sağlık konusunda bizim klinikler türkiye hastaneleri gerçekten çok çok ilerdeler. zira ciddi bir sağlık turizmi var türkiyeye. kıbrısın adı büyük ama görünce insanı şaşırtan bir kasaba gibi.
donörle ilgili konuları artık irdeleme.
hele onu görmeye tanımaya aklında tutmaya hiç çalışma.
maalesef güvenmekten inanmaktan başka çare yok bu doktorlara ve bu işlemlere.
allaha emanet olsun herşey de. ve bırak kendini akışa...
hakkında hayırlısını diliyorum olacak üç tane 4 tane farketmez bırak kendini doktoruna.
iyi olacak sonuç hissim öyle inan..
canım foruma hoşgeldin Batumda fiyat çok uygunmuş acaba sperm donasyonu diyemi yumurta donasyon fiyatı farklımıdır inşallah bu denemede pozitif sonuç alırsın...
hiç tereddütün olmasın kendi kararınla ilgili lütfen
sana negativ getirmekten başka bişey değil bu düşünceler
bende aynı senin gibi böyle oraya ilk gittiğim gün nerdeyiz biz falan filan soruları sormuştum kendime
ama boş saçmalıktan ibaretti ha kendime cevap da vermeyi unutmadım valla nerdeyim biliyormusun ddim bebeklerimin merkezindesin dedim haydi sıkı ve pozitif düşünce ile bebeklerini al ve normal hayatına dön onların gelecek kaygılarını koluna takıp gitmeyi untma hanfendi dedim.
amin inşallah .yumurta donasyonu hakkında bilgim yok maalesef inşallah sende tez vakitte bebeklerine kavuşursun.
Klinik standardlarina gelince - biz almanyada da yaptirdik 2 kez, 4 kez de istanbul bahceci de- yani gercekten kibirisa geldigimizde biraz sok oldum diyebilirim........ama sanirim dis görünüme aldalinmiycak, yani hastane modern olmayabilir, önemlisi temiz calismalari...birde fatura konusuna gelince: hepsini bugün istediler biz sadece yarisini ödemek istedigimizi söyledik, diger yarisinida transfer günü dedik. kabul etti firdevs hanim. önemlisi güven meselesi dedi. yarisini hemserilerde ödedigimiz zaman fatura dahi verilmedi, ona da biraz sasirdim, sadece beyaz ufak bir kagida 2500 euro ödendi diye yazdi..........yani bu durumlar iste bana tuhaf geldi ama güvenmekten baska caremiz yok..........
İspanyayla ilgili sormak istediğin herseyi sorabilirsin ?
donasyonda şansımız %75 imiş çok büyük bir şans,normal tüp bebekden çok çok daha yüksek,yani 22-23 yaşındaki bayandan hiçbir farkımız yok donasyonda:))
insallah........o kadar yüksek ise düsün normal tüp bebekde benim yasimda 10% sans veriyorlardi en fazla.........hadi hayirlisi artik..
benim donör 23 yasindaymis..........insallah hayirli haberler alirim artik ocak ayinin 2. haftasinda :)
Donasyon önceside sonrasıda berk beye soruduğumda %75 dedi e niye %25 lik gruba girelim değil mi:) normal tüp bebek tdv de yaşla beraber başarı şansı çok çok azalıyor yani aslında o tamamen şansmış ama donasyon çok farklı
aslında hep konuşuyoruz ya tamamen inanmakla herşeyi hallediyoruz ben donasyonu çok araştırmadan karga tulumba yaptırdım nedense kendime %100 şans verdim sonra 8 haftalık olduğunda eyvah pıhtı atarmı neden önlem almadık ay o olur mu ay bu olurmu derken kaybettim yani hep diyoruz ya inan ve başla sen çok güzel bir zaman ve çok güzel bir dr la çok güzel bir yoldasın güzel haberlerini bekliyoruz güzel arkadaşım
O 70 80 ler yalan seni üzmek istemem ama çok atıyolar.ben 3 kere denedim öyle olsaydı. tutardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?