O 70 80 ler yalan seni üzmek istemem ama çok atıyolar.ben 3 kere denedim öyle olsaydı. tutardı.
sanırım sen laboranttın. bize şu pıhtılaşma testi hakkında biraz bilgi verir misin.??
Benim de aklima hep takiliyor başarı oranıCanım yanlış hatırlamıyorsam sen 2 kez kendi yumilerinle denemiştin yumurta sayınında az olduğunu yazmıştın.Başarı oranı %70-80 veriliyor kiminin ilk denemede oluyor kiminin 2.3.4 denemede mukadderat..banada kendi yumilerimle denerken %10 verilmişti bu işlerde sabır ve tevekkül gerekli çok zor tabiki kolay değil...
selam arkadaslarim, ben tekrar :)
firdevs hanima ben fragmin ignesini sormustum, cünkü en son icsi kendi yumurtalarimi yaptirdigimda almanyadaki doktorum tavsiye etmisti. bir kez düsük yaptigim icin, önlem almak icin kan pihtilasmasini kullanin demisti - her gün göbek den vuruluyor, ya 3 ay boyunca, bazilari ise 9 ay boyunca.
bugün eczaci bana fragmin yerine clexane ignesi burda veriliyor dedi. sanirim onu da alicagiz. sali günü firdevs hanima tekrar sorucam. yani düsük yapan aranizda varsa, kullanin derim...ama tabii doktorunuza sorarark.
Sevgili Bebek merkez ve dr hakkında verdiğin bilgileri dikkatle okuyorum.Sormak istediğim birşey var o yumilerin hepsi senin için kullanılacak transfer edilenlerin arta kalanıda dondurulacakmı.Dondurma ücreti için ne kadar istediklerinide öğren lütfen.
Kan pıhtılaşması testlerini sadece düşük yapanlar değil normal tüp bebek deneyeceklerin bile yaptırması gerekiyor ama drlar istemiyor.Aspirine ve iğnelrine transferden önce başla derim ben.Rahim kanlanmalıki bebeklerin tutunabilsin
Dualarımız seninle canım....
kizlar merhaba,
demin firdevs hanimla konustum...14 follikel den 13 tane yumurta cikmis, 13 tanesinden 12si döllenmis :) bu cok iyi haber, biz cok sevindik...bakalim 5. güne kadar kaci devam edicek.........bana dört tanesi yeter :) rabbim insallah kismet eder........
kizlar birde buraya gelen olursa: biz 3 aylik ilaclarimizi da aldik, eczaci otele getiriyor, burda kredi kartla ödüyosunuz. ilaclar ben almanyada oldugum icin almanyadan cok ama cok ucuz. bana verilen ilaclar su an:
coraspin - yani bebekaspirin100 lük varya, kan pihtilasmasi icin
progestan kapsül - bugün den basladim
predanol - embyroyu dislamasin diye vücut günde 1 tane
folik asit - vitamin
progynova/estroferm - rahim kalinligi icin - su an günde 4 taneye ciktim
rahmim dün 8.3 mm kalinligi vardi, iyi dedi firdevs hanim. transfere kadar da insallah daha kalinlasacak
dua edin bana insallah 2. ocak iyi haberler alicam ve transfer gerceklesecek!!!
yusufzilan - senin bugün 7. gün sanirim. blasto transferi oldugu icin aslinda su erken testler varya onlardan yapabilirsin :)
2 oakta hem yusufzilanın pozitifini alacağız inşallah
hemde bebek'in transferi yapılacak allahın izniyle
çifte bayram yapacağız
yeni yıla güzel haberlerle, umutla girelim
hadi kızlar verin coşkuyu :)
2 oakta hem yusufzilanın pozitifini alacağız inşallah
hemde bebek'in transferi yapılacak allahın izniyle
çifte bayram yapacağız
yeni yıla güzel haberlerle, umutla girelim
hadi kızlar verin coşkuyu :)
Keşke senin gibi düşünsem test gününü düşündükçe korkudan ölcem bilginsa
Çünkü bilginsa bende senin gibi ömrümde çift çizgi silik çizgi pozitivi hiç görmedim.Yani anlayacın inanamıyorum
hani sende bilirsin bizim rahmimiz hiç bebek görmedi
baksana belirtiniz oldumu diye yana yana mesaj atıyorum insan hiç gebelik görmeyince birde bukadar yakınlaştıkça böyle sebep arıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?