bende transferin 7. günü yapmıştım testi. silikte olsa 2. çizgiyi görmüştüm ne güzeldi o an :)
zilancım korku kaygı yok.. ne olursa Allahtan
ama lütfen olumsuz düşünme
kalbi durmuş... o yüzden yaşam belirtisi vermiyormuş.
hcg tekrarı yapıldı düşüş var..
kurtajla alınacak
tahmin edeceğiniz gibi perişanım...
Anisha
canım sen hala ultrasona girmedinmi .. merak ediyorum bende senin kadar..
sanırım idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorsun.. kısa zamanda geçer inşallah.. üşütme emi..
Bilginisacım,
Bir süredir giremiyordum foruma.Şimdi geriden gelerek okuyorum.Senin için ne kadar üzüldüm şimdi anlatamam.Bunun sebebi nedir nasıl olur bilmiyorum ama tekrar daha güçlü ve daha neşeli olarak ayağa kalkacağından hiç endişem yok.Allah sana tekrar hamileliği nasip edecek inan bana canım
Arladaşlar doktordan geldim şimdi ( biraz uzak bir yerde) rahim ağzında açıklık yok dedi. Plasenta da çok riskli durumda değil dedi. Erken doğum olacağını sanmam, sezeryanını da normal bir doktor yapabilir çünkü anormal bir kanama olmaz dedi. Yine yatmaya devam ama tedbir amaçlı. Nasıl rahatladım anlatamamnill senin yazını gördüm. Bebiş ve annesi çok şanslıymış. Ama öyle vakalar duyuyorum ki ödüm patlıyor. Ne diyeyim şans bizden yana olsun.
Yukarida yazdigim gibi, dogus merkezini bos ver sana berk bey yakisir demissin..nedenki? icime kusku girdi, cünkü biz persembe dogus merkeze gidiyoruz donasyon icin...birazcik aciklik getirirsen sevinirim
Arkadaslar, ayni soru sizlerede...aranizda bazi biseyleri bilen var ise dogus merkezle ile ilgili lütfen bildirin...
Canim embriyo sayınız harika umarım başarılı güzel.bir nakil geçirirsin evine dönünce kendini daha iyi hissedicekin
Rüzgarselin çok sevindim güzel haberlerine allah tamamına erdirsin.Bilginisa ne güzel şeyler yazmışsın.burda yanlız olmadığıma çok seviniyorum.SEVGİLİ BEBEK bebişlerini al gel ben bu işleri bırakmama rağmen sizi takip etmek beni memnun ediyor.eşim artık asla diyor.bende kadere bıraktım artık.
sağol ansucum.. burda güç toplıyorum
sen nasılsın epeydir yoksun... neler yaptın
canim, yapmiycanmi önceden test?? vallahi iyi duruyorsun...... ben kafamdan hesapladim, 2 ocak transfer olursa, ayin 8.inde ilk erken testleri evde yaparim sanirim :) duramam cünkü.................
Arladaşlar doktordan geldim şimdi ( biraz uzak bir yerde) rahim ağzında açıklık yok dedi. Plasenta da çok riskli durumda değil dedi. Erken doğum olacağını sanmam, sezeryanını da normal bir doktor yapabilir çünkü anormal bir kanama olmaz dedi. Yine yatmaya devam ama tedbir amaçlı. Nasıl rahatladım anlatamamnill senin yazını gördüm. Bebiş ve annesi çok şanslıymış. Ama öyle vakalar duyuyorum ki ödüm patlıyor. Ne diyeyim şans bizden yana olsun.
canım senin maalesef 3 kez başarısız donasyonun olduğunu biliyorum ve çok ta üzülmüştüm şimdi benimde korkum defalarca başarısız olup eşimin bu işten tamamen vazgeçmesi. sana bir sorum olucak sen kıbrısa 3 kez gittin belki daha fazla bilemiyorum çok daha fazla başarısız olmuş birileriyle karşılaştın mı yada merkezden sana 5 6 kez deneyenler bile var falan dediler mi.çok merak ediyorum .çünkü eşim maddi olarak 3 cüyü deneyemeyiz diyor.bende kendimi en kötüsüne hazırlamak istiyorum.yani maddi olarak kendim birşeyler hazırlamak istiyorum.
firdevs hanımda başarılı gebelik elde etmek için en fazla deneme sayıları hakkında hiç görüşmeniz oldumu canım ben defalarca denemekten çok korkuyorum .genel olarak başarı potansiyellerini senin gözlemlerinden duymak isterim . eşim 3 den fazla maddi olarak asla denemem diyor bende ya 3 denemedede olmazsa diye korkuyorum malum 1 kez denedim geriye 2 hakkım kaldı.bu form da daha öncelerden haksız ve bebeklerim gelin isimli arkadaşlarımız vardı onlar 5 denemede hamile kaldılar .nadir olsa 5 kezde deneyenlerde var .ama bu kadar deneme hem maddi hem manevi güç ister .ben çok istiyorum gerekirse maddi olarak herşeyi yapmaya hazırım ama eşimin ya olmazsa napıcaksın ozaman demesi beni mahvediyor ALLAHIM TEK İSTEĞİM GECELERİ O EN SEVDİĞİM UYKUMDAN BİLE BEBEK SESİYLE UYANMAK.BİR KEZ OLSUN EMZİRE BİLMEK BEBEK MAĞAZALARINA KORKMADAN GİRMEK.ARKADAŞLARIM DOĞUM YAPTIĞINDA BİR YANIM BURUK İÇİM KAN AĞLIYOR KEN MUTLUYMUŞ GİBİ DEYİL GERÇEN MUTLUYKEN GİTMEK. İYİKİ BU FORM VAR BİRBİRİMİZİ GÖRMEDEN BİRBİRİMİZİN YARALARINA İLAÇ OLAN ARKADAŞLARIM İYİKİ VARSINIZ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?