Yok canım benim daha kabul ermeyeceğim böyle bir şeyi. 😠
Aynen kabul etme . Bana ilkinde 3. Gun embiriyosunu kakaladılar sonra yine aynisini yapmaya calistilar adim gibi eminim eger buseferde kabul etseydim donor bulsalardi yine bana aynisini yapacaklardi beni saftirik buldular ya aptal yok artik karsilarinda. Bugun butun ilesimi kestim yazdim mesaj ben artik tedaviye devam etmiyorum diye kendileri bilir valla artik ugrasamam .

Bilmiyorum ki canım ya benim önceki ultrasonlarım da da olmuştu ama bu sefer süre uzun oldu o korkutuyor beni yarın anlaşılır artık
İnşş güzel sonuçlanır 🙏🙏çözüm bulur elena inşş 🙏🙏yarın siz direkt kliniğe gelirsiniz bende muhtemelen orda olucam 👍❤️

Kizlar ben artik kibris defterini tamamen kapattim artik son buldu.kievde tedaviye karar verdik eşimle. Hatta islerimizi ayarlarıyım kieve ön görüşmeye gidecez insallah.
Senin adına öok çok sevindim canımm🥰🥰🥰İnşallah burda kavuşacaksın bebeğine ben inanıyorum 🙏Bence kıbrıs bitmiş artık yaa

Senin adına öok çok sevindim canımm🥰🥰🥰İnşallah burda kavuşacaksın bebeğine ben inanıyorum 🙏Bence kıbrıs bitmiş artık yaa
Canim insallah burasi hayirli olacak bende inaniyorum. Kibris bitmis gercekten cok dogru bu paraya doymuslar zaten tek istedikleri para. hasta hamile kalmis kalmamis hicbirinin umrunda deil.

Canim insallah burasi hayirli olacak bende inaniyorum. Kibris bitmis gercekten cok dogru bu paraya doymuslar zaten tek istedikleri para. hasta hamile kalmis kalmamis hicbirinin umrunda deil.
canımm cook cok sevindim bu kararınıza.
hepimiz inaniyoruz ki burda bebeğine kavuşacaksın.kader ördü ağlarını😄♥️

Vdoma uygulamasını indirdikten sonra bayrağa tıklayıp kendi ülkesini seçiyor ve ülke kodu otomatik geliyor sonrasında soyisim/isim/baba adı ve tc kimlik no yazıyorsunuz sonra yes diyorsunuz ve 72 saatlik bir süre başlıyor ben ona hiçbişey yapmadım (çünkü andrey merkeze gelince pcr yapıcaz ve sağlık bakanlığına işeticez dedi) ve pasaport kontrol noktasından sorunsuz geçtim 👍👍Sormak istediğiniz birşey olursa özelden de yazabilirsiniz 🥰 Tek aşılı olanlar negatif pcr / sigorta / girişteki form / bioyex davetiyesi / vdoma uygulaması 👍Aşı kartı olanların uygulamayı indirmesine gerek yok pcr gerek yok ve pasaport la giriş yapanların form doldurmasına gerek yok
Merhabalar
Vdoma uygulamasini kiev havaalindami yspiyoruz,bilgi verir misiniz

Ben aslında geçen sene karar vermiştim donasyona ama kıbrıs içime sinmemişti birtürlü 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️Dediğin gibi paraya doymuşlar ve umurlarında değil duyguların sadcee ticaret olmuş amaçları duygusuz ruhsuz hatta birsürü de sahtekarlıkları vardır eminim👍çünkü bu sektör buna çok açık maalesef ve işin içine büyük paralar da girince raydan çıkıyorlar işte 🤷🏻‍♀🙈🙈Türkler için kolay geliyor kıbrıs dil açısından en başta ama inanın başka ülkeler de hiç zor değil kieve yönlendiriyormuş gibi de olmak istemiyorum ama güvenilir ve işlerini layıkıyla yapıyorlar 👍Teknoloji sayesinde iletişim de kolay bugün ne söylemek istiyorsam çeviriye yazdım ve kızdan da yazmasını istedim gayet güzel anlaştık 👍 internetin olmadığı yerde de beden dili sağolsunn marketten alışveriş yaptık sırasını bize veren teyzeyle bile beden dili sayesinde konuştuk 😀😀Burayı gözünüzde büyütmeyin yada başka bir ülkeyi merkeze inanıp güvendiğiniz sürece dili sorun etmeyin 💪

Birde biz uygulamayı ankara da hava alanında başlattık sorun olur mu acaba
Kiev havaalinda aynı işlemi tekrar yapmamız gerekir mi?
Iygulamayı indirip bilgilerinizi girdiysemiz tamamdır başka yapılacak birşey yok 👍uygulamayı açtığında süre başlamış olmalı ve sol üstte hello,….. (isim)görüyorsan tamamdır .👍 pasaport kontrol de uygulamayı açıp gösterdim ok dedi bubarada bende ankarada indirip yapmıştım

Back
X