Merkez bugünden iki haftalığına kapandı
Bende adet oldum banada yasmin yazmış doktor
İlacın 19 günü ultrason ve sonra her halde o meşhur zoladex veya lukrin beni yeniden bulucak
Andrey muradına erdi demektatil de tatil diyordu Hakkında en hayırlı olsunn canım inşallah Bende tanışacak mıyım acaba şu MEŞHUUUR zoladex le çok merak ediyorum

Sagol arkadasım tesekkurler 5aa ve 5ab
9 tane embriyom vardı bugun ,2 tanesini transfer ettiler . dondurulck kalitede de 6 tane varmış onları da dondurduk
Maşallah 41 kere maşallah ne bereketli donörün varmış canım eşinin spermi de iyi durumda demek Allah'ım yüzünü güldürsün sana bağışlasın sımsıkı tutunsunlar kuzucuklar

Canım bende aşağı yukarı öyle zannediyorum da benim şuan regl olmam bekleniyor o zaman o nasıl olacak o zaman. Ya senin için ne bekleniyor
Canim bu ignenin aynisi ile tedaviye basladim. Regl tarihimden 1 hafta once igneyi vuruldum. Bu duruball’in soyledigi gibi zoladex’in muadili. Hormonlarini sifirliyor. Sen regl
Olmus olsaydin bu igneye suan gerek olmayacakti. Ben yapar yapmaz regl
Oldum sen de 1 hafta icinde olacaksindir. Sanirim bildigim kadariyla olmasan da tedavin baslamis oldu zaten bu surecte reglin hic onemi yok

İlacın 19 günü ultrason ve sonra her halde o meşhur zoladex veya lukrin beni yeniden bulucak
Zaza canım sen dış gebelik den korkuyordun, adet olduğuna göre çok şükür dış gebelik yokmuş . tedavin hayırlı olsun canım

Maşallah 41 kere maşallah ne bereketli donörün varmış canım eşinin spermi de iyi durumda demek Allah'ım yüzünü güldürsün sana bağışlasın sımsıkı tutunsunlar kuzucuklar
Transferin hayirli olsun
Teşekkürler kızlar, evet bereketliymis, bende bu kadar beklemiyodum inşallah tutar da geriye onlardan kardeş yapmaya geliriz

Lütfen stresten koru kendini
Bir ton hormon etkisi altındasın
Malesef çok eşle bunu anlamıyor
Sen o içindeki sana tutunmak isteyenlerin hatırı katiyyen kötü düşünme ve umutla bekle
En anlayislisi bile tahammülsüz olabiliyo bence şu durumlarda ,aynen bu hormonlar beni mahvetti zaten bende ben değilim gerçi

Canım tedavin mucizenle sonlansin

Ben tedavimi bugün iptal ettirdim akşamüstü ailemin saglik durumundan dolayi kafam rahat deildi donorun yumurtalari dondurulacak. Saolsun murat bey anlayisla karsiladi kizlar herturlu destegi verdi. Herseyden once sağlık cok önemli rabbim izin verirde bu saglik problemini atlatirsak ileri bir tarihte gidecegiz. Gun vermedim zaten gynolife a onlarda saolsunlar istedigin zaman gelirsin dediler suan gitcek kafada ve gucte deildim zaten

kurban oldugum rabbim yuzunu guldursun hersey guzel olsun insallah

En anlayislisi bile tahammülsüz olabiliyo bence şu durumlarda ,aynen bu hormonlar beni mahvetti zaten bende ben değilim gerçi
Ben ilk tedavide adamin basini yemistim bin pisman olmustu benle gittigine vidi vidi yedim bitirdim adami bu hayatta bir kahrimizi aileler cekiyor kocalar anlamiyor dunyanin ilaciydi ignesiydi anlamiyorlar karsindakinin psikolojisini azcik allttan aliversinler neerddee illa bese bes cevap verecekler

Bende
çok geçmiş olsun canım inş önemli birşey değildir zamanı değilmiş öyle düşün inş böylesi senin için daha iyi olur

Çok geçmiş olsun canım. Umarım ciddi bir şey değildir, çabucak geçer. Allah şifasını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…