Ooohhh süper bir değer 10 gün için maşallah
12 gün binin üstü olucak
Gözün aydın kuzum
Rabbim rahat taşımak ve doğurmak nasip etsin
Insallah cnm Anca o zaman içim rahat şekilde sevinebilicem zaten her zaman destek oldun çok sağol zazam, rabbim senin yüzünü hep güldürsün ❤

Gozun aydin, cok sukur

Yazdıklarını okurken duygulandım sevindimmm heyecanlandımmmmmAyy ikiz olmalarına çok sevindimmm ben deli gibi ikiz istiyorumm daDarısı çok çok başına diye dua eder misin bana ayrıca Hani hamilesin ya kbl olsunn inşşş 3 hafta sonra gümbür gümbür gelir inşş sesleri sağlıkla büyüsünler sağlıkla kucağına alırsınn inşallah kuzucuklarını Çok çok amin

Saglicakla kucagina almak da nasip olsun canim benim.Bize de dua et

Allah razi olsun canim en hayirli vakitte gonlundeki evlatlari en saglikli sekilde nasip etsin rabbim sanada

Allah razi olsun canim en hayirli vakitte gonlundeki evlatlari en saglikli sekilde nasip etsin rabbim sanada
Dikkat et canim kendinede bebislerinede bu bebek haberleri bana o kadar iyi geliyorki butun sıkıntımı derdimi unutuyorum vallahi. canim ayaklarini uzat keyfini cikar canim

Kiev' e Kimlik ile giriş yapan arkadaşlardan bir ricada bulunabilir miyim
Hava limanında bir form doldurulduğundan bahsetmişlerdi. İmkanınız olur ise o formu paylaşabilir misiniz ? Ekmek piş durumu oluyor farkındayım ama

Canım unutmazsam inş yollarım sırada ilk gidenlerdenim

O formu biz daha dığrusu sadece eşim kiev e girişte doldurdu . Beni direkt geçirdiler eşimi tuttular sonra form doldurmuşlar çıkarken bunu gösterin demişler Çıkışta da eşim formu gösterdi beni de form olmadığı için tuttular Yani o formu sadece orda görebilirsin internet üzerinden doldurulma dırumu var mı bilemiyorum Bu da benim tuhaf deneyimim oldu

Canım unutmazsam inş yollarım sırada ilk gidenlerdenim
Saolasın Cnm İtina ile hatırlatabilirim (hadi inşallah seninde emeklerin boşa çıkmasın )

internet ortamında doldurmaktan ziyade "ayy buda ne nereye ne yazacağım şimdi " dememek için sordum.

merhaba arkadaşlar, erkek donor bilgilerinde cmv pozitif yazıyor. sizde de böyle bir durum oldu mu? bir sorun teşkil eder mi gebelikte veya embriyoda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…