Daha önce Kıbrıs’taki tedavi olumsuz oldu. hatta embriyolarım bütün kromozomlarına baktırdım netice negatif.sonra tesadüf buraya girdim ve çok sevdiğim Z Zaza74 mın yazdıklarını okudum aklıma uydu ilk görüşmeye gittim.sen sadece uçak biletini alıyorsun geri bütün tahlilleri vs herşeyi kendileri yapıyor.dışardan yemek istersen o sana ait.klinik otel ile klinik arasındaki transferleri her şeyi ayarlıyor.gezmeye gitmek istersen o kısım sana ait.uber çağırıp geziyorsun.Donörleri görerek seçiyorsun.eğer başkasının tedavisinde değilse ve kan grubu uyuşmazlığı yoksa dr ok diyor ve senin için hazırlanıyor.donörlerin hepsi genç ve bir tane sağlıklı bebek doğurmuş genç kadınlar.Türkiyede takip için doktora falan yönlendirmiyorlar.Sen kendin istediğin doktora gidiyorsun.İlk görüşmeye Gidersen folik asite varana kadar bütün ilaçlarını veriyorlar gidemezsen sana ilaç protokolünü gönderiyorlar sadece adetten sonra bir defa rahim ultrasonu istiyorlar.ona göre ilaç zamanını ve dozlarını ayarlıyorlar.Eğer kievde olursan bunlarıda kendileri yapıyor.Hamile kalmazsam seni tedavi eden dr klinikten kuruş alamıyor bu yüzden gebe kalman için herşeyi yapıyorlar.Ayrıca türkiyede mor reçeteli olan be doktorların yazmak istemediği serumdan 2-3 tane yapıyorlar.zaten tanesi 2700-3000 TL arası fiyatı var.Parasını versende yazmıyor adamlar.Transfere gittiğinde serumların odanda takılıyor.Hemşire iğneni klinikte yada otelde yapıyor.Yani hizmette her türlü konforun düşünülmüş.Ayrıca orda andre isminde çok tatlı bir arkadaşımız var o bize sürekli bilgi veriyor ve sorularımızı yanıtlıyor gittiğimizdede tercümanlığımızı yapıyor.Ücrette 3 paket var sen hangisini seçersen ona göre ödeme yapıyorsun.Oraya gidipte hamile kalamayan sadece bir arkadaşımız oldu.Oda klinikle alakalı bir durum değildi.İşte bu sebeplerden hiç aklımda yokken rotamı kiev e çevirdim ve keşke daha önce gitseymişim diyorum.Bu klinik bizi diğer klinikler gibi yürüyen banknot olarak görmüyor anne olmak isteyen kadınlar olarak görüyor.İşin en güzel yanıda bu işte
Zirka gerçekten doktor hamile birakamazsa ücret alamıyor mu ???

ben yanlış anlamışım hayatım.Bence sen iki tane istiyorum diye diret mutlaka.Şansını artırırsın.Öyle sabit bir protokol olmaz.protokol hastanın durumuna göre olur.Buda zaten kliniğin başarı oranını artırır.eftalios murat bey kimse onda tedavi olmuştu ve yeni donör bakıyorlardı sonrada 1000 eurosunu geri almış.Bence bunu baştan konuş sonra klinikler yan çiziyor.
Canm zirkacim cok tsk ederm evet benimde murat bey bakalim goruselim yarin rahim kalinligini ogreneyim ondan sonra goruselim

Günler geçmiyor sanki Zirka keşke yeni bir bilgi verebilseydim 🤦🏻‍♀️ Sizleri heyecanla takip ediyorum inşallah hepiniz benden önce alacaksınız güzel haberlerinizi, buralar bayram yeri olacakk 🙏🏻
2 ay geçici menapoz beni bitirdi ya. 15 gün sonra ilaçlara başlayacağım daha..
Olsun canım Buda bişey bak zoru gitti azı kaldı

Merhabalar herkese bizde Tedavi için evimizin satılmasını bekliyorduk şükür şatış işlemimiz bu hafta tamamlanıyor sonra biz de Kiev’e gideceğiz lütfen beni de dularınıza ekleyin o kadar çok duanın güçüne inanıyorum ki hele ki tanımadığımız insandan gelen duanın güçü bambaşka ben herkese çok dua ediyorum sizlerde duanıza katın beni lütfen 🙏
Canım bu tedavin seni istediğin kadar çocukla odullendursin inşallah ♥️💙

Zirkacim canm sanirim karisik yazmisim benim yumurta donasyonu olacak gynolife da yarin kalinliga bakilacak acaba bizlerinde tüp bebek gibi mi oluyr diye merak ettm yani ark sin daha önce hic gebeliği olmamis ve yasi kucuk diye tek yumurta koymuşlar. Bizim tedaviler de nasil oluyor o aklima.geldi ve olurya embriyolar kalmazsa nasil yol.izliyorlar merak ettm
Tek koydurma
İki goy garantili olsun
Malesef embriyo oluşmazsa gynolifede yarı para çöp oluyor
Ama bazende kişiye göre davranıp yardım ederler
İnşallah siz sıkıntısız bu tedavide evladınıza kavuşun

Bende size son 3 günümü anlatayım non stop gezmece😅😅ilk gün bağımsızlık meydanı , st michael golden manastırı(ayinlerine denk geldik muhteşemdi) andrevsky yokuşu girişinde birşeyler içtik ve sokak çalgıcısı iki amca türk olduğumuzu öğrendikten sonra beni aralarına alıp türkçe şarkı söylediler muhteşemdi🥰🥰andrevsky kilisesi ,globus avm 2. Gün yine metroyla ardanalya metro istasyonu dünyanın en derin 105,5 mt istasyonu ve ordan Mariyinsky park ve sarayını gezdik sonrasında biraz çılgınlık yapıp hydropark adasına kadar yürüdük burası metro (kırmızı hat)durağı aynı zamanda 👍 nehirin ortasında adalar var sanırım 3 tane biz buna gitmek istedik çok güzel biryer sonra merroyla döndük 👍3. Gün yani bugün meşhur st. Sophias katedraline gittik aslında ilk gün önünden geçtik (michael golden karşısı) kapandığı için gidememiştik 18 e kadar açık girişte ki çan kulesine çıktık şehri tepeden görmek için kişi başı 60 uah sonrasında kreşatik cad boydan bıya gezdik bağımsızlık heykelini sağınıza alıp nehire dığru yürüdüğünüzde cad sonunda kreshchatiy parka gittik küçğk bir konser alanı vardı bisiklet,kaykay gösterileri yapılıyordu aşşağısına indiğinizde muhteşem nehir manzarası 🙏Sokaklarda dans edenler pandomim yapanlar bateri çalan şarkı söyleyen koro vs çok fazla çok eğlenceli bir şehir ama ‼️ufak 1 uyarı ; meydanın karşısında su havuzlarının bulunduğu küçük bir meydan daha var orada bugün dolandırıldık diyebilirim ayı ve köpekti sanırım kostümlü iki kişi bizi görünce yanımıza geldi ve beni aralarına aldılar fotoğraf çekti biri sohbet muhabbet türk olduğumuzu öğrenşnce fener cimbom muhabbeti felan sonra teşekkür ettik gidicez elindeki paraları gösterip para istedi kişi başı 50 uah istedi ama ne istemek😡😡eşim yok diyor anlamıyorlar dilde yok ama çarpat ing konuştuk ben neden diye soruyorum foto içinse silelim dedim biri daha ılımlıydı da diğeri pislik 🤬 eşimde şanet olsun dedi 50 uah ve 15 tl verdi zor kurtulduk polis bakındım ama yoktu şikayet edicektim eğer gider ve görürseniz onları uzak durun👍Buranın insanları dolandırıcıymış tabi genellemek doğru değil ama burda klinikleri olan dr larla tanışmış eşim otelde onlar söylemiş bunu 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Biraz uzun olmuş ama özelden de soranlar oluyor bilgi vermek yardımcı olmak için yazdım 🙏🙏kiev de metro ile gezmek çok kolay ve ucuz 8 uah 👍Biz eşimle şöyle bir matematik yaptık diyelim 30 uah birşey aldınız tl karşığını öğrenmek için 3 e bölün 👍markette alışveriş yapıp bazen kartla ödüyoruz bakıyoruz ekstra da ne kadar diye 3/1 i ödenmiş oluyor 👍Mastercard çoğu yerde geçiyor katedralde bile geçiyordu👍Kıyafet bir tık daha pahalı türkiyeden ve turistik yakınında ki mekanlar (türkiyede de böyle)onun dışında herşey uygun bence 👍

Bende size son 3 günümü anlatayım non stop gezmece😅😅ilk gün bağımsızlık meydanı , st michael golden manastırı(ayinlerine denk geldik muhteşemdi) andrevsky yokuşu girişinde birşeyler içtik ve sokak çalgıcısı iki amca türk olduğumuzu öğrendikten sonra beni aralarına alıp türkçe şarkı söylediler muhteşemdi🥰🥰andrevsky kilisesi ,globus avm 2. Gün yine metroyla ardanalya metro istasyonu dünyanın en derin 105,5 mt istasyonu ve ordan Mariyinsky park ve sarayını gezdik sonrasında biraz çılgınlık yapıp hydropark adasına kadar yürüdük burası metro (kırmızı hat)durağı aynı zamanda 👍 nehirin ortasında adalar var sanırım 3 tane biz buna gitmek istedik çok güzel biryer sonra merroyla döndük 👍3. Gün yani bugün meşhur st. Sophias katedraline gittik aslında ilk gün önünden geçtik (michael golden karşısı) kapandığı için gidememiştik 18 e kadar açık girişte ki çan kulesine çıktık şehri tepeden görmek için kişi başı 60 uah sonrasında kreşatik cad boydan bıya gezdik bağımsızlık heykelini sağınıza alıp nehire dığru yürüdüğünüzde cad sonunda kreshchatiy parka gittik küçğk bir konser alanı vardı bisiklet,kaykay gösterileri yapılıyordu aşşağısına indiğinizde muhteşem nehir manzarası 🙏Sokaklarda dans edenler pandomim yapanlar bateri çalan şarkı söyleyen koro vs çok fazla çok eğlenceli bir şehir ama ‼️ufak 1 uyarı ; meydanın karşısında su havuzlarının bulunduğu küçük bir meydan daha var orada bugün dolandırıldık diyebilirim ayı ve köpekti sanırım kostümlü iki kişi bizi görünce yanımıza geldi ve beni aralarına aldılar fotoğraf çekti biri sohbet muhabbet türk olduğumuzu öğrenşnce fener cimbom muhabbeti felan sonra teşekkür ettik gidicez elindeki paraları gösterip para istedi kişi başı 50 uah istedi ama ne istemek😡😡eşim yok diyor anlamıyorlar dilde yok ama çarpat ing konuştuk ben neden diye soruyorum foto içinse silelim dedim biri daha ılımlıydı da diğeri pislik 🤬 eşimde şanet olsun dedi 50 uah ve 15 tl verdi zor kurtulduk polis bakındım ama yoktu şikayet edicektim eğer gider ve görürseniz onları uzak durun👍Buranın insanları dolandırıcıymış tabi genellemek doğru değil ama burda klinikleri olan dr larla tanışmış eşim otelde onlar söylemiş bunu 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Kuzum geçmiş olsun
Genelde ukrayna milletinde dolandırıcı az
İnan istanbulda böyleleri adım başı😂
Enerjin kaldıysa Anne Alipia monastırına git
Orasıda çok güzel
Orada dua et
Değilene göre Alipia Anne çok mübarek biri olmuş ve ömrünü hep duayla geçirmiş

Kuzum geçmiş olsun
Genelde ukrayna milletinde dolandırıcı az
İnan istanbulda böyleleri adım başı😂
Enerjin kaldıysa Anne Alipia monastırına git
Orasıda çok güzel
Orada dua et
Değilene göre Alipia Anne çok mübarek biri olmuş ve ömrünü hep duayla geçirmiş
Teşekkür ederim 🙏🙏çok evsiz gördük ve birşey satmaya çalışanlar biraz fazla bizi buldu demek ki yardım etmeye fotoğraf çekmeye geldiler sanmıştım ama isteme tarzları da hoş değildi yani öecbur bıraktılar yapıştılar ben vermezdim de eşime dua etsinler 😡o yeri hiçbir yerde okumadım günler web sitelerine bakıyorum nereye gitsek diye ama Pecherks lavra yani mağara manastırı kaldı birtek görmek isteyip te gitmediğimiz bunu duymamıştım ni bakarım canımm sağ ol🙏😘😘

Back
X