bir önceki üyeliğimle busayfayı son sayfasına gidemiyorum
efsune sizede öyle oluyormu
mecburen yeniden üyelik yaptım.
transferimin 5.günü efsune senden 5 ocak gidiyosun aliba dünya ıvf ye
hayırlı olur hakkında bende günlerimi bekliyorum.
belim ağrıyor.
BEBEK SANADA HAYIRLI YOLCULUKLAR
ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERİRDE İNŞALLAH ÇİFTER ÇİFTER GETİRİRSİN BEBEKLERİNİ AMİN
Yusufdeniz bana öyle bir sorun olmadı ama yendien üye olmuşsun iyi)
Akıntı normal pembe olması iyi ama sürekli değil değilmi??
Bel ağrısı iyiye işaret sonucunu bekliyoruz..
Sevgili jade sana yeni bir konumlanış hissediş ve strateji lazım.
Geçmişteki olumsuz tekrarların esiri gibisin.
İşi almanyayı ve sürecini çok net anlıyorum.
Yaşananlara neden bulmakta zorlanıyorum.
O zman farklı bir açıdan yaklaşalım reframing yapalım..
1. Düşükler ile ilgili mutalaka savunma sistemi testleir yaptırmalısın.
2. Habire denemekten vazgeç.
3. Zaman geçsin zaten geçeceği kadar geçti zorlasanda hiçbirşeyi öne alamıyorsun, biz insan oğlu bu konuda aciziz bunu kabul et.
4. Rahimle ilgili testlerini yaptır.
5. Türkiyede iyi bir jinekoloğa aynı zamanda tüp bebekçi görün.
6. Doğuştan vaz geç.
7. Kıbrıstan bile vazgeçmelisin çünkü çok fazla negatif deneyimle ( yok mikro yok donasyon 7-8kere olmuş)
8. Düşük durumun aydınlanmalı bence...
Sonuçlara göre yer buluruz bak batumu dneeyen var ispanya sana yakın.
Kafanı dağıtmalısın derim.buna yürekte vücutta dayanmaz. Kendine hor davranma lütfen)
Sevgiyle kal...
ben devamlı takip ediyorum eşim çok etkilediğimi ve kafamdan atmam gerektiğni söylüyor çok yazmadım zaten batumu fiyatı için tercih ediyoruz tamamen duygusal bi konu 3500 dolar dediler hemşireyle görüşüyorum doktor merkez nasıl hiç bir fikrim yok açıkçası artık çok takmıyorum olacağı varsa olur dyorum tevekkül halindeyim .gidip görücez diğerinde çok stresliydim rahat olmaya çalışıyorum gidip tatil yapıcam hamile dönücem inşallah sende bebeklerine inşallah tez zamanda kavuşursun.
Arkadaslar birazdan ucuyoruz ankaraya once ordan ercana.. Cook heyecanliyim... Insallah hersey iyi gecer.. Sizlere haber veririm, ne olur banada dua edin. Allah hepimize hayirli kismetler versin... Iyiki varsiniz :)
Zeeytin evet canim iyi aklinda tutmussun, 18 aralik hastaalndim, 28 burda oldun dediler. 5. gun transferini ozellikle demen lazim!!! Yoksa 3. gun transferi yapiyorlar cunku. Bizde yumurtalar 28. inde toplanip dollenjrse 2 ocak transfer insallah :)) coook heyecanliyim arkadaslar kalbim simdiden pir pir ediyor :))
Tress canim mutlaka sorucagiz dondurulmus embyrolardan olan kaygilarimizi. Esim diyorki onlardan yazili garanti istiycem diye :) sanmiyorum ama yazili versinler. Biz mumkunse embyrologlada baglantiya gececgiz.
Kizlar telefonu kapatiyom simdi. Allah a emanet olun sizde. Biz ancak aksam 20 kibrisdayiz almanyadan once ankara ucuyoz. Seviyorum sizleri :)[/QU
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruuzzzzz
Arkadaslar,
nihayet geldik kibrisa..oscar otelindeyiz..otel iyi temiz. yarin sabah 10.30 bizi dogus merkezinden alicaklar..yarin donörün yumurtalari toplaniyormus..
acikcasi esim ve ben bugün biraz tedirgin olduk..kafamiz karisik...acaba lar yine basladi..yani acaba dogru mu yapiyoruz diye..bilmiyorum anlayabiliyormusunuz...yani süpheler var, yok degil acikcasi...diger yandan belki bu kadar yasadiklarimizdan dolayi normal dir diye düsünüyorum...umarim yarin sabah hastanede firdevs hanimla konustuktan sonra icimiz rahat eder..........
bilmem gidenlerde simdiye kadar bizim gibi hissettimi..belki de yol yorgunlugundan :)
sanirim heyecandan bugün sabaha kadar uyku girmez gözüme............
hepimiz bu işe başlamadan önce o duyguları hissetik inan bebegini içinde hissetmek o kadar guzel onu kapıp gelmen dılegıyle dualarım senınleeeeeeeeeeee
ben sayfaları açamıyordum mesaj yazıyorum göndere basıyordum 1 sayfaya beni geri gönderiyor
acaba neden böyle oluyor bir
bilen varmı?
birde kızlar transferden sonra akıntısı olan varmı hafif pembe
gibi biraz korktum transferin 5.günü
bir önceki üyeliğimle busayfayı son sayfasına gidemiyorum
efsune sizede öyle oluyormu
mecburen yeniden üyelik yaptım.
transferimin 5.günü efsune senden 5 ocak gidiyosun aliba dünya ıvf ye
hayırlı olur hakkında bende günlerimi bekliyorum.
belim ağrıyor.
BEBEK SANADA HAYIRLI YOLCULUKLAR
ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERİRDE İNŞALLAH ÇİFTER ÇİFTER GETİRİRSİN BEBEKLERİNİ AMİN
Bebek aynı şeyler Bende hissetmiştim inan napiyorum Ben nerdeyim burda ne işim var olmuştum ama şundan emin ol doktorla konuşunca hepsi geçiyor.şu an bunları hissediyor olman çok normal canım ummadığımız noktadayiz ve zor şeyler yaşıyoruz.bu gönül yogunluklarıda geçicek canım az kaldı hayırlısı Ile herşey çok güzel geçicek....vee bizlerin içinde bir fidanda sen yeşerticeksin bizleri habersiz bırakma
Genelde tutunma kanaması oluyor .bence sen yüksek ihtimal hamilesin. Belirtilerin genelde pozitif sonuç alanlarla aynı tabii Allahın izni Ile..yusufzilan yusuf deniz aynı kişi mi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?