Oyy canım benim güzel
Sevgili B bir hayalim var ın bugün saat 13:00 de transferi vaaaaarrr🙏❤️❤️❤️Bol bol dua edelim güzel arkadaşımıza ben yanındayım ama benim de emb glue yapılacak bugün diliyorum çakışmaz onu dualarla gönderirim transfere 🙏🙏🥰🥰Çoook heyecanlı ve çok güzel bir kardeşimiz🙏🙏🙏❤️❤️Herşey gönlünce olsunnn sağlıkla bebekleri sımsıkı tutunsunn canına🙏🙏❤️🤲🤲🤲
kalpli arkadaşım çook teşekkür ederim inş buradan hepimiz hayırlı sonuçlarımızı yazarız 🥰😘😘😘

E
Güzel haberlerini heyecanla bekliyoruz B bir hayalim var 🙏🏻🥰
Sizin sonuçları beklerken bana bile günler geçmiyor, transfer olan arkadaşlarım allah bilir nasıl bekliyordur 😌
n güzel en kısa en doğru zamanda seninde transferin olur inş güzel diliklerin içinde çok teşekkürler 🥰🙏🏻

B bir hayalim var rahat ol, kendini iç huzurla tamamen Dr'una teslim et ve sonrasında sana söylenenleri eksizsiz yap. takdir Yaradanın. Rabbim yar ve yardımcın olsun 🤲🤲🤲💖sağlıklı ve güzel tutunsun bebişlerin inşallah🙏🙏🙏🥰 yüreğimiz seninle ve bebişlerinlee 🤞💖💖🐣🐣
Ay çok sağolun o kadar çok amin ki inş isteyen herkese nasip olsun 🙏🏻🙏🏻🥰🥰

Sevgili B bir hayalim var ın bugün saat 13:00 de transferi vaaaaarrr🙏❤️❤️❤️Bol bol dua edelim güzel arkadaşımıza ben yanındayım ama benim de emb glue yapılacak bugün diliyorum çakışmaz onu dualarla gönderirim transfere 🙏🙏🥰🥰Çoook heyecanlı ve çok güzel bir kardeşimiz🙏🙏🙏❤️❤️Herşey gönlünce olsunnn sağlıkla bebekleri sımsıkı tutunsunn canına🙏🙏❤️🤲🤲🤲
Amiiiinnnn
Austos transferinin ilki hayal oldu
Gebeliğini duyalım ve ardından her şey güzel geçsin ve rahat doğursun inşallah
Bizede güzel moral olsun inşallah

Back
X