Günaydınlar bizde dün muayne olduk tedavi başlattık ilaçları aldık ,inşallah 21 eylül de tekrar gelicez 28 eylül galiba transfer dediler , Allah hayırlısıyla bizede nasip eder inşallah 🙏 hepimiz bebişlerle döneriz buralardan …
Abla tedavin hayırlı olsun,mucize ile sonlansin inşallah 🤲💙♥️

Gunaydin can yoldaşlarım. Bugun saat 11.30 da transferim var. Hepinizden dua bekliyorum. Nolur beni de unutmayın dualarınızda.🤲🤲🤲🤲
Rabbim yardimciniz olsun canim 🥰🥰Allahin izniyle hersey cok güzel olacak dualarimiz seninle haydi bismillah😍😍🐣🐣Rabbim kucagini doldursun yüzünüzü güldürsün insallah🙏❤️

kızlar daha öncede yazmıştım kuzenim yumurta donasyonuyapmak istiyor diye bize kışın gidicez diyip gitmişler bile 8 haftalık hamile şimdi darısı sizlerin ve benim başıma inşallah
Masallah cnm Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah kuzenine😍 Darisi hepimizeee insallahhhhh Rabbimm bu mucizeyi bizlerede yasatsin🥰🥰❤️

Bir de urfadan gelen bir çift vardı 🙏🙏🙏Eşim eşiyle konuşmuş bayan sürekli hamile kalıyor fakat karnında ölüyormuş taşıyıcı annelik programı için gelmişler 🙏Diğer arkadaşla adamı çok takdir ettikk 👏👏👏Valla doğuda çocuk doğurmayan kadına yaklaşımı biliyorsunuzdur helal olsun dedik karısını da almış taa buralara gelmiş 🙏🙏Baldızı sayesinde haberleri olmuş klinikten
Ne güzel yaa Allahim yüzlerini güldürsün , bu tasiyici annelikte baska bir duygu, orda gözümle sahit oldum . Bir cift geldi bekleme salonuna ayni masadaydik biraz beklediler ve gencecik bir kiz iceri girdi hamile🥲o kadinin bebegini tasiyirdu❤️ kadin onu görünce okadar heycanlandiki bir kere dokunabilirmiyim dedi karnina ve sarildilar ben bir agladimmmm Allahim nasil bir duyguydu ben bile hissettim yaaa🥰 benim adam disari cikardi beni😀 o günü hic unutmuyorum, Rabbim bizlerede mucizesini yasatsin kizlarr bizlerde insallah bebislerimizi kucaginiza aliriz ❤️❤️ insallahhh hepimizin icin mutlu günler yakindirr🐣🐣

Ne güzel yaa Allahim yüzlerini güldürsün , bu tasiyici annelikte baska bir duygu, orda gözümle sahit oldum . Bir cift geldi bekleme salonuna ayni masadaydik biraz beklediler ve gencecik bir kiz iceri girdi hamile🥲o kadinin bebegini tasiyirdu❤️ kadin onu görünce okadar heycanlandiki bir kere dokunabilirmiyim dedi karnina ve sarildilar ben bir agladimmmm Allahim nasil bir duyguydu ben bile hissettim yaaa🥰 benim adam disari cikardi beni😀 o günü hic unutmuyorum, Rabbim bizlerede mucizesini yasatsin kizlarr bizlerde insallah bebislerimizi kucaginiza aliriz ❤️❤️ insallahhh hepimizin icin mutlu günler yakindirr🐣🐣
Amiiiiiiinnnnnn🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 cocuk icin uzayda tedavi desinler ona bile giderim😉😉😉😉😉

Gecmis olsun canim😘😘
Kiew de görüsürüz insallah😍
Cok saol canim nenim bu dis iskence yemin ederim aci cekiyoooorummmm dis cekilsin rahatliycam . insallah görüşürüz 🙏🙏🙏🙏🙏💋💋💋💋💋💋. Bende biletlere baktim dün bodrum kiev 1632 lira fiatlar eylulun ortasina kadar degisir 850 tl ye bilet var. 1500 tl yede

Back
X