Merhaba kizlar duygarim cok kariştigi icin önce agladim sonra güldüm. POZİTİF bin şükür desteklerinzle duanizla güçlüyüz herkese tesekkur ederm
Poncikcimm, tebrik ederim seni, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, inşaallah

Bu isin sirrini cozebilsek keske, kelimeler yetersiz. Acini kalbimizde hissettik. Sabrina , emegine, gucune, sevgine, iyimserligine hayranim.
Rabbim bu yolda ugrasan her kadin gibi senin de saglikli bir bebek vermesini dilerim.
Yazdigini Okuyan bircok kadin gibi gozumden yaslar akti, isyan etmem Rabbime ama zamani gelmis olsun diyordum hep senin icin..
İcim yaniyor ..

Merhaba kizlar duygarim cok kariştigi icin önce agladim sonra güldüm. POZİTİF bin şükür desteklerinzle duanizla güçlüyüz herkese tesekkur ederm
Canım ponciğim gözünaydın Çok mutlu oldum senin adına inşallah sağlıkla keseyi Ve kalp atışlarınida duyarsın Rabbim emeklerimizi boşa çıkar mısın

Sevgili zazam Çok üzgünüm inan söyleyecek kelime bulamıyorum üzüntünü telafi edecek şu an hiçbir şey yok maalesef ama sen çok güçlü bir kadınsın hepimiz biliyoruz ve eninde sonunda çok güzel bir anne olacaksın Rabbim senin emeklerini boşa çıkarmayacak ve mükafatlandıracak seni elbet üzüntünü yaşayacaksın ama sonra tekrar dimdik ayakta olacaksın hepimiz için seni seviyoruz biliyorsun

Zaza’cım yüreğim yandı çok üzüldüm. Sen çok güçlü kadınsın üzülme. Öncelikle senin sağlığın çok önemli sen iyi ol.
Herşey yoluna girer.

Çarşamba arıyacak konuşucaz

Allah sabır versin canım en az senin kadar üzüldüm anne olabilmek için çok zorlu bir süreçten geçiyoruz en iyi biz birbirimizi anlıyoruz ve destek oluyoruz asla pes etmek yok hepimizin duasındasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…