Haydi anneadayı seninde yolun açık olsunBizde hazırlıklar tamam 12 si sabah uçuyoruz inşallahAllah hepimize hayırlı haberler nasip etsin
![]()
Güzel sonuçla dön inşallah
Ayyyy heyecan başladı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haydi anneadayı seninde yolun açık olsunBizde hazırlıklar tamam 12 si sabah uçuyoruz inşallahAllah hepimize hayırlı haberler nasip etsin
![]()
Caannn zazam ne güzel yazmışsınnHaydi Durubalım austos açılışını Bismillehle yap
Kendinede ve senden sonra gelenlerede uğurlu ol kuzum![]()
Canım senin çift aşı olmamış mıydın neden pcr alıyorsunİlk giden benim sanırım canımm hazırlıklar tamam 11/08 öğlen 12 de ordayımm inşşşyarın negatif pcr ı da aldım mı bir ohh çekicemm
Dualarınız bizimle olsun canlar
Rabbim hepimizin muradını versinnn hepimizin kucaklarını doldursunn inşşş
![]()
2. Yi Olmadım cnm Sordum andrey olma dedi .Bana biraz geç çıktı 2. De 45 gün sonra ya tedaviye denk geldiği için olamadımCanım senin çift aşı olmamış mıydın neden pcr alıyorsun
Hemde nasıl ama eşim benden heyecanlı ve çokda stresli durup durup arıza çıkarıyorHaydi anneadayı seninde yolun açık olsun
Güzel sonuçla dön inşallah
Ayyyy heyecan başladı![]()
Hımm anladım canım2. Yi Olmadım cnm Sordum andrey olma dedi .Bana biraz geç çıktı 2. De 45 gün sonra ya tedaviye denk geldiği için olamadım
Aminnn cnm benim Rabbim yolunuzu acik etsin insallahhİlk giden benim sanırım canımm hazırlıklar tamam 11/08 öğlen 12 de ordayımm inşşşyarın negatif pcr ı da aldım mı bir ohh çekicemm
Dualarınız bizimle olsun canlar
Rabbim hepimizin muradını versinnn hepimizin kucaklarını doldursunn inşşş
![]()
Rabbim yüzünü güldürsün insallahhhBizde hazırlıklar tamam 12 si sabah uçuyoruz inşallahAllah hepimize hayırlı haberler nasip etsin
![]()
Kızlar Beyzanurumdan haber yok
Herkese günaydın. Biz Kıbrısa geldik. Birazdan merkeze gideceğiz. Bugun yumurta toplama günü. Cumartesi nasipse transfer. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.![]()
Amin canım hayırlısıHayirli haberlerini bekliyoruz cnm, Rabbimin izniyle insallah hersey güzel olacak
Cok yakin bir arkadasim ikiz bebeklerine ilk denemesinde kavustu , prenseslerim cok tatlikıbrısta doğuş tüp bebek merkeziyle ilgili deneyimi olan var mı arkadaşlar??
Senin ağzından akanda bal olsunBu ay ne çok Kiev yolcusu var maşallah
Kızlar detay paylaşın lütfen nereden nasıl gittiniz, nasıl karşılandınız. Çok heycanlı
Hepinizin kucağı çifter çifter dolsun inşallaahhhhhhh![]()
Ahh geldi işte Zoladexlerin efendisicanimmm
Valla stresten kendimi ise verdim ama cok yorgunum valla, insallah pazartesi kontrolum iyi olur
Andrey okuyosan pazartesi insallah iyi haber verirsin banabir zoladex e daha gücüm yok
![]()
Aminn cnm insallahhhBu ay ne çok Kiev yolcusu var maşallah
Kızlar detay paylaşın lütfen nereden nasıl gittiniz, nasıl karşılandınız. Çok heycanlı
Hepinizin kucağı çifter çifter dolsun inşallaahhhhhhh![]()
nescim cok üzüldüm,böylesi eminim ki daha da zordurBu sefer olmadı canım. Hayırlısı..
![]()