Haydi Durubalım austos açılışını Bismillehle yap
Kendinede ve senden sonra gelenlerede uğurlu ol kuzum❤️🤲💋
Caannn zazam ne güzel yazmışsınn🙏🙏❤️❤️❤️innnşallahh Hepimize uğurlu helsin tedavimizxz🥰🥰🥰Sen de ay bitmeden tedavine başlıycaksınn inşş🙏🙏🙏Ağustos ayı en sevdiğimiz ay olsunn🥰🥰🥰

İlk giden benim sanırım canımm hazırlıklar tamam 11/08 öğlen 12 de ordayımm inşşş🙏🙏yarın negatif pcr ı da aldım mı bir ohh çekicemm👍Dualarınız bizimle olsun canlar❤️❤️❤️Rabbim hepimizin muradını versinnn hepimizin kucaklarını doldursunn inşşş🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Canım senin çift aşı olmamış mıydın neden pcr alıyorsun

İlk giden benim sanırım canımm hazırlıklar tamam 11/08 öğlen 12 de ordayımm inşşş🙏🙏yarın negatif pcr ı da aldım mı bir ohh çekicemm👍Dualarınız bizimle olsun canlar❤️❤️❤️Rabbim hepimizin muradını versinnn hepimizin kucaklarını doldursunn inşşş🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Aminnn cnm benim Rabbim yolunuzu acik etsin insallahh 😍😍 hayirlisiyla al yavrunu dön insallah🐣🐣🙏🙏

Bu ay ne çok Kiev yolcusu var maşallah :KK50:
Kızlar detay paylaşın lütfen nereden nasıl gittiniz, nasıl karşılandınız. Çok heycanlı :KK28:
Hepinizin kucağı çifter çifter dolsun inşallaahhhhhhh :anneadayı::anneadayı:
Senin ağzından akanda bal olsun 😊🥰 ne güzel dua hepimizin yüzü gülsün inş 🙏🏻

😘😘😘😘canimmm
Valla stresten kendimi ise verdim ama cok yorgunum valla, insallah pazartesi kontrolum iyi olur ☺️☺️
Andrey okuyosan pazartesi insallah iyi haber verirsin bana😀 bir zoladex e daha gücüm yok😆
Ahh geldi işte Zoladexlerin efendisi 🤣 güzel haberler gelsin hadi artık pazartesiii 🙏🏻

Bugüne kadar bende hiç bişi yoktu yan etki adına ama ilk kez bu sabah boynumdan yukarı alevler çıktığını hissettim 🤦🏻‍♀️

Bu ay ne çok Kiev yolcusu var maşallah :KK50:
Kızlar detay paylaşın lütfen nereden nasıl gittiniz, nasıl karşılandınız. Çok heycanlı :KK28:
Hepinizin kucağı çifter çifter dolsun inşallaahhhhhhh :anneadayı::anneadayı:
Aminn cnm insallahhh🥰 valla türkler italyanlari gectik galiba , artik türk bayragi asilir insallah klinik önüne😎

Back
X