüyormus diye yazmissiniz...bu ne demek? yani kalan embyrolari dondurdugumuz zaman zaten bizim oluyor. istedigimiz kadar onlari transfer edebiliriz. cünkü o embyrolar zaten bizim oluyor. acaba sadece dondurulmuslari transfer etme fiyati ne kadar bilen varmi?
Papatya arkadaşım bişey sorucam firdevs hanım yumileri bölmüyor demişsin senin donörden çokmu yumurta toplandı 14 embriyon daha varmış dondurma şansımızda olduğuna sevindim peki dondurulmuşlarla kaç kez deneyebiliyorsun dondurulmuşla fiyat nekadar cevaplarsan sevinirim canım...
Arkadaslar,
firdevs hanim embyrolari bölmüyormus diye yazmissiniz...bu ne demek? yani kalan embyrolari dondurdugumuz zaman zaten bizim oluyor. istedigimiz kadar onlari transfer edebiliriz. cünkü o embyrolar zaten bizim oluyor. acaba sadece dondurulmuslari transfer etme fiyati ne kadar bilen varmi?
Sevgili bebek ;Ve arkadaslar ;
3 yildir Dogusta deniyorum ,her denememde öyle bir ayar yapilyiorki süper ayarlanmis..Donörden 12-14 adet cikyior 4 adet taze transfer yapiliyor.Digeride 8 adet donacak diye beklyioruz .Gelen cevap malesef xxx hanim sizin donmusunuz 4 adettir denilyior))) ee ne den böyle 8 adet degilmi soruyorum ..yok efendim 4 adet dondurulmustur cevabi alyiorum.Ketum bir sekilde asla ve asla daha NEDEN BÖYLE NYIE BÖYLE YAPILYIOR SORSAMDA CEVAP ALAMADIM)) gidenler yeni yapanalri coook merak ediyorum bakalim bana verdikelri gibi cevap verecekler yoksa 8 adet donacakmi dyiecekler. COOK MERAK ICINDEYIM )) donörun tek kisisye verildiginden eminim en azindan kendi adima,paylasim yok yapmayiz denildi.Ben Sevket beyin hastasiyim Firdevs hanimda transferimi ypaiyor uygun olunca..6.transfere hazirlanyiorum bakalim yilda iki defa Kibristayiz..Artik orali olduk sayilir..Sonuc olumsuz oldugunda yada bekleme süresinde asla asla arayip ne oldunuz demiyorlar..ben aramasamda dönmüyorlar..Cok yogunlarmis..anlayis gösteriyorum..elden bir sey gelmiyor..
sevgiler.
Jade, tesekkür ederim aydinlattigin icin...ama bu cok korkunc bir durum..sok oldum resmen..nasil olurda misal 8 adet kalirsa sadece 4 tane donduruldu deniliyor...gercekten cok sasirdim..ben bu konuyu mutlaka konusacagim firdevs hanimla.
üzüldüm demek 6. transfer sende..hic bir tedavi, aciklama getirdilermi neden simdiye kadar sende tutmadi diye? donörün yasi kacti sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?